ΑΕΡΑ και Λυριτσής ψάχνουν τη χρυσή τομή

ΑΕΡΑ και Λυριτσής ψάχνουν τη χρυσή τομή

ΑΕΡΑ και Λυριτσής ψάχνουν τη χρυσή τομή

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 211 ΦΟΡΕΣ

Ανανέωσε και ο νεαρός Λεωνίδας Στεφανής

Τη χρυσή τομή, προκειμένου να υπάρξει συμφωνία, αναζητούν Μιχάλης Λυριστής και ΑΕΡΑ! Και από τις δυο πλευρές, υπάρχει η επιθυμία για συνεργασία, ωστόσο ορισμένες μικρές διαφωνίες δεν επιτρέπουν την ολοκλήρωση της μετεγγραφής.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, από τη δική του πλευρά ο έμπειρος ποδοσφαιριστής που και στο πρόσφατο παρελθόν είχε συνεργαστεί με το σύλλογο, ζητάει ορισμένα πράγματα που έχουν να κάνουν και με το οικονομικό αλλά και με διάφορα ζητήματα οργάνωσης. Η διοίκηση έχει κάνει τις δικές της προτάσεις και οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται σχεδόν σε καθημερινή βάση.

Οι υπεύθυνοι πάντως του συλλόγου είναι αισιόδοξοι ότι θα υπάρξει οριστική συμφωνία και έτσι ο Λυριστής θα επιστρέψει στην ομάδα για να προσφέρει την πολύτιμη βοήθεια του στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.

Έρχεται έμπειρος επιθετικός
Από εκεί και πέρα, η διοίκηση θέλει να ενισχύσει όσο περισσότερο γίνεται την επιθετική της γραμμή ενόψει της νέας σεζόν. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με έναν πολύ έμπειρο παίκτη, γνώριμο της και από το πρόσφατο παρελθόν, καθώς είχε φορέσει ξανά τη φανέλα του συλλόγου. Εξελίξεις αναμένονται μέχρι και αύριο.

Ανανέωσε και ο Λεωνίδας Στεφανής
Στο μεταξύ, άλλος ένας ποδοσφαιριστής από την περσινή ομάδα ανανέωσε τη συνεργασία του με το σύλλογο. Πρόκειται για τον Λεωνίδα Στεφανή, ο οποίος αποδέχθηκε την πρόταση που του έγινε και θα φοράει την ίδια φανέλα για τουλάχιστον ακόμα ένα χρόνο.

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή