Μετά το φάιναλ φoρ στη Ρόδο έρχεται η... Εθνική ομάδα!

Μετά το φάιναλ φoρ στη Ρόδο έρχεται η... Εθνική ομάδα!

Μετά το φάιναλ φoρ στη Ρόδο έρχεται η... Εθνική ομάδα!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 472 ΦΟΡΕΣ

Στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ροδίων, δόθηκε η καθιερωμένη πριν από μία μεγάλη αθλητική διοργάνωση συνέντευξη τύπου των διοργανωτών, αλλά κι εκείνων που θα πάρουν μέρος σε ένα μεγάλο event, όπως είναι το final four του Κυπέλλου βόλεϊ των ανδρών.

Η είδηση που βγαίνει από την συνέντευξη τύπου, είναι πώς η Ρόδος δεν θα μείνει μόνο στο final four του Κυπέλλου, αλλά θα φιλοξενήσει μέσα στον επόμενο χρόνο και Εθνική Ομάδα Ανδρών η Γυναικών, οι οποίες έχουν φυσικά σημαντικές υποχρεώσεις το 2019.Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ κ. Καραμπέτσος, υποσχέθηκε να φέρει την πρόταση του προς συζήτηση στο ΔΣ της Ομοσπονδίας, ενώ ο Δήμαρχος Ροδίων Φώτης Χατζηδιάκος το δέχτηκε μετά χαράς.

Ο κ. Χατζηδιάκος καλωσόρισε τους παρευρισκομένους , ευχόμενος «καλή διαμονή, στο νησί μας σπουδαίο θέαμα από τους τέσσερις φιναλίστ που διαθέτουν παίκτες υψηλού επιπέδου και στην προσπάθεια τους να διεκδικήσουν αυτό το τρόπαιο, θα ευχαριστήσουν τον κόσμο που θα πάει να παρακολουθήσει το event του Κυπέλλου. Καλωσορίσατε όλοι στο όμορφο νησί μας και εύχομαι να ευχαριστηθείτε τις ομορφιές που διαθέτει πέρα από το final four του Κυπέλλου»

Τον λόγο πήρε αμέσως μετά ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ κ. Γιώργος Καραμπέτσος, ο οποίος αφού ευχαρίστησε την Δημοτική Αρχή και όλους τους φορείς για την φιλοξενία στο νησί μας , ενθυμήθηκε τον πρώτο αγώνα που είχε διευθύνει σαν διαιτητής και δεν ήταν άλλος, από το ματς Διαγόρα –Ρόδου πολλά χρόνια πριν. Ο κ. Καραμπέτσος φυσικά μίλησε λίγο περισσότερο, καθώς ενώ η συνέντευξη τύπου ήταν προγραμματισμένη για τις 18.30 κι είχαν προσέλθει όλοι στην αίθουσα, απουσίαζαν οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ , οι οποίοι τελικά ήρθαν στις 19.15 και φυσικά πήραν θέση στο πάνελ των προπονητών και των αθλητών.

Ο κ. Καραμπέτσος απάντησε επίσης και σε ερωτήσεις εκπροσώπων ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης, σχετικές με την απόφαση που πάρθηκε να μην δοθούν εισιτήρια στους συλλόγους, λέγοντας πως « Γνωρίζετε πως απαγορεύεται η μετακίνηση φιλάθλων Η διοργάνωση έχει τον τίτλο ΕΙΔΙΚΗΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗΣ και αποτελεί και πρόταση της Αστυνομίας της Ρόδου. Είναι πολύ καιρό γνωστό, πως οι αγώνες θα γίνουν χωρίς μετακίνηση φιλάθλων. Μέσα στο γήπεδο θα υπάρχουν γύρω στους 600 παιδιά, παράγοντες και γονείς. Υπήρξε απόφαση να δοθούν προσκλήσεις μόνο σε Ροδίτες ονομαστικά. Κανείς δεν θα μπει χωρίς πρόσκληση. Θεωρώ πως δεν έχει δίκιο ο ΠΑΟΚ σε αυτή την περίπτωση».

Ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ Στέφανος Κυριαζής καλωσόρισε κι εκείνος με την σειρά του τις τέσσερις ομάδες του Κυπέλλου κι ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Ροδίων Φώτη Χατζηδιάκο αλλά και τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ κ. Καραμπέτσο σε ότι αφορά την ανάληψη της προεδρίας του προέδρου της Οργανωτικής επιτροπής, αλλά και της εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΕΣ

Ο λόγος δόθηκε περισσότερο στους πρωταγωνιστές προπονητές και παίκτες.

Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΑΝΤΑΛΕΩΝ για τον Παναθηναϊκό τόνισε μεταξύ άλλων πώς «τον θλίβει το γεγονός πώς στο πάνελ υπάρχουν αθλητές που οι συμμετοχές όλων μαζί ξεπερνούν τις 800-900 διεθνείς συμμετοχές. Θλίβομαι γιατί ήμαστε εδώ αρκετή ώρα και μιλάμε για εισιτήρια, προσκλήσεις κόσμο και αστυνομίες . Ελπίζω κάποτε να γίνουμε μια κανονική χώρα και να μιλάμε για σερβίς, μπλοκ, υποδοχές σέρβις και αγώνες για να μπορέσουμε να πλησιάσουμε επίπεδα άλλων χωρών που έχουμε ζήσει. Ο Παναθηναϊκός κάνει εδώ ένα διάλλειμα».

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδας ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ είπε «Πολλά ευχαριστώ για την φιλοξενία. Είναι όλα πολύ όμορφα. Στη Ρόδο γνώρισα την σύζυγο μου κι έφτιαξα την οικογένεια μου. Ελπίζουμε να σας σας αποζημιώσουμε. Θέλουμε να το χαρούμε όσο πιο πολύ μπορούμε κι αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε».

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΕΛΗΣ για λογαριασμό του Ολυμπιακού είπε πως «Θα μπορέσουμε να παίξουμε όμορφο βόλεϊ και τα μικρά παιδιά που θα έρθουν στο γήπεδο να δουν τα ινδάλματα τους από κοντά. Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες κι ευχαριστούμε για την όμορφη φιλοξενία».

Ο κόουτς του Ολυμπιακού ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΜΟΥΝΙΟΘ ΜΠΕΝΙΤΕΘ μιλώντας στη γλώσσα του για το f4 είπε μεταξύ άλλων αφού συνεχάρη τους προπονητές και τους αθλητές των ομάδων που βρίσκονται εδώ, «Ευρισκόμενος ανάμεσα σε αυτούς τους τέσσερις νέους και υπέροχους αθλητές, αισθάνομαι ευχάριστα. Το ελληνικό βόλεϊ τους έχει ανάγκη κι εύχομαι να συνεχίσουν να αγωνίζονται στα γήπεδα. Εύχομαι αυτό το φάιναλ φόρ να είναι γιορτή αθλητική και να δείξουμε πώς το βόλεϊ δεν ασθενεί».

Ο προπονητής του Ηρακλή ΓΙΑΝΝΗΣ ΟΡΦΑΝΟΣ από το πάνελ μιλώντας εξ ονόματος της οικογένειας του Ηρακλή είπε πως « Ο Ηρακλής επιστρέφει μετά από πέντε απουσίες σε φαιναλ φόρ. Εύχομαι ο Ηρακλής να βρίσκεται σε όλα τα φάιναλ φόρ που θα ακολουθήσουν. Η παρουσία των αρχηγών και μόνο αποτελεί διαφήμιση για το Ελληνικό βόλεϊ .Στόχος της ομάδας μας είναι να βρεθούμε στον τελικό».

Ήταν η σειρά του ΚΩΣΤΑ ΠΡΟΥΣΑΛΗ να πάρει τον λόγο τονίζοντας μεταξύ άλλων: « Τους ευχαριστώ όλους για την φιλοξενία. Συγχαρητήρια σε όλους τους συλλόγους που έφτασαν ως εδώ».

Ο ΘΑΝΟΣ ΤΕΡΖΗΣ που είχε φτάσει λίγο πριν με τον προπονητή του είπε: «Ευχαριστούμε για την φιλοξενία. Ο ΠΑΟΚ έχει σαν στόχο τον τελικό. Το ματς με τον Ολυμπιακό είναι πολύ δύσκολο . Θα δώσουμε τις δυνάμεις μας για να περάσουμε στον τελικό. Είναι έναυσμα αυτή η διοργάνωση για νάρθουν νέα παιδιά κοντά στο βόλεϊ .Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να το χαρούν όσοι έρθουν στο γήπεδο».

Ο κόουτς του ΠΑΟΚ ΝΤΑΝΙΕΛΕ ΡΙΤΣΙ μιλώντας για την παρουσία της ομάδας του είπε πως «Νοιώθω πώς είμαι σαν στο σπίτι μου. Αυτός που γνωρίζει το βόλεϊ ξέρει πώς υπάρχουν δυνατά σωματεία και η διοργάνωση είναι πολύ σημαντικό και εξίσου σημαντικό σε μια διοργάνωση να εκπροσωπείται το βόλεϊ από αυτές τις ομάδες. Όλα θα πάνε καλά στην διοργάνωση κι αν νικήσουμε θα είναι ακόμα καλύτερα».

Διαβάστε ακόμη

Γ’ εθνική κατηγορία: Κρίσιμα παιχνίδια για Ιάλυσο και ΑΕΡΑ

Γιορτή αναπαράστασης των Ολυμπιακών Αγώνων στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου!

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης