Μητέρα με δύο ανήλικα τρόμαξε να διασχίσει κεντρικό δρόμο στη Ρόδο

Μητέρα με δύο ανήλικα τρόμαξε να διασχίσει κεντρικό δρόμο στη Ρόδο

Μητέρα με δύο ανήλικα τρόμαξε να διασχίσει κεντρικό δρόμο στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2450 ΦΟΡΕΣ

Αγωνία, αγανάκτηση και πολλά ερωτηματικά για το ήθος, τη νοοτροπία και βέβαια την «παιδεία» που διακατέχει ορισμένους, εξέφρασε χθες μιλώντας στη “Ροδιακή”, συμπολίτισσά μας, η οποία είχε την... ατυχία να πέσει σε νταή οδηγό, στον οποίο έκανε παρατήρηση επειδή κόντεψε να πατήσει την ίδια και τα δύο δίδυμα παιδάκια της την ώρα που προσπαθούσε να διασχίσει διάβαση πεζών στο τέλος της οδού Εθνικής Αντιστάσεως!

Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, σε ένα από τα καθημερινά δρομολόγια της ίδιας μαζί με τα παιδιά της, την ώρα που προσπαθούσε να τα εκπαιδεύσει με τον απόλυτα τυπικό τρόπο για να μπορούν σε λίγο καιρό ίσως να διασχίζουν από μόνα τους τον δρόμο, ακολουθώντας τις οδηγίες τους.

"Εμείς ειχαμε πράσινο φανάρι για τους πεζούς, σημείωσε η μητέρα μιλώνστας στη ΡΟΔΙΑΚΗ, ενώ ο οδηγός του ιχ. ήρθε από Κανελλοπούλου και μπηκε ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΤΟΝ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ,πέρασε το τριγωνικο πεζοδρόμιο που υπάρχει εκεί κ κατευθύνθηκε στο φανάρι που εχει κατεύθυνση προς Δενδρινού ή Καζουλη!"

Ο τύπος λοιπόν που κόντεψε να πατήσει τη μητέρα με τα δύο 7χρονα παιδάκια της, ζήτησε και τα ρέστα όταν η μητέρα σε αυστηρό τόνο του έκανε παρατήρηση γιατί δεν σταμάτησε στη διάβαση! Η ίδια, έκανε τώρα έκκληση στην εφημερίδα μας, αν υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες να επικοινωνήσουν μαζί της (τα στοιχεία της στη διάθεση της εφημερίδας) για να προσφύγει στη συνέχεια στη δικαιοσύνη! Έτσι πάντως δεν πρόκειται να το αφήσει!

Με τους θρασείς, αυτό γίνεται πάντα. Διαπράττουν τη μικρή ή μεγάλη παρανομία τους, βάζουν σε μπελάδες τους άλλους και στο τέλος ζητούν και τα ρέστα!

Μιχ.Μ.

Διαβάστε ακόμη

Τη νότια Ρόδο επισκέφθηκε το σαββατοκύριακο ο Πύρρος Δήμας

Η προσφορά του συλλόγου «Αγία Μαρίνα»

Οφείλουμε να συμπεριφερόμαστε στη Ρόδο μας όπως της αρμόζει

Την Τρίτη στη Ρόδο ο Στεφανος Κασσελάκης

Δράση «Προμηθεύς» από τις Ένοπλες Δυνάμεις σε Ανάφη, Αμοργό και Αστυπάλαια

Άμεση επισκευή χρειάζεται και ο Αστυνομικός Σταθμός της Σύμης

Μ. Ιατρίδη: Στις Ευρωεκλογές πρέπει να δώσουμε μήνυμα σταθερότητας

Ένας Καρπάθιος στο μεγαλύτερο ετήσιο συνέδριο μεταφορών και κινητικότητας στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας!