Για τις όποιες ελπίδες του και το «κούτελό» του ο Άρης Αρχαγγέλου

Για τις όποιες ελπίδες του και το «κούτελό» του ο Άρης Αρχαγγέλου

Για τις όποιες ελπίδες του και το «κούτελό» του ο Άρης Αρχαγγέλου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 188 ΦΟΡΕΣ

Το γκολ του Μάλλιου διαμόρφωσε το 1-0, με το οποίο οι "κιτρινόμαυροι" επιβλήθηκαν του Κλεόβουλου

Παρότι η ρεαλιστική ανάγνωση της πραγματικότητας δεν αφήνει χώρο για άλλο συμπέρασμα πως ο Άρης δεν προλαβαίνει να κόψει πρώτος το νήμα, καθώς ο Φοίβος και δευτερευόντως ο ΔΙ.ΑΣ. θα πρέπει να «αυτοκτονήσουν», εντούτοις δεν παύει η προχθεσινή νίκη του επί του Κλεόβουλου με 1-0 να διατηρεί τις μαθηματικές ελπίδες του «ζωντανές».

Οι «κιτρινόμαυροι» του Αρχαγγέλου διατήρησαν τον έλεγχο καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, αναζήτησαν με επιμονή το γκολ που θα «ξεκλείδωνε» την άμυνα των αντιπάλων τους, ωστόσο τα χαλούσαν στην τελική επιλογή. Από την πλευρά του, ο Κλεόβουλος επένδυσε στη σφιχτή άμυνά του και στις γρήγορες αντεπιθέσεις, μέσα από τις οποίες προσπάθησε να «κλέψει» το ματς.

Η πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού καταγράφηκε στο 13’, όταν μετά από σέντρα του Γιαννιού, ο χθες σταθερότατος Χρυσανθής απέκρουσε την κοντινή κεφαλιά του Γκίκα.

Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 30’. Ο Παπαοικονόμου έβγαλε θαυμάσια μπαλιά για τον Ευαγγελίδη, εκείνος πέρασε την μπάλα πάνω από τον εξερχόμενο Βαρέλη, ωστόσο τη στιγμή που ήταν έτοιμος να πανηγυρίσει, είδε τον Νικήτα να διώχνει με ανάποδο ψαλίδι λίγο πριν από τη γραμμή.

Πέντε λεπτά αργότερα, ο Χρυσανθής εξουδετέρωσε, με τη βοήθεια του οριζόντιου δοκαριού του, την απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Χατζηλιόντα.

Στην επανάληψη η εικόνα του ματς παρέμεινε η ίδια, με τους φίλους του ποδοσφαίρου να μετρούν τις ευκαιρίες τα δάχτυλα του ενός χεριού και τον Άρη να βρίσκει, εν τέλει, στο 78’ το γκολ που έψαχνε. Ο Κοντόγιαννος έβγαλε σέντρα από τα δεξιά προς το ύψος του πέναλτι και ο Μάλλιος «πυροβόλησε» στην κίνηση διαμορφώνοντας, με όμορφο βολέ, το τελικό 1-0.

Ο Κλεόβουλος θα μπορούσε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας, αν στο 78’ ο Βαρέλης δεν έκανε την απόκρουση του αγώνα, εξουδετερώνοντας την κοντινή κεφαλιά-ψαράκι που έπιασε ο Κολιοκώστας έπειτα από σέντρα του Παπαοικονόμου.

Άψογη ήταν η διαιτησία των Ατσικνούδα, Κασιώτη και Τσιβίτη.

Οι συνθέσεις:
Άρης: Βαρέλης, Γιαννιού, Πομπού, Νικήτας, Γκίκας (79’ Ζαρκαδούλας), Θοδωρή (49’ Μάλλιος), Κοντόγιαννος, Σακελλάρης (73’ Χατζηνικόλας), Μπαϊρακτάρης, Χατζηλιόντας, Κρεκούκιας.
Κλεόβουλος: Χρυσανθής, Μπαϊρακτάρης, Χαμιτάι, Κωστάκης, Κακλαμάνος Λ. (86’ Μυριαλλής), Νίκολι, Παπαοικονόμου, Ταγκάεφ, Ευαγγελίδης, Κολιοκώστας, Κουκουτσέλας (78’ Γαϊτάνος).

Διαβάστε ακόμη

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Αυτά ισχύουν με τον υποβιβασμό

ΑΕΡΑ-ΙΑΛΥΣΟΣ: Κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα!

Β’ Κατηγορία: Ο Αγγελάκης νέος τεχνικός των Πανθήρων

Συνέχεια αγώνων στο ροδίτικο μπριτζ

Λαμπαδηδρόμος στο Καστελλόριζο ο δρομέας και προπονητής του Ανταίου, Σάββας Πότσος

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μουάιτάι ο Κλεάνθης Κυριάκου!

Νικητής με απίστευτο ρεκόρ στον Μαραθώνιο Ρόδου ο Κενυάτης Μόουζες Κίπτοο Κούργκατ

Γ' Εθνική: Μεγάλο παιχνίδι στ’ Αφάντου