Τα μικρά και… πικάντικα του τελικού κυπέλλου Ελλάδας στη Ρόδο

Τα μικρά και… πικάντικα  του τελικού κυπέλλου Ελλάδας στη Ρόδο

Τα μικρά και… πικάντικα του τελικού κυπέλλου Ελλάδας στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 340 ΦΟΡΕΣ

Τι δεν έπιασαν οι κάμερες στο κλειστό της Καλλιθέας

Είναι στιγμές που δεν μπορούν να απαθανατισθούν σε έναν μεγάλο τελικό Κυπέλλου, όπως ήταν αυτός του φάιναλ φορ του βόλεϊ, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ηρακλή. Ανάμεσα στους VIP βρέθηκαν πολλοί άνθρωποι του αθλήματος από το νησί μας.

Ένας από αυτούς, ήταν και ο εξαίρετος συμπατριώτης μας καθηγητής βόλεϊ στο Πανεπιστήμιο της Κολωνίας Θανάσης Παπαγεωργίου, ο οποίος αφού είχε εγκάρδια συνομιλία στον απόηχο του τελικού με το Δήμαρχο Ροδίων Φώτη Χατζηδιάκο, του αφιέρωσε τα βιβλία που έχει γράψει για το βόλεϊ αλλά και το beach volley, γεγονός που ευχαρίστησε το Δήμαρχο Ροδίων, ο οποίος υποσχέθηκε πως θα τα μελετήσει καλά, παρά το γεγονός πως είναι γραμμένα στα Γερμανικά αλλά και σε άλλες γλώσσες.

Η αλήθεια είναι ότι το γραμμένο στην ελληνική βιβλίο του, έχει εξαντληθεί. Ήταν μια συνάντηση, που χειροκροτήθηκε από όλους τους ανθρώπους του βόλεϊ στο Κλειστό της Καλλιθέας.

Ο Θανάσης Παπαγεωργίου αφιερώνει τα βιβλία του στον Δήμαρχο Ροδίων Φώτη Χατζηδιάκο
Ο Θανάσης Παπαγεωργίου αφιερώνει τα βιβλία του στον Δήμαρχο Ροδίων Φώτη Χατζηδιάκο


Σημαντική ήταν η προσφορά στη διοργάνωση του φάιναλ φορ, των ball retrievers τα οποία αθόρυβα αλλά και τυπικά, ήταν πάντα μέσα στον ρυθμό των αγώνων. Αξίζει να σημειωθεί πώς η ΕΟΠΕ, απένειμε στο τέλος τιμητικά διπλώματα στα μικρά παιδιά δια χειρός των Ολυμπιονικών Μάριου Γκιούρδα και Νίκου Ρουμελιώτη. Η παρουσία των μικρών παιδιών ήταν εξαιρετική.

Με τον MVP του τελικού Ραφαήλ Κουμεντάκη μετά την απονομή των επάθλων, ήθελαν να φωτογραφηθούν τα μικρά παιδιά κι ο πολυτιμότερος παίκτης του τελικού δεν τους χάλασε το χατίρι. Ευγενέστατα και με την κούπα αγκαλιά, «στηνόταν» στον φωτογραφικό φακό με τα παιδιά και τα ευχαριστούσε πάντα με αυτό τον τρόπο.

Αν έχανε στον τελικό ο ΠΑΟΚ…ήταν «τελειωμένος»… Με όπλο την πείρα του ο Ντανιέλε Ρίτσι κατέκτησε με τους παίκτες του τον τίτλο και στο τέλος… δεν γλίτωσε το «μπουγέλωμα» από τους αθλητές του…

Συνήθως ο μεγάλος διοργανωτής απονέμει την κούπα στον Κυπελλούχο. Στην προκειμένη περίπτωση την απονομή του Κυπέλλου έκανε ο Δήμαρχος Ροδίων Φώτης Χατζηδιάκος και όχι ο παρευρεθείς υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής πολιτικής Νεκτάριος Σαντορινιός, ο οποίος απένειμε στους Κυπελλούχους τελικά τα μετάλλια και τα αναμνηστικά διπλώματα.

Ανακοίνωση υπέρ των διαιτητών εξέδωσε χθες η ΟΔΒΕ
Ανακοίνωση υπέρ των διαιτητών εξέδωσε χθες η ΟΔΒΕ


Υπέρ των διαιτητών και του κύρους τους, τάχθηκε μετά τη λήξη των αγώνων η ΟΔΒΕ μετά τις ανακοινώσεις που προηγήθηκαν από τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό.

Επέστρεψαν στο EVITA BEACH μετά από τον τελικό και τις απονομές οι παίκτες του ΠΑΟΚ, οι οποίοι μετά την «κάψα» του τελικού δεν παρέλειψαν να κάνουν μερικές βουτιές με το Κύπελλο στην πισίνα του Ξενοδοχείου.

Η υπόσχεση μιλάει για τον ερχομό της Εθνικής μας ομάδας τον ερχόμενο Ιανουάριο… Ευχή όλων είναι να ολοκληρωθούν οι ατέλειες στον χώρο του Κλειστού της Καλλιθέας νόμιμα πλέον, αλλά και να μην επαναληφθούν λάθη που έγιναν σε αυτή την διοργάνωση, που «στημένη» μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα ολοκληρώθηκε κατά τον καλύτερο τρόπο. Ασφαλώς πολλά μπράβο ανήκουν στα μέλη της Οργανωτικής ΅Επιτροπής αλλά και στα μέλη της Διοίκησης της ΕΟΠΕ, που στήριξαν κατά τον καλύτερο τρόπο την επιλογή της Ρόδου στα βασικά της σημεία.

Ένα από τα πρόσωπα της ημέρας ήταν ο MVP του τελικού Ραφαήλ Κουμεντάκης,   ο οποίος πανηγυρίζει το βραβείο του με τους συμπαίκτες του
Ένα από τα πρόσωπα της ημέρας ήταν ο MVP του τελικού Ραφαήλ Κουμεντάκης, ο οποίος πανηγυρίζει το βραβείο του με τους συμπαίκτες του

Όποιος εύρισκε την ευκαιρία άρπαζε την κούπα και βουτούσε στην πισίνα του EVITA BEACH
Όποιος εύρισκε την ευκαιρία άρπαζε την κούπα και βουτούσε στην πισίνα του EVITA BEACH

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Το Σάββατο με Παναθηναϊκό Β’

Σαφώς ανώτερος απέναντι στον ΓΣ Δωδεκάνησος ο Άτλας Αθηνών

Ενδιαφέρον στα play off της κατηγορίας ανδρών στο τοπικό μπάσκετ

Κι ο Λούκα Μπραΐκοβιτς τον… χαβά του στο Αλεξάνδρειο!

Crows- Epavlis B.C στον τελικό του Εργασιακού

Στην Εθνική βόλεϊ Κ16 η Σοφία Καλημεράκη του Ροδίων Άθλησις!

Γ’ Εθνική – 32η Αγωνιστική: Πλήρης δράση σήμερα και αύριο

ΑΕΡΑ: Με ενδεκάδα ανάγκης στο Μαρκόπουλο