Οι βετεράνοι του Άρη τιμούν τον Μιχάλη Δράκο

Οι βετεράνοι του Άρη τιμούν τον Μιχάλη Δράκο

Οι βετεράνοι του Άρη τιμούν τον Μιχάλη Δράκο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 123 ΦΟΡΕΣ

Το ερχόμενο Σάββατο στις 15.30 θα δοθεί φιλικός αγώνας στον Αρχάγγελο με τον Ιάλυσο, παρουσία του προπονητή που οδήγησε τους «κιτρινόμαυρους» στην κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος το 1993

Ιδιαίτερη μέρα θα είναι η μεθαυριανή για τους βετεράνους του Άρη που αποδεικνύουν πως δεν ξεχνούν όσους βοήθησαν τον σύλλογο από τον Αρχάγγελο να φτάσει ένα επίπεδο ψηλότερα στο παρελθόν.

Συγκεκριμένα στις 15.30 θα διεξαχθεί φιλικό των «κιτρινόμαυρων» με τον Ιάλυσο στον Αρχάγγελο, μετά το τέλος του οποίου θα τιμηθεί ο Μιχάλης Δράκος.

Ο βετεράνος της Ρόδου ήταν ο προπονητής του Άρη τη σεζόν 1992-93, όταν και κατέκτησε το πρώτο πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας στην ιστορία του, για να συμμετάσχει την επόμενη περίοδο στην τότε διοργάνωση της Δ’ Εθνικής.

Οι βετεράνοι προσκαλούν τους φίλαθλους από τον Αρχάγγελο και όχι μόνο να βρεθούν στο γήπεδο και να παρακολουθήσουν την παραπάνω εκδήλωση, συνδυάζοντάς την με το παιχνίδι που θα ακολουθήσει στις 17.00, όταν η ανδρική ομάδα του Άρη θα αντιμετωπίσει τον Κλεόβουλο στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής στην Α’ Κατηγορία.

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους