Ας ελπίσουμε να δούμε πολλούς νεαρούς στη Β' κατηγορία…

Ας ελπίσουμε να δούμε πολλούς νεαρούς στη Β' κατηγορία…

Ας ελπίσουμε να δούμε πολλούς νεαρούς στη Β' κατηγορία…

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 167 ΦΟΡΕΣ

Το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου ξεκίνησε αυτό το Σαββατοκύριακο και αναμένεται και φέτος να «τραβήξει» αρκετό από το ενδιαφέρον του φίλαθλου κόσμου.

Και αυτό διότι αρκετές ομάδες εμφανίζονται ως ισοδύναμες, οπότε η λογική λέει ότι θα δούμε αρκετά αμφίρροπα παιχνίδια. Αυτό είναι πολύ καλό για τον κόσμο που πηγαίνοντας στο γήπεδο θέλει να νιώθει και τη σχετική αγωνία για το ποιος θα είναι ο τελικός νικητής.

Θεωρητικά, ο 2ος όμιλος αναμένεται να είναι πιο ανταγωνιστικός, μιας και έχουν μαζευτεί σαφώς περισσότερες ομάδες που δείχνουν ικανές για να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα.

Όμως καλό είναι να μη βγάλουμε πρόωρα συμπεράσματα μιας και στο ποδόσφαιρο ποτέ κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τίποτα. Ας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει στον αγωνιστικό χώρο που είναι και ο …καθρέπτης όλων. Ίσως και στον 1ο όμιλο εμφανιστούν ομάδες που δεν τις περιμένει κανείς αλλά θα είναι σε θέση να κάνουν την έκπληξη.

Το πιο σημαντικό απ’ όλα όμως θα είναι να πάρουν χρόνο συμμετοχής όσο το δυνατόν περισσότερο νεαροί παίκτες. Θα είναι πολύ σημαντικό γι’ αυτά τα παιδιά να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους που τα έχουν ανάγκη.

Όλοι οι προπονητές θα πρέπει να αρχίσουν να δείχνουν περισσότερη εμπιστοσύνη στους μικρούς και επιτέλους να τους βάλουν να πατήσουν στον αγωνιστικό χώρο, άσχετα με το τελικό αποτέλεσμα των αγώνων.

Η πεμπτουσία του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου άλλωστε είναι αυτή. Η χαρά της συμμετοχής των νεαρών παιδιών δηλαδή και όχι η σκοπιμότητα που μπορεί να έχει ένα παιχνίδι. Με την ελπίδα λοιπόν να δούμε καλά και εποικοδομητικά παιχνίδια, να ευχηθούμε και εμείς με τη σειρά μας καλή χρονιά σε όλες τις ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα. Χωρίς εντάσεις, ακρότητες και γενικώς καταστάσεις που δημιουργούν πρόβλημα στο ποδόσφαιρο μας. Καλή αρχή…

Δραγάτης Δημήτρης

Διαβάστε ακόμη

Νίκη παραμονής θέλει ο Διαγόρας σήμερα

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Οι διαιτητές στα παιχνίδια του τοπικού

Γ’ εθνική – 32η αγωνιστική: Σήμερα ο κύριος όγκος των αγώνων

Οι συμμετοχές για τους «Πιγκουίνους» στους κολυμβητικούς αγώνες της Χαλκίδας

Το νέο σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα… πιτσιρίκια παίζουν μπάσκετ σήμερα

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»