Παναγιώτης Μπεκιάρης: «Ο Διαγόρας θέλει να επενδύσει στους Νέους»

Παναγιώτης Μπεκιάρης: «Ο Διαγόρας θέλει  να επενδύσει στους Νέους»

Παναγιώτης Μπεκιάρης: «Ο Διαγόρας θέλει να επενδύσει στους Νέους»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 202 ΦΟΡΕΣ

Ο Παναγιώτης Μπεκιάρης μιλάει για τη μέχρι τώρα παρουσία της ομάδας του και ξεκαθαρίζει ότι «το μέλλον αυτών των παιδιών εξαρτάται πρώτα από τα ίδια»

Την πεποίθηση ότι ο Διαγόρας έχει όλη τη διάθεση προκειμένου να επενδύσει πάνω στα νεαρά παιδιά της ομάδας Νέων του συλλόγου, εξέφρασε ο προπονητής Παναγιώτης Μπεκιάρης.

Ο πρωτεργάτης της μέχρι στιγμής πολύ επιτυχημένης πορείας των «μικρών» στο πρωτάθλημα της Football League, μιλώντας στην «Αθλητική Ροδιακή», επεσήμανε τα ακόλουθα:

«Είναι φανερό πως τα παιδιά αυτά έχουν ταλέντο και είναι πάρα πολύ σημαντικό το ότι αρχίζουν και παίρνουν παραστάσεις διαφορετικές από τα συνηθισμένα. Κατά την άποψή μου, το τι θα κάνουν στο μέλλον εξαρτάται πάρα πολύ από τους ίδιους.

Είναι μέσα στο μυαλό τους. Θα πρέπει να καταλάβουν ότι δεν έχουμε κάνει και τίποτα έως τώρα και δεν έχουν γίνει φθασμένοι παίκτες. Επιβάλλεται να παραμείνουν προσγειωμένοι και να συνεχίσουν την πολλή δουλειά. Αν τα κάνουν αυτά, υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να προχωρήσουν μπροστά. Ο Διαγόρας είναι δεδομένα κοντά σε αυτά τα παιδιά και έχει όλη τη διάθεση να επενδύσει πάνω τους».

Μιλώντας για το πρόσφατο παιχνίδι με την Ένωση Ασπροπύργου όπου η ομάδα του νησιού μας επικράτησε με το ευρύ 5 – 1 στο γήπεδο της Παστίδας, τόνισε:

«Ήμασταν πολύ καλοί. Αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι με μεγάλη σοβαρότητα από το ξεκίνημά του. Πιέσαμε από νωρίς και καταφέραμε να το …καθαρίσουμε από το πρώτο ημίχρονο όπου προηγηθήκαμε με 4 – 0. Συνεχίζουμε με τον ίδιο ρυθμό και αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε είναι να έχουμε διάρκεια στην απόδοσή μας και στο τέλος να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία».

Μιλώντας γενικότερα για την ομάδα του, τόνισε:
«Θεωρώ ότι η ομάδα μας είναι αρκετά δουλεμένη. Όποιος έχει έρθει και μας έχει παρακολουθήσει έχει να πει για τους αυτοματισμούς μας, για τα τρεξίματά μας και την πίεση που ασκούμε. Μόνο καλά λόγια ακούμε. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Δουλεύουμε καθημερινά για να βγάλουμε αυτά τα στοιχεία που έχουμε δείξει στα περισσότερα μέχρι τώρα παιχνίδια».

Το επόμενο παιχνίδι του «γηραιού» είναι προγραμματισμένο να γίνει την προσεχή Τετάρτη. Είναι απέναντι στον Ιωνικό (και πάλι εντός έδρας) για την 4η αγωνιστική (εξ αναβολής) του πρωταθλήματος. Από εκεί και πέρα θα απομένει ένα παιχνίδι (με τον ΟΦ Ιεράπετρας εκτός έδρας) προκειμένου να ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος. Η αναμέτρηση αυτή είναι πιθανό να οριστεί για τις 29 Ιανουαρίου αλλά αυτό θα γνωστοποιηθεί το αμέσως επόμενο διάστημα.

Διαβάστε ακόμη

Γιορτή αναπαράστασης των Ολυμπιακών Αγώνων στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου!

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης

Μοναδικές εμπειρίες για τους Παίδες του Κολοσσού στο Μαρμαρίς