Με δύο αμφίβολους η Ρόδος στο Παραδείσι

Με δύο αμφίβολους  η Ρόδος στο Παραδείσι

Με δύο αμφίβολους η Ρόδος στο Παραδείσι

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 160 ΦΟΡΕΣ

Λοίμωξη του αναπνευστικού ταλαιπωρεί τον Στέλιο Χατζηπέτρο και αιμάτωμα στον δικέφαλο τον Άκη Γεωργίου. Ιστορική ομάδα με ισχυρό κίνητρο χαρακτήρισε τον Κλεάνθη ο Σάκης Δέδες

Απρόοπτα έφερε η τρέχουσα εβδομάδα για τον προπονητή της Ρόδου, Σάκη Δέδε, ο οποίος ενδέχεται να μην έχει στη διάθεσή του, στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Κλεάνθη στο Παραδείσι, δύο από τα βασικά στελέχη της ομάδας του.

Πάνω που είχε αρχίσει να βρίσκει ρυθμό, μετά την περιπέτεια που πέρασε με τον σοβαρό τραυματισμό του στον αστράγαλο, ο Στέλιος Χατζηπέτρος υποχρεώθηκε σε ολιγοήμερο διάλειμμα λόγω λοίμωξης του αναπνευστικού.

Λογικά, ο προπονητής της πρωτοπόρου δεν θα τον πιέσει και θα του δώσει τον χρόνο που χρειάζεται για να συνέλθει πλήρως.

Περισσότερες πιθανότητες να συμπεριληφθεί στη 18άδα έχει ο Άκης Γεωργίου, ο οποίος υπέστη, στο πρόσφατο ματς με τον Διαγόρα Βατίου, αιμάτωμα στη γάμπα.

Δεδομένου πως το πρόβλημα δεν είναι σοβαρό, ο έμπειρος μεσοεπιθετικός είναι πιθανό να μπει σήμερα στις προπονήσεις και αν δείξει πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση, θα δει το όνομά του να αναγράφεται στο Φύλλο Αγώνα του εκτός έδρας παιχνιδιού των «ελαφιών».

Πέρα από τη μαθηματική εξασφάλιση του τίτλου, που είναι πλέον το βαθμολογικό ζητούμενο των «ελαφιών», ο Σάκης Δέδες συνεχίζει να εστιάζει, κουβεντιάζοντας με τους παίκτες του, στην ανάγκη να διατηρήσουν την εικόνα της κυρίαρχης ομάδας, την οποία θα χαίρεται ο κόσμος για το ποδόσφαιρο που παίζει.

Επιπρόσθετα, ο τεχνικός της Ρόδου μόνο εύκολο δεν θεωρεί τον αγώνα με τους Παραδεισιώτες, υπογραμμίζοντας πως και παράδοση στην κατηγορία έχουν, αλλά και ισχυρό κίνητρο, το οποίο αντλούν από την επισφαλή βαθμολογική θέση τους.

Διαβάστε ακόμη

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Με νίκη αγκαλιάζουμε την παραμονή μας»

Νέο ρεκόρ συμμετοχών από το εξωτερικό για τον Μαραθώνιο Ρόδου!

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα

Ηρακλής Λάρδου-Ποσειδών Καρπάθου: «Καμπάνες» από τη ΔΕΑΒ!

Νίκες στην Καλαμάτα για τα αναπτυξιακά τμήματα πόλο των «Πιγκουίνων»

Ασπίδα Σαλάκου: «Ο σύλλογός μας σταματάει κάθε δραστηριότητα»

Αρκετοί αγώνες βόλεϊ σε Ρόδο και Κω

Περισσότεροι από 3.700 δρομείς στον Μαραθώνιο Ρόδου!