Θριαμβευτική νίκη-πρόκριση του ΔΙ.ΑΣ.

Θριαμβευτική νίκη-πρόκριση του ΔΙ.ΑΣ.

Θριαμβευτική νίκη-πρόκριση του ΔΙ.ΑΣ.

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 109 ΦΟΡΕΣ

Εκρηκτικός στο δεύτερο ημίχρονο νίκησε εύκολα τον Καραβά με 6-2 και πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών

Θριαμβευτική νίκη-πρόκριση σημείωσε χθες στο γήπεδο του Πυλίου ο Κυπελλούχος Δωδεκανήσου ΔΙ.ΑΣ.

Επικράτησε σχετικά εύκολα του Κυπελλούχου Πειραιά Καραβά με 6-2 και θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση στις 9 Μαϊου το νικητή του αγώνα Ηρακλή Ελευσίνας-Κηφισιάς,που ήταν το άλλο ζευγάρι στον 6ο όμιλο.

Αν θα περάσει και το επόμενο… εμπόδιο, τότε θα του μένουν μόλις τέσσερα ματς για να παίξει στον τελικό του θεσμού και να διεκδικήσει το τρόπαιο.

Έχοντας τον έλεγχο από το ξεκίνημα του αγώνα, η ομάδα του Γιάννη Μανούσογλου προηγήθηκε με 1-0, αλλά το ματς ήρθε στα ίσια προς το τέλος του ημιχρόνου, οπότε ο Καραβάς ισοφάρισε σε 1-1. Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να είχαν προηγηθεί στο 53΄, αλλά ο Τσαραπατσάνης έδειξε τις ικανότητες του στην εκτέλεση πέναλτι του Φούντα.

Ακολούθησε ένα εκπληκτικό διάστημα από τον ΔΙ.Α. ο οποίος από 62΄ μέχρι το 69΄ σημείωσε τρία γκολ κι έφτασε το σκορ στο 4-1, γεγονός που έβαλε «ταφόπλακα» στις όποιες ελπίδες του Καραβά να επιστρέψει στο παιχνίδι. Από το 70΄ σχεδόν και μετά, ο αγώνας είχε διαδικαστικό χαρακτήρα με το σκορ να φτάνει στο θριαμβευτικό 6-2 στο τέλος.

Τι έγινε στο παιχνίδι
28' Ο Θωνιάτης είδε τον Μπεκιρλάρι, εκείνος κέρδισε τις κόντρες και με πλασέ πέρασε την μπάλα πάνω απ’ τον Μώτο κάνοντας το 1-0 για την ομάδα του.

45' Ο Μπιλίμπασι έκανε τη σέντρα, ο Ιωαννίδης πήγε να απομακρύνει, δεν τα κατάφερε, με την μπάλα να καταλήγει στον Αϊβαλιώτη που πλάσαρε από κοντά και ισοφάρισε σε 1-1. Αρχικά ο επόπτης Μαχαίρας σήκωσε την σημαία για οφσάιντ, αλλά ο Παρχαρίδης πήρε τη φάση πάνω του, και σωστά μέτρησε το γκολ για την ομάδα του Καραβά.

53’ Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, αφού ο Λίμα ανατράπηκε απ’ τον Τσαραπατσάνη, και ο κ.Παρχαρίδης έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Φούντας εκτέλεσε το πέναλτι, αλλά ο Τσαραπατσάνης έπεσε στη δεξιά του γωνία και απομάκρυνε τη μπάλα.

62’ Μετά από εκτέλεση κόρνερ απ’ τα αριστερά, ο Μπεκιρλάρι έκανε την κεφαλιά και ο Μποϊλής από θέση βολής κεραυνοβόλησε τον Μώτο κάνοντας το 2-1.

65' Ο Χατζηφούντας πήρε την κεφαλιά, ο Θωνιάτης έβγαλε στον Μπεκιρλάρι και εκείνος με σπριντ πρόλαβε την έξοδο του Μώτου και έκανε το 3-1.

69’ Ο Μπεκιρλάρι πέτυχε το τέταρτο τέρμα για τον ΔΙΑ και το τρίτο του προσωπικό, αφού πάλεψε σε μια χαμένη μπαλιά με τον Μελά, «τσίμπησε» τη μπάλα και την πέρασε πάνω απ’ τον Μώτο κάνοντας το 4-1.

75' Ο Μαριάς με ωραία εκτέλεση φάουλ έκανε το 5-1.

80' Ο Ρηγούτσος μείωσε σε 5-2 για τον Καραβά εκμεταλλευόμενος αδράνεια της άμυνας του ΔΙ.ΑΣ.

86’ Ο θρίαμβος του ΔΙ.Α. ολοκληρώθηκε με γκολ που σημείωσε ο Δρόσος (6-2).

Κορυφαίος του ΔΙ.Α. ήταν ο Μπεκιρλάρι και τον ακολούθησαν σε απόδοση οι Θωνιάτης και Χατζησουλεϊμάν. Από τον Καραβά άρεσαν περισσότερο οι Χατζηπαναγιώτης, Μπεσού και Φούντας.

Καλή ήταν η διαιτησία του Περικλή Παρχαρίδη Με λάθος υποδείξεις οι κ.κ. Μαχαίρας και Κολλιάκος.

Οι συνθέσεις
ΔΙ.ΑΣ: Τσαραπατσάνης, Μαριάς, Θωνιάτης (78’ Συνεσίου), Μαργαρίτης, Χατζηφούντας (76’ Πης), Χατζησουλεϊμάν, Βλαντιμίροφ, Πανόπουλος (78’ Δημόπουλος), Ιωαννίδης (55’ Δρόσος), Μπεκιρλάρι, Μποϊλής.
Α.Ο Καραβά: Μώτος, Καλιακούδας, Καμμένος (76’ Χονδρουδάκης), Μελάς, Αναγνωστόπουλος, Χατζηπαναγιώτης (68’ Γεωργίου), Αϊβαλιώτης (67’ Ρηγούτσος), Μπιλίμπασι (82’ λ.τ Ζαρκάδας), Μπεσού, Φούντας, Λίμα.

Διαβάστε ακόμη

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης

Μοναδικές εμπειρίες για τους Παίδες του Κολοσσού στο Μαρμαρίς

Καλή η παρουσία της Κωνσταντίνας Ρεντοπούλου στο «Hereya Open» της Σόφιας