Δωδεκάνησος: Δεσπόζει το ντέρμπι του Βενετοκλείου!

Δωδεκάνησος: Δεσπόζει το ντέρμπι του Βενετοκλείου!

Δωδεκάνησος: Δεσπόζει το ντέρμπι του Βενετοκλείου!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 185 ΦΟΡΕΣ

Υποδέχεται στις 19.00’ το αήττητο Μαρούσι με στόχο να διατηρήσει «απόρθητη» την έδρα της και να αποκτήσει προβάδισμα για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στον Όμιλο

Τα εντός έδρας παιχνίδια της Δωδεκανήσου αποτελούν γιορτή για το φίλαθλο κοινό της Ρόδου που δεν χάνει ευκαιρία να πάει στο Βενετόκλειο και να στηρίξει με το χειροκρότημά του τα παιδιά της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο, τα οποία δίνουν «μάχη» πρόκρισης στο φάιναλ φορ του πρωταθλήματος.

Αν η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν μία φορά θερμή κι ενθουσιώδης στα προηγούμενα ματς με Ηράκλειο, ΠΑΣΚΑ, Ήφαιστο Πάτρας και Αετούς Κρήτης, απόψε (19.00’) αναμένεται να μετατραπεί σε «κινητήρια δύναμη» αφού το ντέρμπι με το αήττητο Μαρούσι έχει δημιουργήσει αδημονία στους φίλους της Δωδεκανήσου όλες τις προηγούμενες μέρες.

Ο σύλλογος εξέδωσε ανακοίνωση που αναφέρει τα εξής: «Ένα από τα πλέον δύσκολα παιχνίδια της χρονιάς δίνει ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος, ο οποίος υποδέχεται στο Βενετόκλειο το πρωτοπόρο, ισχυρό και αήττητο Μαρούσι, σε εξ αναβολής παιχνίδι για τον όμιλο νότου στο μπάσκετ με αμαξίδιο.

Για την ομάδα μας απομένουν τα εντός έδρας παιχνίδια με το Μαρούσι (19.00’) και με τον Άτλαντα Αθηνών (το επόμενο Σάββατο, επίσης στις 19.00’) κι αυτά είναι που θα καθορίσουν την πορεία της αλλά και την τελική κατάταξη στο πρωτάθλημα.
Εφόσον ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος τερματίσει δεύτερος, θα παίξει σε μονό αγώνα νοκ άουτ εντός έδρας με τον Αστέρα Τρικάλων ενώ, αν τερματίσει τρίτος, θ’ αντιμετωπίσει στη Θεσσαλονίκη τον Άρη, επίσης σε νοκ άουτ παιχνίδι, με θέα την πρόκριση στο φάιναλ φορ της Νέας Σμύρνης.

Σ’ ένα ακόμη παιχνίδι δε θ’ αγωνιστεί ο Χρήστος Μιχαήλου, που πονάει ακόμη στα πλευρά του, ενώ οι υπόλοιποι αθλητές θα τεθούν κανονικά στη διάθεση του Γιάννη Μαρουλλάκη για το ντέρμπι με το Μαρούσι. Τη φανέλα του Γ.Σ. Δωδεκάνησος θα φορέσουν οι Μιχάλης Χατζηδημητρίου, Ατνάν Χαμαντί, Χρήστος Μαρτσάκης, Σάββας Χαρτερός, Μανώλης Χατζηκαντής, Ειρήνη Πλαγγέτη, Ανδρέας Λουκάς, Γιάννης Καριώτης, Σάββας Καρατζιάς και Γιώργος Παπαναστασίου.

Ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος περιμένει τη συμπαράσταση των φιλάθλων. Η είσοδος θα είναι ΔΩΡΕΑΝ!».

Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής
Μία μόλις αγωνιστική απομένει για να ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια του 21ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος μπάσκετ με Αμαξίδιο.

Στη 14η αγωνιστική στο Νότιο Όμιλο ξεχωρίζει η αναμέτρηση στη Ρόδο ανάμεσα στο Μαρούσι και τη Δωδεκάνησο. Στα άλλα παιχνίδια του ομίλου, ο Ήφαιστος θα υποδεχτεί τον Άτλαντα και το Ηράκλειο θα φιλοξενήσει στην Κρήτη τον ΠΑΣΚΑ.

Στο Βόρειο Όμιλο του πρωταθλήματος, ο πρωτοπόρος Μέγας Αλέξανδρος θα κοντραριστεί με τους Αργοναύτες Βόλου, ενώ η έτερη ομάδα της Θεσσαλονίκης, ο Άρης, θα φιλοξενήσει τον Ηρόδικο. Τέλος, η Καβάλα θα αναμετρηθεί εντός έδρας με τον Πανσερραϊκό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:
ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Σήμερα
Αλεξιώτισσα (18.30’) Ήφαιστος Πάτρας – Άτλας Αθηνών
Διαιτητές: Κωνσταντινίδου, Τσακιράκη
Βενετόκλειο (19.00’) Δωδεκάνησος – Μαρούσι
Διαιτητές: Μπίκας, Ξανθός

Αύριο
Δύο Αοράκια (17.00’) Ηράκλειο – ΠΑΣΚΑ
Διαιτητές: Αρτεμάκη, Κώτσου
Βαθμολογία: 1) Μαρούσι (11-0) 22β., 2) Άτλας (8-2) 18, 3) Δωδεκάνησος (8-2) 18, 4) ΠΑΣΚΑ (5-6) 16, 5) Ηράκλειο (4-7) 15, 6) Ήφαιστος (2-9) 13, 7) Αετοί Κρήτης (0-12) 12.

ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Σήμερα
ΔΑΚ Σίνδου (14.30’) Μέγας Αλέξανδρος – Αργοναύτες Βόλου
Διαιτητές: Παπαδοπούλου Χρ., Πετανίδου
Ποταμουδιών (18.00’) Ίρις Καβάλα – Πανσερραϊκός
Διαιτητές: Στούμπος, Πράττος

Αύριο
ΕΑΚ Σταυρούπολης (13.00’) Άρης – Ηρόδικος
Διαιτητές: Αγγελίδης, Ηλιόπουλος

Βαθμολογία: 1) Μ. Αλέξανδρος (10-0) 20β., 2) Άρης (9-2) 20, 3) Αστέρας Τρ. (8-4) 20, 4) Ίρις Καβάλα (5-5) 15, 5) Αργοναύτες Βόλου (4-7) 15, 6) Ηρόδικος (1-9) 11, 7) Πανσερραϊκός (0-10) 10.

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Το Σάββατο με Παναθηναϊκό Β’

Σαφώς ανώτερος απέναντι στον ΓΣ Δωδεκάνησος ο Άτλας Αθηνών

Ενδιαφέρον στα play off της κατηγορίας ανδρών στο τοπικό μπάσκετ

Κι ο Λούκα Μπραΐκοβιτς τον… χαβά του στο Αλεξάνδρειο!

Crows- Epavlis B.C στον τελικό του Εργασιακού

Στην Εθνική βόλεϊ Κ16 η Σοφία Καλημεράκη του Ροδίων Άθλησις!

Γ’ Εθνική – 32η Αγωνιστική: Πλήρης δράση σήμερα και αύριο

ΑΕΡΑ: Με ενδεκάδα ανάγκης στο Μαρκόπουλο