Καταδικάστηκαν Πακιστανοί για ληστεία συμπατριώτη τους

Καταδικάστηκαν Πακιστανοί για ληστεία συμπατριώτη τους

Καταδικάστηκαν Πακιστανοί για ληστεία συμπατριώτη τους

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 199 ΦΟΡΕΣ

Συνολική ποινή κάθειρξης 24 ετών «μοιράστηκαν» χθες στο Μονομελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου τρεις αλλοδαποί από το Πακιστάν, οι οποίοι χτύπησαν συμπατριώτη τους με ξύλα και λοστό προκειμένου να του αφαιρέσουν 500 ευρώ!

Το περιστατικό σημειώθηκε πριν από πέντε χρόνια στην Κω και καταγγέλθηκε στην αστυνομία από τον παθόντα, παίρνοντας έτσι το δρόμο της δικαιοσύνης.

Οι τρεις Πακιστανοί δράστες χθες δεν εμφανίστηκαν ενώπιον του δικαστηρίου, ωστόσο δικάστηκαν ωσεί παρόντες και μάλιστα κρίθηκαν ένοχοι και καταδικάστηκαν σε κάθειρξη 8 ετών έκαστος με την έφεση να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, όλα έγιναν στις 6 το απόγευμα στις 3 Σεπτεμβρίου 2012 στη περιοχή Λάμπη της Κω, όπου οι τρεις δράστες εντόπισαν τον Πακιστανό και ασκώντας σωματική βία του αφαίρεσαν τα 500 ευρώ τα οποία μόλις είχε πάρει ως πληρωμή για την εργασία του. Συγκεκριμένα, οι αλλοδαποί δράστες χτύπησαν με λοστό ο ένας και ξύλα και λακτίσματα οι άλλοι δύο τον συμπατριώτη τους έως ότου του πήραν τα χρήματα.

Σημειώνεται πως οι δράστες δεν έχουν συλληφθεί και πλέον σε βάρος τους εκκρεμεί και η καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου που λήφθηκε χθες.

Διαβάστε ακόμη

Εξιχνιάστηκε κλοπή τιμαλφών από χρυσοχοείο στη Ρόδο

Συνελήφθη αλλοδαπός στη Ρόδο για ναρκωτικά

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 54χρονος, υπεύθυνος κέντρου διασκέδασης στη Ρόδο, για διακίνηση ναρκωτικών

Πουλούσε υαλοκαθαριστήρες και συνελήφθη

Σε κινητοποιήσεις από αύριο οι δικηγόροι του νησιού μας

Καταγγελία για κακομεταχείριση ζώου

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στους δύο γονείς

«Κούρεμα» οφειλών άνω των 500.000 ευρώ πέτυχε επιχειρηματίας της Ρόδου