Συνεδρίασε η παράταξη του Φώτη Χατζηδιάκου

Συνεδρίασε η παράταξη του Φώτη Χατζηδιάκου

Συνεδρίασε η παράταξη του Φώτη Χατζηδιάκου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1014 ΦΟΡΕΣ

Συνεδρίασε χθες το μεσημέρι, παραμονές της ορκωμοσίας του νέου δημοτικού συμβουλίου Ρόδου, η παράταξη του απερχόμενου Δημάρχου, Φώτη Χατζηδιάκου, με τη νέα της σύνθεση.

Πρόκειται για την τρίτη φορά που συνεδριάζουν οι εκλεγμένοι σύμβουλοι της παράταξης του κ. Χατζηδιάκου στο νέο δ.σ. καθώς έχουν προηγηθεί άλλες δύο συνεδριάσεις μετά τις εκλογές.
Από τα έδρανα της μείζονος μειοψηφίας πλέον, όπου τους έταξε ο Ροδιακός λαός, θα συμμετέχουν στο νέο δ.σ. και όπως έχει δηλώσει ο απερχόμενος Δήμαρχος θα παρακολουθούν στενά το έργο της νέας Δημοτικής Αρχής, καθώς πολλά έργα δρομολογήθηκαν στη δική τους θητεία, και μάλιστα έχει προμηνύσει ότι «δεν θ’ αφήσουν τίποτα να πέσει κάτω».

Χθες, λοιπόν, ενόψει της έναρξης της νέας δημοτικής περιόδου και βεβαίως του νέου ρόλου τους, ο κ. Χατζηδιάκος συγκάλεσε συνεδρίαση των μελών της παράταξής του στο νέο δ.σ. με κυρίαρχο θέμα τα όσα προβλέπει ο νέος νόμος του «Κλεισθένη» και οι τροποποιήσεις που έχουν γίνει στη λειτουργία των Δημοτικών Αρχών και των δ.σ.

Στην ουσία, χθες, έγινε μία ενημέρωση για τα όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα, τα οποία έχουν να κάνουν κυρίως με την κυβερνησιμότητα των Δήμων, όμως υπάρχουν ακόμα αρκετά να διευθετηθούν, καθώς σε αυτό το στάδιο θεωρείται ότι ορισμένες διατάξεις του νόμου είναι αντικρουόμενες.
Στόχος του κ. Χατζηδιάκου, βέβαια, είναι να γνωρίζουν οι σύμβουλοί του, όσο γίνεται καλύτερα, πως θα λειτουργεί το νέο δ.σ. και να είναι όσο καλύτερα προετοιμασμένοι γίνεται για τα νέα δεδομένα.
Τέλος, χθες, επιβεβαιώθηκε ότι η παράταξη του κ. Χατζηδιάκου θα παραστεί στην αυριανή ορκωμοσία.

Διαβάστε ακόμη

Αντ. Καμπουράκης: Απολύτως Διαφορετικοί! Ακραία Διαφορετικοί δε, όταν πρόκειται για Ήθος και Νομιμότητα!

Κυριάκος Κασάπης προς Αντώνη Καμπουράκη: Σταματήστε να εκτίθεστε

Στο δημοτικό συμβούλιο η διαχείριση του κυνοκομείου

Αυξημένη ανάγκη για αιμοδότες με ομάδα αίματος -0 στο Νοσοκομείο της Ρόδου

Νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτών Οδηγών και Κυκλοφοριακής Αγωγής - Πρόεδρος ο Στέφανος Πορτσέλλη

Ακυρώθηκε η προγραμματισμένη επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανου Κασσελάκη στη Ρόδο

Γουρούνα "μπήκε" μέσα σε κατάστημα - Σοβαρά τραυματισμένος ο οδηγός

Επιστολή Αντώνη Β. Καμπουράκη προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου Κυριάκο Κασάπη