Συνεχίζεται η αντιπαράθεση για τα δρομολόγια της Ryanair

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση για τα δρομολόγια της Ryanair

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση για τα δρομολόγια της Ryanair

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1410 ΦΟΡΕΣ

Συνεχίστηκε η αντιπαράθεση μεταξύ της Περιφέρειας και της παράταξης του κ. Γ. Μαχαιρίδη, για το θέμα της διακοπής δρομολογίων της Ryanair.

Ειδικότερα σε ανακοίνωσή της η παράταξη “Νότιο Αιγαίο Αρχιπέλαγος Δημιουργίας” τονίζει τα εξής:
“H Περιφερειακή Αρχή, και στην περίπτωση της εταιρείας Ryanair, για μια ακόμη φορά «ποιεί την νήσσαν» και δεν απαντάει επί της ουσίας στα ερωτήματα της αντιπολίτευσης, όπως έκανε και σε μια σειρά άλλων θεμάτων.

Αναπάντητα παραμένουν τα ερωτήματα που έχουν τεθεί για το Φράγμα του Γαδουρά, τον Διαγωνισμό φωτισμού της Ρόδου με LED, την απώλεια των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ, την αποτυχία της διεκδίκησης επιπλέον πόρων στο ΠΕΠ Ν.Αιγαίου στο πλαίσιο της αναθεώρησης, και άλλα πολλά.
«Τέρμα τα πανηγυράκια και οι προγραμματικές συμβάσεις», διακήρυτταν στην ορκωμοσία τους στη Σύρο, ως νέα περιφερειακή αρχή. Εκτός από αυτά, που τριπλασίασαν, τις δημόσιες σχέσεις και τα ταξίδια , έχουν να επιδείξουν κάτι άλλο;

Ιδού η Ρόδος, ας την πάρουν ως δείγμα. Ακόμα περιμένουμε, μετά από σχεδόν 4 χρόνια στο τιμόνι της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου, να μας πουν τελικά ποια είναι τα έργα τους. Κι ας είχαν στη διάθεσή τους τα 60 εκ € που τους αφήσαμε. Οι πολίτες συγκρίνουν και κρίνουν!
Οι τακτικές παραπλάνησης και απαξίωσης πολιτικών αντιπάλων παραμένουν πολιτική στάση της Περιφερειακής Αρχής . Όμως τα ερωτήματα εξακολουθούν να μένουν αναπάντητα.
Να είναι σίγουρη, η Περιφερειακή Αρχή ότι τα ερωτήματά μας θα επανατεθούν στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ
Ν.ΑΙΓΑΙΟ- ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ”

Aπάντηση της Περιφερειακής Αρχής
Με απογοήτευση διαπιστώνουμε ότι η φαντασία του συντάκτη των Δελτίων Τύπου της παράταξης του Γιάννη Μαχαιρίδη, έχει εξαντληθεί.
Όπως έχουν εξαντληθεί και τα επιχειρήματά του.
Επιπλέον, παρουσιάζει μια αξιοπρόσεκτη αδυναμία αντίληψης των γεγονότων και των απαντήσεων της Περιφερειακής Αρχής.
Το αν είναι το πρόβλημα πολιτικό ή υπαρξιακό, δεν μπορούμε με ασφάλεια να εκτιμήσουμε.
Ο ισχυρισμός ότι δήθεν δεν παίρνουν απαντήσεις, υπάρχει μόνο στη φαντασία τους.

Ουδέποτε αποσιωπήθηκε το παραμικρό. Αντιθέτως, τα θέματα που απαριθμεί ο συντάκτης, η ίδια η Περιφερειακή Αρχή τα έχει φέρει στο Περιφερειακό Συμβούλιο προς συζήτηση. Όταν βεβαίως δεν αποχωρούν από τις συνεδριάσεις, επειδή δεν αντέχουν στον διάλογο, ούτε καν στην υπεράσπιση των δικών τους επιχειρημάτων. Αναμενόμενο ασφαλώς, όταν η όποια επιχειρηματολογία τους και κριτική προς την Περιφερειακή Αρχή υπαγορεύεται από τρίτους”.

Διαβάστε ακόμη

Τα ερωτήματα που κατέθεσε η Λαϊκή Συσπείρωση προς συζήτηση στη Συνεδρίαση Λογοδοσίας της περιφέρειας

Ολοκλήρωση έργων αντιπλημμυρικής – αντιδιαβρωτικής προστασίας στη Ρόδο

Δράση “Explore the Aegean ΙΙ” από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Αλέξανδρος Κολιάδης: Η επέκταση του γηπέδου και η αύξηση χωρητικότητας του Κλειστού Γυμναστηρίου της Καλλιθέας, είναι μόνο η αρχή!

Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβαση αναπληρωτών εκπαιδευτικών στον τόπο μόνιμης διαμονής τους για τις εορτές του Πάσχα

Ενημερωτική δράση της Κινητής Μονάδας Ρόδου του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ ενόψει των εορτών του Πάσχα

Με προσωπική παρέμβαση του Δημάρχου Ρόδου κ. Κολιάδη, ανοίγεται επιτέλους ο δρόμος για την ευρωπαϊκή πορεία του Κολοσσού Η Ηotels Collection

Τα... μποφόρ φύσηξαν ταλαιπωρία και ακυρώσεις πτήσεων στα νησιά μας