Δυσαρέσκεια στον Αρχάγγελο για την Περιφέρεια

Δυσαρέσκεια στον Αρχάγγελο για την Περιφέρεια

Δυσαρέσκεια στον Αρχάγγελο για την Περιφέρεια

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 752 ΦΟΡΕΣ

Την έντονη δυσαρέσκειά του για την αντιμετώπιση που έτυχε η Δημοτική Κοινότητα Αρχαγγέλου και οι εκπρόσωποί της από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, εξέφρασε χθες με δηλώσεις του στη «Ροδιακή» ο πρόεδρος κ. Αργύρης Αργυρού.

Αφορμή ήταν η εκδήλωση που διοργανώθηκε προχθές στον Αρχάγγελο με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, «Αegean mamas know best», στην οποία δεν εκλήθη κανένας εκπρόσωπος της Δημοτικής Κοινότητας, όπως θεωρούν ότι επιτάσσει το πρωτόκολλο σε τέτοιες περιπτώσεις.

Μάλιστα ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου επιβεβαίωσε στη «Ροδιακή» τα παραπάνω υποστηρίζοντας παράλληλα ότι είχε έντονο τηλεφωνικό διάλογο με τον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Χατζημάρκο.

Σύμφωνα με τον κ. Αργυρού, ο ίδιος ρώτησε τον Περιφερειάρχη «για ποιο λόγο η κα. Γιασιράνη που είχε την ευθύνη της εκδήλωσης δεν κάλεσε τη Δημοτική Κοινότητα Αρχαγγέλου;» για να πάρει την απάντηση «γιατί τα λεφτά δικά σου είναι;».

Τότε σύμφωνα και πάλι με τον κ. Αργυρού, ο ίδιος ανταπάντησε στον Περιφερειάρχη «τα λεφτά του Χατζημάρκου είναι ή του ελληνικού λαού;».

Γενικώς πάντως το πολιτικό θερμόμετρο έχει ανέβει επικίνδυνα, χωρίς ακόμη καλά – καλά να έχει ξεκινήσει επίσημα η προεκλογική περίοδος…

Διαβάστε ακόμη

Η γενική συνέλευση της F.E.V.R. (Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Θυμάτων Τροχαίων) θα διεξαχθεί στη Ρόδο στις 26-28 Απριλίου 2024

Α. Κολιάδης: Ευθύνη της ΕΤΑΔ τα αυθαίρετα σε αιγιαλό και παραλία

Ξεπέρασε τις 114.000 εγγραφές η επιστολική ψήφος

Τη νότια Ρόδο επισκέφθηκε το σαββατοκύριακο ο Πύρρος Δήμας

Η προσφορά του συλλόγου «Αγία Μαρίνα»

Οφείλουμε να συμπεριφερόμαστε στη Ρόδο μας όπως της αρμόζει

Την Τρίτη στη Ρόδο ο Στεφανος Κασσελάκης

Δράση «Προμηθεύς» από τις Ένοπλες Δυνάμεις σε Ανάφη, Αμοργό και Αστυπάλαια