Ξανά εργασιακό από το «Ροδίων Άθλησις»

Ξανά εργασιακό  από το «Ροδίων Άθλησις»

Ξανά εργασιακό από το «Ροδίων Άθλησις»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 269 ΦΟΡΕΣ

Στις 29 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του σωματείου συνάντηση με τους εκπροσώπους των ομάδων

Στα πλαίσια σχεδιασμού της νέας χρονιάς, ξεκινάει και ο προγραμματισμός του 5ου χειμερινού εργασιακού πρωταθλήματος μπάσκετ από το «Ροδίων Άθλησις».

Τη Δευτέρα 29 Ιουλίου και ώρα 19:30 θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του σωματείου, η πρώτη συνάντηση της διοργανώτριας αρχής με τους εκπροσώπους των ομάδων για τη διεξαγωγή του τουρνουά.

Τα θέματα που θα συζητηθούν θα είναι ο αριθμός των συμμετεχουσών ομάδων, ο διαχωρισμός των ομίλων, ο τρόπος διεξαγωγής, η ημερομηνία έναρξης του τουρνουά, ενώ ευπρόσδεκτες θα είναι και νέες ιδέες-προτάσεις από όσους παρευρεθούν.

Καθώς για δεύτερη χρονιά φέτος, δίνεται η ευκαιρία σε επιχειρηματίες του νησιού να προβάλουν την επιχείρησή τους μέσω του τουρνουά (μετονομασία του πρωταθλήματος με χρήση του τίτλου της επιχείρησης),όσοι επιθυμούν μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως τις 14/8/19 αποστέλλοντας σχετικό e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@rpathlisis.gr.

Η Διοίκηση του σωματείου καλεί επίσης όσα site ενδιαφέρονται για την κάλυψη των αγώνων του «εργασιακού» να αποστείλουν τις προτάσεις τους στην παραπάνω ηλεκτρονική διεύθυνση έως τις 14 Αυγούστου.

Η μεγάλη συμμετοχή των ομάδων τις προηγούμενες χρονιές μας δίνει ώθηση για τη διεξαγωγή μιας ακόμη καλύτερης διοργάνωσης.

Διαβάστε ακόμη

Για ένα «διπλό» στη Θεσσαλονίκη μετά την Πάτρα ο Κολοσσός H Hotels Collection…

Για μια θέση στην τριάδα ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος στην Καλλιθέα

Νίκη παραμονής θέλει ο Διαγόρας σήμερα

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Οι διαιτητές στα παιχνίδια του τοπικού

Γ’ εθνική – 32η αγωνιστική: Σήμερα ο κύριος όγκος των αγώνων

Οι συμμετοχές για τους «Πιγκουίνους» στους κολυμβητικούς αγώνες της Χαλκίδας

Το νέο σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα… πιτσιρίκια παίζουν μπάσκετ σήμερα