Εθιμοτυπική επίσκεψη από τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος στον Δήμο Λέρου

Εθιμοτυπική επίσκεψη από τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος στον Δήμο Λέρου

Εθιμοτυπική επίσκεψη από τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος στον Δήμο Λέρου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 265 ΦΟΡΕΣ

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δημαρχείο Λέρου πραγματοποίησε την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος/Ελληνικής Ακτοφυλακής, Ναύαρχος Θεόδωρος Κλιάρης ΛΣ.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Δήμαρχος Λέρου κ. Κόλιας Μιχάλης, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Στρατονικείας κ.κ. Στέφανος, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θμέλαρος Ιωάννης,οι Αντιδήμαρχοι κ. Μεραμπελιώτης Βασίλειος, κ. Καστής Δημήτριος, κ. Γρεκός Κυριάκος, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κ. Μπίλλης Νεκτάριος o διευθυντής στο γραφείο αρχηγού - πλοίαρχος Μπότσης Δημοσθένης ΛΣ, ο διευθυντής ΥΟΘΕ- αντιπλοίαρχος Χριστιανός, ο υποπλοίαρχος Πλεύρης, ο Περιφερειάρχης Δωδεκανήσου -Αρχιπλοίαρχος Αργυράκης, ο Αντιπλοίαρχος Ρίγγας, ο πλωτάρχης Μπιλλήρης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τονίστηκε η άριστη συνεργασία της Δημοτικής Αρχής Λέρου με το Λιμενικό Σώμα καθώς και ζητήθηκε από τον Δήμαρχο η επιπλέον στελέχωση του Λιμεναρχείου και των σκαφών του Λιμενικού Σώματος καθώς και η βοήθεια του Αρχηγού στην αύξηση των ακτοπλοϊκών δρομολογίων.


Διαβάστε ακόμη

Η Θεατρική Ομάδα Λέρου παρουσιάζει το έργο του Αλμπέρ Καμύ «Η παρεξήγηση»

Εκπαίδευση Αντιμετώπισης Θαλάσσιας Ρύπανσης ΔΗ.ΛΙ.ΤΑ. Λέρου – Αγαθονησίου στα θέματα της πρόληψης και τυχόν καταστολής Θαλάσσιας Ρύπανσης

Θεατρικό Έργο στη Λέρο: Το βέλος που δεν πληγώνει

Στη Λέρο εν όψει των Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων ο υφυπουργός Ναυτιλίας

Ιρακινός με σφυρί και μαχαίρι τραυμάτισε συμπατριώτη του

43 μετανάστες εντοπίστηκαν από τους λιμενικούς στα παράλια της Λέρου

Ξεκίνησε η κατασκευή των χαλικοπασσάλων στο λιμενικό έργο στα Αλιντα της Λέρου

Η Λέρος η επόμενη στάση των Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων