Νέες διακρίσεις για την ποδηλασία του Διαγόρα

Νέες διακρίσεις για την  ποδηλασία του Διαγόρα

Νέες διακρίσεις για την ποδηλασία του Διαγόρα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 278 ΦΟΡΕΣ

Παναγιώτα Μπέντα και Ανδρέας Καλαθενός επέστρεψαν με μετάλλια από το Πανελλήνιο Πίστας, ενώ πτώση και τραυματισμό είχε ο Κωνσταντίνος Κωνστάντουρας

Πολύ καλή ήταν η παρουσία του Διαγόρα σε άλλο ένα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην πίστα, όπως αυτό το οποίο και πραγματοποιήθηκε στο ΟΑΚΑ από 20 έως 22 Απριλίου.

Με μια δυνατή και νεανική αποστολή, οι «κυανέρυθροι» επέστρεψαν στη Ρόδο με μετάλλια, έχοντας την Παναγιώτα Μπέντα στην κατηγορία Κορασίδων σε εκπληκτική κατάσταση.

Καταρρίπτοντας δύο φορές το πανελλήνιο ρεκόρ στην ίδια διοργάνωση σε ό, τι αφορά τα 1500μ., πήρε την πρωτιά όπως επίσης στα 500μ., πάλι με πανελλήνιο ρεκόρ, αλλά και στα 200.

Ο Ανδρέας Καλαθενός στους Έφηβους ήταν 2ος στα 1000 και τα 200μ., αλλά άτυχος στη διοργάνωσης στάθηκε ο Κωνσταντίνος Κωνστάντουρας. Συμμετέχοντας στο όμνιουμ Ανδρών, είχε πτώση στα πρώτα λεπτά του σκρατς (πρώτου κατά σειρά αγωνίσματος) με αποτέλεσμα να σπάσει την κλείδα του και να μην μπορεί να συνεχίσει στη διοργάνωση.

Όσον αφορά τον Ανδρέα Μαλανδράκη στους Παίδες, είχε καλά πλασαρίσματα στα 200μ., τα 500, το σκρατς και τους πόντους χωρίς ωστόσο να μπορέσει ν’ ανέβει στο βάθρο. Συνοδοί της αποστολής στην Αθήνα ήταν οι προπονητές Παναγιώτης Καλαθενός και Βαλεντίνος Λάλος.

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Το Σάββατο με Παναθηναϊκό Β’

Σαφώς ανώτερος απέναντι στον ΓΣ Δωδεκάνησος ο Άτλας Αθηνών

Ενδιαφέρον στα play off της κατηγορίας ανδρών στο τοπικό μπάσκετ

Κι ο Λούκα Μπραΐκοβιτς τον… χαβά του στο Αλεξάνδρειο!

Crows- Epavlis B.C στον τελικό του Εργασιακού

Στην Εθνική βόλεϊ Κ16 η Σοφία Καλημεράκη του Ροδίων Άθλησις!

Γ’ Εθνική – 32η Αγωνιστική: Πλήρης δράση σήμερα και αύριο

ΑΕΡΑ: Με ενδεκάδα ανάγκης στο Μαρκόπουλο