Παλιά τρώγαμε τη σκόνη από το ξερό, τώρα τρώμε τη λάσπη...

Παλιά τρώγαμε τη σκόνη από το ξερό, τώρα τρώμε τη λάσπη...

Παλιά τρώγαμε τη σκόνη από το ξερό, τώρα τρώμε τη λάσπη...

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 235 ΦΟΡΕΣ

Όταν μιλάει ο Γκαστόνε

-Θα ξηλωθεί, λέει, από την εξέδρα στο στάδιο «Διαγόρας» αυτό το κατασκεύασμα που κάποτε χρησιμοποιείτο από τους δημοσιογράφους για μεταδόσεις αγώνων απέναντι από τα επίσημα. Πέρασε πολύς καιρός έως ότου καταλάβουν οι αρμόδιοι ότι ήταν η πλέον ακατάλληλη θέση για το σκοπό αυτό.

-Βέβαια και οι θέσεις για τους εκπροσώπους του Τύπου στη σκεπαστή θα πρέπει ν’ αλλάξουν μορφή, γιατί έτσι όπως είναι τώρα δεν εξυπηρετούν κανέναν και σίγουρα θα υπάρξουν παράπονα όταν θα χρειαστεί να μεταδοθούν από την ΕΡΤ αγώνες εντός έδρας του Διαγόρα.

-Τι να πούμε κι εμείς όμως όταν σε αγώνες τοπικού είμαστε στον πάγκο των παρατηρητών και του γιατρού. Ζεις τον παλμό του αγώνα από κοντά, εκ των έσω που λένε, άσε που κάνεις και γνωριμίες…

-Έχει τη γοητεία του το …μπουγέλο σαν πιάνει η βροχή ή ακόμα και το να κρατάς σημειώσεις από το παιχνίδι κυριολεκτικά στο γόνατο. Έτσι συνηθίσαμε και μας αρέσει κι από πάνω.

-Αν θέλαμε το κάτι παραπάνω θα μέναμε στη ξελογιάστρα Αθήνα, όμως το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, όσο κι αν κάποιοι πάνε να το …μεταμφιέσουν σε επαγγελματικό, έχει τη δική του χάρη.

Παλιά τρώγαμε τη σκόνη από το ξερό, τώρα τρώμε τη λάσπη, σημάδια της εποχής και της ανάπτυξης. Ό, τι γίνεται ας γίνεται για το καλό του αθλήματος, γιατί τα λεφτά κάποτε τελειώνουν.

Διαβάστε ακόμη

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης

Μοναδικές εμπειρίες για τους Παίδες του Κολοσσού στο Μαρμαρίς

Καλή η παρουσία της Κωνσταντίνας Ρεντοπούλου στο «Hereya Open» της Σόφιας