Σειρά στους Περιφερειακούς του στίβου

Σειρά στους Περιφερειακούς του στίβου

Σειρά στους Περιφερειακούς του στίβου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 78 ΦΟΡΕΣ

Θα γίνουν το Σαββατοκύριακο 12-13 Μαΐου στο ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα» και αφορούν την κατηγορία Ανδρών-Γυναικών με συμμετοχές από συλλόγους της Δωδεκανήσου και των Κυκλάδων

Συνέχεια και φέτος στις διοργανώσεις του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Στίβου Ανδρών-Γυναικών. Η αρχή έγινε το 2016 στην Κω και το Νέο Στάδιο Ανταγόρα, ενώ φέτος οικοδέσποινα θα είναι η Ρόδος και συγκεκριμένα το ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα».

Η συνάντηση αυτή πραγματοποιήθηκε στο στάδιο του Κορακόνερου και πέρσι ώστε να συμμετάσχουν οι κορυφαίοι εκπρόσωποι από τους συλλόγους της Δωδεκανήσου και των Κυκλάδων.

Στη Ρόδο θα βρεθούν λοιπόν, το Σαββατοκύριακο, 12-13 Μαΐου, σημαντικοί αθλητές αφού το Νότιο Αιγαίο παίζει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη, γι’ αυτό και αρκετοί είναι πλέον στις εθνικές μας ομάδες ενόψει των διεθνών συναντήσεων του καλοκαιριού.

Καθοριστικό ρόλο στη διοργάνωση αυτή της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου παίζει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και αποδεικνύει εμπράκτως με την κάλυψη των μετακινήσεων των αποστολών πως είναι κοντά σε όποια αθλητική κίνηση αξίζει.

Ο Δήμος Ρόδου θα έχει το δικό του μερίδιο στους αγώνες αφού καλύπτει τη φιλοξενία των αποστολών το συγκεκριμένο διήμερο. Στο πλαίσιο της παραπάνω διοργάνωσης μάλιστα θα γίνει στο ίδιο στάδιο και το διασυλλογικό πρωτάθλημα συνθέτων Παμπαίδων-Παγκορασίδων α’.

Τις προηγούμενες μέρες όσον αφορά στο στίβο, πραγματοποιήθηκαν στην Κω η αναπτυξιακή συνάντηση Κ18 (Παίδων-Κορασίδων), αλλά και τα Σταμάτεια στο ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα», που αφορούσαν αθλητές-αθλήτριες Κ16 (Παμπαίδες-Παγκορασίδες α’).

Διαβάστε ακόμη

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή

Στην Ηλιούπολη για τα μπαράζ ανόδου ο ΠΑΟΚ Ρόδου

Πέντε μετάλλια των Τιτάνων Ρόδου στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kyokushin

Γ’ εθνική κατηγορία: Κρίσιμα παιχνίδια για Ιάλυσο και ΑΕΡΑ

Γιορτή αναπαράστασης των Ολυμπιακών Αγώνων στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου!