«Μητροπολιτικός κώδικας της Χάλκης Δωδεκανήσου»

«Μητροπολιτικός κώδικας της Χάλκης Δωδεκανήσου»

«Μητροπολιτικός κώδικας της Χάλκης Δωδεκανήσου»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 280 ΦΟΡΕΣ

Οι Εκδόσεις Παπαζήση και το Βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟS θα παρουσιάσουν το βιβλίο της ΣΟΦΙΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΔΟΥ «ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΗΣ ΧΑΛΚΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 18:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Βιβλιοπωλείου ΙΑΝΟS (Σταδίου 24).
Από το Ίδρυμα Λοχαγού Φανουράκη θα απευθύνει χαιρετισμό ο Κοσμάς Σφυρίου, πρώην Υπουργός Αιγαίου, Εμπορικής Ναυτιλίας και Βουλευτής Δωδεκανήσου.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Δρ. Λυδία Αρτεμιάδη-Παπαρρήγα, Διευθύντρια Ερευνών - Διευθύνουσα ΚΕΙΕΔ της Ακαδημίας Αθηνών Κωνσταντίνος Αγγελάκος, Καθηγητής Παιδαγωγικών, Αναπληρωτής Πρύτανης Ακαδημαïκών Υποθέσεων και Προσωπικού του Ιονίου Πανεπιστημίου Ιωάννης Βαληνάκης, Καθηγητής Διεθνών και Ευρωπαïκών Σχέσεων του ΕΚΠΑ, πρώην Υφυπουργός Εξωτερικών και Βουλευτής Δωδεκανήσου και ο Αχιλλέας Κουτσουράδης, Καθηγητής Αστικού Δικαίου της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ, ο οποίος θα συντονίσει και τη συζήτηση.

Διαβάστε ακόμη

«Από τον Λόγο στην Εικόνα...» - Έκθεση μαθητικών εικαστικών έργων

Εκδήλωση για τα 109 χρόνια από τη γενοκτονία των Αρμενίων

Συζήτηση με τη WWF για τις δασικές πυρκαγιές της Ρόδου την Τετάρτη στο ΕΚΡ

Ανοιχτή Εκδήλωση για το κοινό του έργου «Ελληνικές Έξυπνες πόλεις: Σύστημα Τηλεφροντίδας με ρολόι και βραχιόλι στο Δήμο Ρόδου»

Επιτυχώς ολοκληρώθηκαν η Ημερίδα Ενημέρωσης & το Τριήμερο Περιφερειακό Εργαστήριο Κυκλικής Οικονομίας

Ομιλία του συγγραφέα Νικόλα Σμυρνάκη

Ημερίδα αφιερωμένη στον Νικ. Κόνσολα

Πεζοπορία της ΟΠΕΡ την Κυριακή 28 Απριλίου μαζί με τον Πανταζή Χούλη