Λειτουργεί ξανά από την επόμενη εβδομάδα το Capsis στη Ρόδο

Λειτουργεί ξανά  από την επόμενη εβδομάδα  το Capsis στη Ρόδο

Λειτουργεί ξανά από την επόμενη εβδομάδα το Capsis στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2937 ΦΟΡΕΣ

Θα ονομάζεται πλέον «Akti Imperial Deluxe Resort and Spa»

Στις 23 Μαΐου αναμένεται να λειτουργήσει ξανά πλήρως και ανακαινισμένο το ιστορικό ξενοδοχείο Capsis στην Ιξιά της Ρόδου, που έμεινε κλειστό εδώ και έξι χρόνια.

Το ξενοδοχείο πέρασε στα χέρια του Κώου ξενοδόχου και επιχειρηματία κ. Νίκου Κούτρα και οι εργασίες ανακαίνισης που ξεκίνησαν από τον περασμένο Ιούλιο, συνεχίζονται καθημερινά χωρίς σταματημό.

Το ξενοδοχείο θα αλλάξει όνομα και θα ονομάζεται πλέον «Akti Imperial Deluxe Resort and Spa». Η εμφάνιση του ιστορικού ξενοδοχείου δεν θα αλλάξει αν και έχουν γίνει ήδη παρεμβάσεις, ενώ τα συνεργεία εργάζονται συστηματικά καθημερινά.


Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, αναμένεται να λειτουργήσει κανονικά από τις 23 Μαΐου και έχει ήδη προσλάβει δεκάδες εργαζόμενους, ενισχύοντας έτσι σημαντικά την τοπική αγορά της Ρόδου.

Οι εσωτερικοί χώροι του ανακαινισμένου ξενοδοχειακού συγκροτήματος, είναι εξαιρετικά μοντέρνοι και ανακαινισμένοι.
Το «Akti Imperial Deluxe Resort and Spa» θα είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο με οκτώ εστιατόρια και πέντε μπαρ, καφετέριες και χώρους spa.
Ιδιαίτερη προσοχή θα δοθεί στους συνεδριακούς χώρους, καθώς το ξενοδοχείο είχε παράδοση στις συνεδριακές διοργανώσεις και του χρόνου, θα είναι έτοιμο να φιλοξενήσει σημαντικά συνέδρια.

Πάντως, κορυφαίοι tour opereitors περιλαμβάνουν το ξενοδοχείο ήδη στις κρατήσεις τους καθώς και οι ιστότοποι για κρατήσεις όπως το booking.com

ΦΩΤΟ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΫΜΕΝΑΚΗΣ

Διαβάστε ακόμη

Προβολή της Ρόδου στην Ολλανδική και Βελγική αγορά από την blogger Anne Maria De Graaf – Γαστρονομική περιήγηση του νησιού

40 κρουαζιερόπλοια θα καταπλεύσουν τον Μάιο στο λιμάνι της Ρόδου

Γ. Χατζημάρκος: σε διψήφιο ποσοστό η αύξηση κρατήσεων σε Ρόδο και Κω

Κως και Ρόδος στους κορυφαίους προορισμούς εσωτερικού της Aegean Airlines από τη βάση της Θεσσαλονίκης για την περίοδο του Πάσχα

Tus Airways: Nέα σύνδεση Λάρνακα - Ρόδος

Μαζική απόβαση των Ισραηλινών στη Ρόδο για το εβραϊκό Πάσχα

Aρχές Μαΐου θα έχουν ανοίξει όλα τα ξενοδοχεία της Ρόδου

Τούρκοι τουρίστες... «κατέλαβαν» τα ελληνικά νησιά