Σαν σήμερα το 1972 στην αθλητική επικαιρότητα της Ρόδου

Σαν σήμερα το 1972 στην αθλητική επικαιρότητα της Ρόδου

Σαν σήμερα το 1972 στην αθλητική επικαιρότητα της Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 336 ΦΟΡΕΣ

Διαβάστε τι έγραφε η «Ροδιακή» στα αθλητικά της ρεπορτάζ σαν σήμερα το 1972:

«Κατά το χθεσινόν φιλικόν αγώνα εις το γήπεδον Τριαντών, η Ρόδος εξήλθεν ισόπαλος του Ιάλυσου Τριαντών με σκορ 1 – 1.

Η τοπική ομάς έπαιξε πολύ συγκρατημένα αλλά το τελικόν αποτέλεσμα και η εν γένει εμφάνισις της δεν δικαιολογούνται παραμονές της ενάρξεως του μαραθωνίου της Β’ Εθνικής κατηγορίας. Ο Ιάλυσος εφάνη χθες δυνατός, ικανός να κτυπήση τον εφετινό τίτλο της Α’ Κατηγορίας.

Το γκολ του Ιάλυσου επέτυχε ο Κρασσάς ενώ της Ρόδου περί το τέλος του αγώνος ο Νεοφύτου με σουτ έξω από την περιοχή. Ο διαιτητή κ. Κάλας, καλός.
Φοίβος – Αστήρ Παστίδας 8 – 1!

Ο έτερος μεγάλος σύλλογος, ο δημοφιλής Φοίβος Κρεμαστής χθες εσάρωσε τον Αστέρα Παστίδας με το αστρονομικό σκορ 8 – 1 τερμάτων. Η εμφάνισις του Φοίβου ήταν λίαν ελπιδοφόρος εν όψει του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής. Τα τέρματα του Φοίβου επέτυχαν οι Ψαράς (3), Τιβριντίδης (2), Λάϊος, Κυπριώτης Και Παπαοικονόμου.

Περί Σκιαθίτη
Ο Γιάννης Σκιαθίτης επέστρεψε από την Αμερική γεμάτος αισιοδοξία ότι σύντομα θα ξαναβρεθή στα γήπεδα. Τουλάχιστον έτσι του δήλωσε ο καθηγητής που τον εχειρούργησε, ο διάσημος καρδιοαγγειοχειρούργος Γκ. Χόλμαν ο οποίος είναι άμεσος συνεργάτης του Δρ. Κούλεϋ. Η εγχείριση του Σκιαθίτη εστοίχισε 90.000 δραχμές αλλά κατόπιν ενεργειών το ποσόν εμειώθη εις το ήμισυ.

Οι ποδηλατικοί αγώνες
Ήρχισαν χθες την εσπέραν οι Πανελλήνιοι Ποδηλατικοί αγώνες επί πίστας εις το Εθνικόν μας Στάδιον. Την έναρξιν των αγώνων εκήρυξεν ο Νομάρχης κ. Αλαμάνος καταχειροκροτούμενος παρουσία των λοιπών τοπικών αρχών, εκπροσώπων του ΣΕΓΑΣ και εκατοντάδων φιλάθλων. Τα χθεσινά αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Ο θαυμάσιος Μιχάλης Κούτρας του Κολοσσού στα 100μ. χθες το πρωί στα προκριματικά ισοφάρισε το πανελλήνιο ρεκορ με χρόνο 12’’6.


Το βράδυ δια δευτέραν φοράν ξαναΐσοφάρισε και πάλι το πανελλήνιο ρεκόρ με τον αυτόν χρόνον, τερματίσας πρώτος με διαφοράν 30 μέτρων από τον Κελόγλου που τερμάτισε δεύτερος. Τρίτος ήρθε ο Μαραγκός του Βυζαντίου.

Τέταρτος τερμάτισε ο Θεοδωράκος του Παναθηναϊκού. Πέμπτος ήλθε ο Σεΐτης του Διαγόρα, με έκτον τον Λουλούκον του Βυζαντίου.

Το πρωτάθλημα θα συνεχισθή σήμερον με το αγώνισμα των 4000 μέτρων».

Διαβάστε ακόμη

Για ένα «διπλό» στη Θεσσαλονίκη μετά την Πάτρα ο Κολοσσός H Hotels Collection…

Για μια θέση στην τριάδα ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος στην Καλλιθέα

Νίκη παραμονής θέλει ο Διαγόρας σήμερα

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Οι διαιτητές στα παιχνίδια του τοπικού

Γ’ εθνική – 32η αγωνιστική: Σήμερα ο κύριος όγκος των αγώνων

Οι συμμετοχές για τους «Πιγκουίνους» στους κολυμβητικούς αγώνες της Χαλκίδας

Το νέο σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα… πιτσιρίκια παίζουν μπάσκετ σήμερα