Ξανά η δίκη πρώην τραπεζικής υπαλλήλου ύστερα από αναίρεση

Ξανά η δίκη πρώην τραπεζικής υπαλλήλου ύστερα από αναίρεση

Ξανά η δίκη πρώην τραπεζικής υπαλλήλου ύστερα από αναίρεση

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 675 ΦΟΡΕΣ

Με την υπόθεση μίας πρώην τραπεζικής υπαλλήλου η οποία κατηγορείται ότι εμπλέκεται σε υποθέσεις απάτης στο υποκατάστημα της Λαϊκής Τράπεζας, θα ασχοληθεί στη προσεχή του συνεδρίαση, τον Νοέμβριο, το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου.

Η υπόθεση θα εκδικαστεί από το δικαστήριο για δεύτερη φορά, μετά από αίτημα αναίρεσης που είχε υποβάλει και έγινε αποδεκτό από τον Άρειο Πάγο, η κατηγορούμενη διά του συνηγόρου της κ. Σάββα Παυλίδη. Συγκεκριμένα, η ίδια υπόθεση αναιρείται για δεύτερη φορά από τον Άρειο Πάγο και αφορά την απόφαση που εξέδωσε το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου τον Οκτώβριο του 2017 για υπόθεση απάτης στην οποία φέρεται να εμπλέκεται η 59χρονη.

Το δικαστήριο την καταδίκασε σε φυλάκιση 4 ετών, ενώ πρωτόδικα η πρώην υπάλληλος της τράπεζας έχει καταδικαστεί από το Τριμελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου τον Φεβρουάριο του 2014 σε κάθειρξη 6 ετών με την έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη, ενώ της επιβλήθηκε και στέρηση των πολιτικών της δικαιωμάτων για δύο χρόνια.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο της υπόθεσης, η 59χρονη η οποία ήταν προϊσταμένη καταθέσεων το 1997 αλλά και το 2000 που φέρονται να διαπράχθηκαν τα αδικήματα, μαζί με τον τότε διευθυντή (έχει πλέον πεθάνει) της Λαϊκής Τράπεζας στη περιοχή μας, αν και έπαιρναν εντολές από συγκεκριμένο πελάτη και τον γιο του να επενδύσουν σε ομόλογα χρηματικά ποσά, έβγαζαν τα χρήματα από τον λογαριασμό, όμως ουδέποτε τα επένδυσαν. Το συνολικό ποσό ζημίας, σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας, ανέρχεται στις 498.402 ευρώ.

Διαβάστε ακόμη

52χρονη αφαίρεσε χρυσό δακτυλίδι

Ελεύθεροι με όρους οι γονείς του βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο

Αυξάνονται συνεχώς τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στο νησί μας

Εξιχνιάστηκε κλοπή τιμαλφών από χρυσοχοείο στη Ρόδο

Συνελήφθη αλλοδαπός στη Ρόδο για ναρκωτικά

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 54χρονος, υπεύθυνος κέντρου διασκέδασης στη Ρόδο, για διακίνηση ναρκωτικών

Πουλούσε υαλοκαθαριστήρες και συνελήφθη

Σε κινητοποιήσεις από αύριο οι δικηγόροι του νησιού μας