Δεν τους… πήγε η πίστα του Άργους

Δεν τους… πήγε η πίστα του Άργους

Δεν τους… πήγε η πίστα του Άργους

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 139 ΦΟΡΕΣ

Άτυχοι στάθηκαν οι αναβάτες του «Ίκαρου» στο 2ο πανελλήνιο πρωτάθλημα Μότο Κρος, καθώς Λυρίου και Ζούνης είχαν τρεις πτώσεις συνολικά

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο 16 και 17 Μαρτίου, διεξήχθη στην πίστα του Άργους το 2ο πανελλήνιο πρωτάθλημα Μότο Κρος, με τον «Ίκαρο» να συμμετέχει με τρεις αναβάτες του, εκ των οποίων οι δύο στάθηκαν πολύ άτυχοι.

Συγκεκριμένα ο Νίκος Λυρίου στην κατηγορία MX1, είχε μια άσχημη πτώση στο δεύτερο σκέλος του αγώνα, στην οποία και τραυματίστηκε στο πόδι, αλλά παρ’ όλα αυτά συνέχισε τερματίζοντας στη 14η θέση. Σε συνδυσμό με τη 2η θέση που που πήρε στο πρώτο σκέλος, τερμάτισε στην 6η θέση της γενικής κατάταξης.

Στην ίδια κατηγορία ο Αργύρης Τσαρνάς από την Κω, κατετάγη 4ος στη γενική, ενώ τις τρεις πρώτες θέσεις πήραν οι Τουρατζίδης, Κουζής και Ηλιόπουλος.

Στην κατηγορία MX2, ο Φραγκίσκος Ζούνης είχε πτώση στην πρώτη στροφή και των δύο σκελών. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε, αλλά τον επηρέασαν τερματίζοντας 4ος στη γενική κατάταξη.

Πρώτος τερμάτισε ο Ανδρέου, δεύτερος ο Σάγμαλης και τρίτος ο Γεωργαντάς.
Ο μεγάλος άτυχος, Νίκος Λυρίου μετά τους αγώνες δήλωσε:

«Τέλος του 2ου αγώνα Π.Π motocross στο Άργος και φύγαμε με ανάμεικτα συναισθήματα. Στο 1ο σκέλος έκανα έναν πολύ δυνατό αγώνα, αφού πάλεψα για την πρώτη θέση μέχρι το πέσιμο της καρό σημαίας, τερματίζοντας τελικά 2ος. Στο 2ο σκέλος δυστυχώς στην προσπάθεια μου να κυνηγήσω τον ρυθμό των δυο πρώτων, έκανα ένα λάθος και είχα μια πολύ άσχημη πτώση, με αποτέλεσμα να τραυματιστώ στο πόδι... Παρόλα αυτά συνέχισα, επισκευάσαμε την μοτοσυκλέτα μου και τερμάτισα στη 14η θέση με πόνους και απογοήτευση...

Overall πήρα την 6η θέση. Σας ευχαριστώ όλους για τα αμέτρητα μηνύματα και για το ενδιαφέρον που μου δείξατε και υπόσχομαι στους επόμενους αγώνες να είμαι πιο δυνατός! Ευχαριστώ την πίστα του Άργους για την φιλοξενία και τους χορηγούς μου».

Επίσης ο δεύτερος άτυχος της παρέας. ο Φράνκι Ζούνης είπε για το δικό του αγώνα:
«Αυτός ο αγώνας δυστυχώς δεν ήταν με την μεριά μου, στο πρώτο σκέλος παρόλο που είχα καλό ξεκίνημα, μετά το πέσιμο της μπάρας είχα μια πτώση στην πρώτη στροφή, έβαλα το κεφάλι κάτω και κατάφερα να πάω μέχρι την 4η θέση. Στο δεύτερο σκέλος είχα κι άλλη πτώση στην πρώτη στροφή, έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό χωρίς να κάνω άσκοπες υπερβάσεις και κατάφερα να φτάσω μέχρι την 6η θέση.

Είμαι χαρούμενος που φεύγω υγιής από αυτόν τον αγώνα και στόχο έχουμε τον επόμενο αγώνα σε δύο βδομάδες στην Χαλκίδα.

Ευχαριστώ τον πατέρα μου! Την οικογένεια Τουρατζίδη, τον προπονητή μου, την πίστα του Άργους για την φιλοξενία και τους χορηγούς μου».

Ο Νίκος Λυρίου είχε άσχημη πτώση στο Άργος
Ο Νίκος Λυρίου είχε άσχημη πτώση στο Άργος

Διαβάστε ακόμη

Γ’ εθνική κατηγορία: Κρίσιμα παιχνίδια για Ιάλυσο και ΑΕΡΑ

Γιορτή αναπαράστασης των Ολυμπιακών Αγώνων στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου!

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης