Οι γερμανοί θέλουν “all inclusive” παρά την πτώχευση του Thomas Cook

Οι γερμανοί θέλουν  “all inclusive” παρά την πτώχευση του Thomas Cook

Οι γερμανοί θέλουν “all inclusive” παρά την πτώχευση του Thomas Cook

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 393 ΦΟΡΕΣ

Η πτώχευση του Thomas Cook προκάλεσε σοβαρές αναταράξεις στον τομέα του διεθνούς τουρισμού. Ωστόσο, η εμπιστοσύνη των Γερμανών ταξιδιωτών στα τουριστικά πακέτα φαίνεται να μην έχει διαρραγεί.


Τα τουριστικά πακέτα συνεχίζουν να επιβιώνουν στη γερμανική αγορά και οι κρατήσεις εμφανίζονται αυξημένες. Μάλιστα, πολλοί μικρότεροι ταξιδιωτικοί όμιλοι φαίνεται να επωφελούνται από το τέλος του Thomas Cook. Ο όμιλος Tui Γερμανίας υπολογίζει για το καλοκαίρι του 2020 περίπου μισό εκατομμύριο επιπλέον τουρίστες. Ειδικότερα, οι προσφορές για την Τουρκία, την Ελλάδα και τις Βαλεαρίδες Νήσους φαίνεται να τραβούν το ενδιαφέρον.

Οι κλυδωνισμοί που επέφερε η πτώχευση του Thomas Cook δεν φαίνεται ότι επέδρασαν αρνητικά στην εμπιστοσύνη των Γερμανών τουριστών για τις διακοπές «all inclusive», αναφέρει σε δημοσίευμα της η DW.

«Τα πακέτα είναι ακόμη ο ασφαλέστερος και πιο βολικός τρόπος για να ταξιδέψει κανείς», αναφέρει η Τui. Παρόμοια είναι η εικόνα και στους ανταγωνιστές. «Ευτυχώς, οι πελάτες μας βρίσκονται ήδη σε φάση κρατήσεων τόσο για το καλοκαίρι του 2020 όσο και για τον υπόλοιπο χειμώνα και την άνοιξη», σημειώνει o ταξιδιωτικός όμιλος Schauninsland.

«Οι κρατήσεις και στις δύο περιπτώσεις βρίσκονται σε διπλάσια επίπεδα σε σχέση με πέρυσι». Και ο όμιλος Touristik κάνει λόγο για «σταθερή αύξηση των πωλήσεων» σε διψήφιο αριθμό ειδικά για τους δημοφιλείς, ηλιόλουστους προορισμούς.

Πηγή: naftemporiki.gr

Διαβάστε ακόμη

Αυξημένες κρατήσεις από την Ολλανδία και το Βέλγιο

Α. Βασιλικός: Θετικό πρόσημο θα έχει η εφετινή τουριστική χρονιά για την Ελλάδα

Το top - 10 των ξένων αγορών για τον ελληνικό Τουρισμό

Όλγα Κεφαλογιάννη: Τουρισμός και Πολιτισμός καθορίζουν την Ελλάδα

Όλγα Κεφαλογιάννη: Το υπ. Τουρισμού έχει για πρώτη φορά κονδύλια για να αναπτύξει την τουριστική προσφορά

Οι αεροπορικές στη μάχη της Ελλάδας

Έως και 20.000 Τούρκοι τουρίστες στα ελληνικά νησιά αυτή την εβδομάδα

Jobmatch: Πώς θα λειτουργεί η νέα εφαρμογή για την κάλυψη των κενών θέσεων στον Τουρισμό