Πληθώρα επισκεπτών στην ψηφιακή έκθεση φωτογραφίας

Πληθώρα επισκεπτών στην ψηφιακή έκθεση φωτογραφίας

Πληθώρα επισκεπτών στην ψηφιακή έκθεση φωτογραφίας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 483 ΦΟΡΕΣ

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019, με ιδιαίτερη επιτυχία και παρουσία πληθώρας επισκεπτών ψηφιακή έκθεση φωτογραφίας στον όμορφο χώρο της πλατείας Αργυροκάστρου της Μεσαιωνικής Πόλης της Ρόδου, υπό την επιμέλεια της Λέσχης Ερασιτεχνών Φωτογράφων Ρόδου "Creative Rodos Photographers- C.Ro.P" σε συνδιοργάνωση με τη Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στα πλαίσια συμμετοχής της Λέσχης στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Φωτογραφίας 2019.

Εικοσιτέσσερις ερασιτέχνες φωτογράφοι θέλοντας να τιμήσουν την ξεχωριστή αυτή ημέρα για όλο τον φωτογραφικό κόσμο, παρουσίασαν επιλεγμένη φωτογραφική τους δουλειά, προβάλλοντάς την σε μεγάλες οθόνες, με θέματα τον άνθρωπο, το περιβάλλον, τη γωνία λήψης και την αφηρημένη φωτογραφία.

Με τον τρόπο αυτό κατάφεραν να ταξιδέψουν νοερά όλους τους επισκέπτες της έκθεσης σ' ένα όμορφο ταξίδι τοπίων, ιστορίας, ανθρώπων και πολιτισμού. Εκτός του φωτογραφικού κοινού της Ρόδου η έκθεση έτυχε προβολής σε αρκετούς επισκέπτες μας που απολαμβάνουν τις διακοπές τους αυτή την περίοδο στο νησί μας.

Παράλληλα, με τις παρουσιάσεις των φωτογραφιών και την προβολή ενός μικρού αφιερώματος στην ιστορία της φωτογραφίας, ο επισκέπτης της έκθεσης είχε τη δυνατότητα να δει τη δική του φωτογραφία live να προβάλλεται με τη βοήθεια βιντεοπροβολέα στο χώρο της εκδήλωσης χρησιμοποιώντας το hastag #wpdcrop μέσο της ανάρτησης στο instagram.

Την έκθεση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Φιλήμονας Ζαννετίδης, και οι εντεταλμένοι σύμβουλοι κ. Κάλλιστος Διακογεωργίου και Χρήστος Μπάρδος, που μαζί με τα υπηρεσιακά στελέχη της Περιφέρειας στάθηκαν αρωγοί και στήριξαν έμπρακτα το οργανωτικό μέρος της εκδήλωσης συμμετέχοντας ουσιαστικά στην συνδιοργάνωσή της.

«Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους παρακάτω συντελεστές (χορηγούς, στελέχη υπηρεσιών, επιχειρήσεις, μουσικούς) που βοήθησαν να διεξαχθεί με επιτυχία η εκδήλωσή μας.

Τους χορηγούς μας για την οικονομική στήριξη:
• ΒΑΠ Π. ΚΟΥΓΙΟΣ ΑΒΕΕ
• ΤΕΝΤΕΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
• 10GR HOTEL WINE BAR

Την κ. Μάνια Μιχαηλίδου Δ/ντρια της Εφορείας Αρχαιοτήτων Δωδ/σου για την ευγενική παραχώρηση της Πλατείας Αργυροκάστρου.
Την επιχείρηση Music Spot Πάρης Κατσέλας για το άρτιο στήσιμο και τον τεχνικό έλεγχο της εγκατάστασης.
Τα στελέχη – ηλεκτρολόγους της Δ/νσης Μεσαιωνικής Πόλης Ρόδου και της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ρόδου κ Φιλήμονα Λαθουράκης και Ιωάννη Πάππου αντίστοιχα για την τεχνική στήριξη της εκδήλωσης.


Τα μέλη της Λέσχης μας ερασιτέχνες μουσικούς Καίτη Κούκουρου και Βαγγέλη Κατσογριδάκη που πλαισίωσαν την εκδήλωση με τα υπέροχα τραγούδια & τη μουσική τους.
Τους ανώνυμους χορηγούς υποστηρικτές της Λέσχης που ευγενικά μερίμνησαν για το κέρασμα των επισκεπτών της εκδήλωσης μας, πολλά ευχαριστώ φίλοι μας.

Συμμετείχαν με αλφαβητική σειρά οι παρακάτω ερασιτέχνες φωτογράφοι:
Τάκης Αγγουράς, Δώρα Αναστασιάδη, Γιάννης Αυγενικός, Σταύρος Βαρώνος, Κατερίνα Γούλα, Ειρήνη Ζαράνη, Κατερίνα Καβαλιέρου, Ανδρέας Κακλιός, Μανώλης Καραγιάννης, Χρήστος Καραγιοβανίδης, Σωτήρης Καραμιχάλης, Βασίλης Καρκαλιανίδης, Δημήτρης Κλαδογένης, Δήμητρα Κεφαλά, Ανέζα Παληού, Νίνα Πρεσβύρη, Φιλήμονας Ρούσσος, Βούλα Σκαλίδη, Παναγιώτης Σκούλουκας, Γιώργος Στάτης, Χρήστος Στάτης, Ελένη Σταυριά, Άννα Τσιμέτα, Φίλιππος Φιλίππου.

Επιμέλεια Έκθεσης: Παναγιώτης Σκούλουκας, C.Ro.P.
Συνδιοργάνωση Λέσχη Ερασιτεχνών Φωτογράφων Ρόδου "C.Ro.P." και Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.
Οι δράσεις της Λέσχης μας συνεχίζονται με τη διοργάνωση σεμιναρίων φωτογραφίας, οι λεπτομέρειες των οποίων θα ανακοινωθούν σε νεότερη ανακοίνωση στη σελίδα της Λέσχης στο facebook.

Η Λέσχη διατηρεί ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: (cropteam@hotmail.com)
και σελίδα στο Facebook (https://www.facebook.com/cropgr)»

Διαβάστε ακόμη

Στον απόηχο του 4ου Μουσικού Φεστιβάλ «Ρόδος: Σταυροδρόμι Πολιτισμών και Συμπράξεων Μουσικών Σχολείων»

«Από τον Λόγο στην Εικόνα...» - Έκθεση μαθητικών εικαστικών έργων

Εκδήλωση για τα 109 χρόνια από τη γενοκτονία των Αρμενίων

Συζήτηση με τη WWF για τις δασικές πυρκαγιές της Ρόδου την Τετάρτη στο ΕΚΡ

Ανοιχτή Εκδήλωση για το κοινό του έργου «Ελληνικές Έξυπνες πόλεις: Σύστημα Τηλεφροντίδας με ρολόι και βραχιόλι στο Δήμο Ρόδου»

Επιτυχώς ολοκληρώθηκαν η Ημερίδα Ενημέρωσης & το Τριήμερο Περιφερειακό Εργαστήριο Κυκλικής Οικονομίας

Ομιλία του συγγραφέα Νικόλα Σμυρνάκη

Ημερίδα αφιερωμένη στον Νικ. Κόνσολα