Κολοσσός: Επιτακτικά νίκη για πολλούς λόγους

Κολοσσός: Επιτακτικά νίκη  για πολλούς λόγους

Κολοσσός: Επιτακτικά νίκη για πολλούς λόγους

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 90 ΦΟΡΕΣ

Η Κύμη «τρόμαξε» με την εμφάνισή της κόντρα στον Ολυμπιακό αλλά οι «θαλασσί» χρειάζονται οπωσδήποτε το θετικό αποτέλεσμα. Στη Ρόδο ο Sterling Gibbs

«Το πρόγραμμα δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία αφού όλοι θα παίξουν με όλους». Πόσες φορές έχουμε ακούσει αυτή την ατάκα από προπονητές (κυρίως) και παίκτες, όταν γίνεται μία κλήρωση;

Κανείς ή ελάχιστοι, για να είμαστε πιο δίκαιοι, δεν βγαίνει να πει «το πρόγραμμα είναι ευνοϊκό» ή «το πρόγραμμα είναι δύσκολο». Έλα όμως που τελικά το αγωνιστικό πρόγραμμα παίζει κι αυτό το δικό του ρόλο στην πορεία μίας ομάδας.

Η σειρά των φετινών αγώνων του Κολοσσού H Hotels, σ’ ένα τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, είναι μεγάλο «μανίκι», ειδικά στο ξεκίνημά τους. Τα λεγόμενα «βατά» παιχνίδια στο Βενετόκλειο είναι μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού και το προσεχές με την Κύμη θεωρείται ένα από αυτά. Ασχέτως αν η ομάδα της Εύβοιας «τρόμαξε» με την αγωνιστική της εικόνα κόντρα στον Ολυμπιακό την περασμένη Κυριακή… Ο Κολοσσός είναι υποχρεωμένος, αν βέβαια θέλει να σώσει την κατηγορία, να κάνει νίκη το Σάββατο και να πάρει σιγά σιγά «τα πάνω του».

Φυσικά, δεν είναι μόνο οι βαθμολογικοί λόγοι που κάνουν επιτακτικό το θετικό αποτέλεσμα. Αν οι «θαλασσί» δεν κάνουν σεφτέ την 3η αγωνιστική, κινδυνεύουν να βρεθούν με ένα πολύ αρνητικό σερί στην πλάτη, δεδομένου ότι το επόμενο Σ/Κ πάνε στη Λήμνο και μετά υποδέχονται τον Άρη. Το ένα ματς πιο «καυτό» από το άλλο.

Φυσικά, υπάρχει και η ψυχολογική πίεση. Αν μάλιστα στο μυαλό των παικτών αρχίσουν να τριγυρίζουν σκέψεις περί αντικατάστασης ή όποιου άλλου σεναρίου «ευδοκιμεί» σε αυτές τις περιπτώσεις, τα πράγματα δεν θέλουν και πολύ να πάρουν την κάτω βόλτα.

Επιπλέον, πρέπει κάποια στιγμή να «ζεσταθεί» και το φίλαθλο κοινό. Η εικόνα στο Βενετόκλειο με Λαύριο και Προμηθέα ήταν απογοητευτική και μόνο ο ίδιος ο Κολοσσός μπορεί να κάνει κάτι για να φέρει τον κόσμο στο γήπεδο.

Οι έξυπνες επιλογές του Καστρίτη
Ο Γιάννης Κουζέλογλου βοήθησε το Λαύριο να «αποδράσει» από το Ρέθυμνο και αναδείχθηκε Πολυτιμότερος Παίκτης της 2ης αγωνιστικής ωστόσο την πραγματικά πιο εντυπωσιακή εμφάνιση του Σαβ/κου έκανε ο Ντιβόν Ουάσινγκτον της Κύμης.

Ο 29χρονος Αμερικανός φόργουορντ των Ευβοιωτών έβαλε 24 πόντους και πήρε 6 ριμπάουντ απέναντι στους Πρίντεζη, Παπανικολάου κι όλους τους υπόλοιπους «αστέρες» του Ολυμπιακού και αποδεικνύεται «λίρα εκατό» για την ομάδα του Γιάννη Καστρίτη αφού είχε πετύχει κι άλλους 23 στην πρεμιέρα κόντρα στον Πανιώνιο!

Ο γνωστός σε όλους από τη θητεία του στο Λαύριο Ντεμάριους Μπολντς πήρε περισσότερες προσπάθειες από τον Ουάσινγκτον αλλά ήταν άστοχος ενώ πολύ καλή δουλειά κάνει και ο σέντερ της Κύμης, Κρις Χόρτον.

Στη Ρόδο ο Gibbs
Στη διάθεση του Νίκου Βετούλα τέθηκε από χθες ο νεοαποκτηθείς Στέρλινγκ Γκιμπς ο οποίος έφτασε ήδη στο νησί, χαμογελαστός και ευδιάθετος, παρά την κούραση του ταξιδιού.

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Το Σάββατο με Παναθηναϊκό Β’

Σαφώς ανώτερος απέναντι στον ΓΣ Δωδεκάνησος ο Άτλας Αθηνών

Ενδιαφέρον στα play off της κατηγορίας ανδρών στο τοπικό μπάσκετ

Κι ο Λούκα Μπραΐκοβιτς τον… χαβά του στο Αλεξάνδρειο!

Crows- Epavlis B.C στον τελικό του Εργασιακού

Στην Εθνική βόλεϊ Κ16 η Σοφία Καλημεράκη του Ροδίων Άθλησις!

Γ’ Εθνική – 32η Αγωνιστική: Πλήρης δράση σήμερα και αύριο

ΑΕΡΑ: Με ενδεκάδα ανάγκης στο Μαρκόπουλο