Πραγματοποιήθηκε Αγιασμός για το νέο δικαστικό έτος στη Ρόδο (φωτορεπορτάζ)

Πραγματοποιήθηκε Αγιασμός  για το νέο δικαστικό έτος στη Ρόδο (φωτορεπορτάζ)

Πραγματοποιήθηκε Αγιασμός για το νέο δικαστικό έτος στη Ρόδο (φωτορεπορτάζ)

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2294 ΦΟΡΕΣ

Ευχές για ένα καλό, εποικοδομητικό και δημιουργικό δικαστικό έτος ανταλλάχθηκαν κατά τη διάρκεια τελετής Αγιασμού που πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι στο φουαγιέ του Εφετείου Δωδεκανήσου!

Παρουσία δικαστικών και εισαγγελικών λειτουργών, δικηγόρων, δικαστικών υπαλλήλων αλλά και δεκάδων διαδίκων οι οποίοι βρέθηκαν από νωρίς στο δικαστήριο για τις υποθέσεις τους, ο Αγιασμός τελέστηκε από το Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο, Πρωτοπρεσβύτερο Ιωάννη Χαλκιά με τη σημαντική συμβολή και «βοήθεια» ως ψάλτες, του δικηγόρου κ. Μιχάλη Τεχνίτη και του συμβολαιογράφου κ. Σταύρου Κουταλιανού.

Μετά την τελετή ακολούθησε μπουφές αλλά και ανταλλαγή ευχών για το νέο δικαστικό έτος, ενώ δεν έλειψαν και οι συζητήσεις στα διάφορα «πηγαδάκια» μεταξύ δικαστικών και δικηγόρων για θέματα της δικαιοσύνης.

Ευχές για ένα καλό δικαστικό έτος με συνεργασία όλων των φορέων και των εμπλεκομένων με τη Θέμιδα, εξέφρασαν τόσο η Πρόεδρος Εφετών Δωδεκανήσου κα Θωμαΐτσα Πατρώνα όσο και ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου κ. Βασίλης Περίδης, ο οποίος δεν παρέλειψε μάλιστα να κάνει ειδική αναφορά και να ευχηθεί καλή σταδιοδρομία στους νέους δικηγόρους.

Στην τελετή παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας κ. Ιωάννης Φλεβάρης, ο τέως δήμαρχος κ. Φώτης Χατζηδιάκος και ο Αντιδήμαρχος Ρόδου κ. Στράτος Καρίκης κ.α.

Διαβάστε ακόμη

Γ. Νικητιάδης: Μόνο ένα ισχυρό παρεμβατικό κράτος μιας σοσιαλδημοκρατικής κυβέρνησης μπορεί να ενισχύσει τη βιομηχανία

Λευτέρης Καφετζής: Ο πατέρας του Τζέιμς είναι ο πραγματικός Survivor - Ο γύρος του κόσμου, η θύελλα και η δραματική διάσωση

Αθίγγανος πήγε να δει ομόφυλό του στα κρατητήρια και συνελήφθη την ώρα που του έδινε χασίς

Ρόδος: O όμιλος αστρονομίας «Βενετοκλείου» 1ου ΓΕΛ Ρόδου στο Austin Texas για την ολική εκλειψη ηλίου

Εντεταλμένος Θεμάτων Διακυβέρνησης Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων ο γενικός διευθυντής του ΦοΔΣΑ Νοτίου Αιγαίου

Συμπαραστάτη του Πολίτη θα εκλέξει το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου

Στ. Κασσελάκης: Θα επισκεφθεί 26 νησιά του Αιγαίου σε 9 μέρες

Πολλές οι «παρθένες» παραλίες στα Δωδεκάνησα που εντάσσονται στις... απάτητες