Αλλαγή στον πάγκο, ίσως και στην προεδρία στις Καλυθιές

Αλλαγή στον πάγκο, ίσως και στην προεδρία στις Καλυθιές

Αλλαγή στον πάγκο, ίσως και στην προεδρία στις Καλυθιές

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 224 ΦΟΡΕΣ

Δεν προτίθεται να συνεχίσει στην ανδρική ομάδα του Απόλλωνα ο Χρυσόστομος Χάσταλης, από άλλο πόστο θέλει να τον αξιοποιήσει η διοίκηση. Να αποσυρθεί από την πρώτη γραμμή σκέφτεται ο Γιώργος Σαρικάς

Εξελίξεις τόσο στα διοικητικά, όσο και στην τεχνική ηγεσία, είναι πολύ πιθανό να φέρουν οι επόμενες εβδομάδες στον Απόλλωνα Καλυθιών.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Γιώργος Σαρικάς, εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από την πρώτη γραμμή, επικαλούμενος τις αυξημένες επαγγελματικές και προσωπικές υποχρεώσεις του. Επί της ουσίας, οι σκέψεις του αποτυπώνουν τον προβληματισμό του για τις ελάχιστες… πλάτες που έχουν απομείνει για να σηκώνουν το βάρος των υποθέσεων της καθημερινότητας και θα πρέπει να ερμηνευτούν ως μήνυμα προς το ευρύτερο περιβάλλον του συλλόγου. Είναι δε βέβαιο πως περισσότερα και πιο συγκεκριμένα θα ειπωθούν στην Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Απόλλωνα, η οποία αναμένεται να διενεργηθεί μέσα στον Μάιο.

Όσο για το θέμα του προπονητή, ο Χρυσόστομος Χάσταλης φέρεται να έχει αποφασίσει εδώ και αρκετό καιρό να αποχωρήσει, όχι επειδή δεν είναι ικανοποιημένος από την ποιότητα της συνεργασίας του με τους Καλυθενούς, αλλά διότι αισθάνεται κουρασμένος από την πίεση που φέρνει η ενασχόληση με μία ομάδα πρώτης γραμμής. Ο τεχνικός του Απόλλωνα έχει ανάγκη από «ανάσες» και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο σύλλογος σκοπεύει να τον αξιοποιήσει σε άλλο, πιο δημιουργικό πόστο.

Διαβάστε ακόμη

Για ένα «διπλό» στη Θεσσαλονίκη μετά την Πάτρα ο Κολοσσός H Hotels Collection…

Για μια θέση στην τριάδα ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος στην Καλλιθέα

Νίκη παραμονής θέλει ο Διαγόρας σήμερα

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Οι διαιτητές στα παιχνίδια του τοπικού

Γ’ εθνική – 32η αγωνιστική: Σήμερα ο κύριος όγκος των αγώνων

Οι συμμετοχές για τους «Πιγκουίνους» στους κολυμβητικούς αγώνες της Χαλκίδας

Το νέο σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα… πιτσιρίκια παίζουν μπάσκετ σήμερα