Περήφανοι για τη Ροδίτισσα – κορυφαία ιολόγο

Περήφανοι για τη Ροδίτισσα – κορυφαία ιολόγο

Περήφανοι για τη Ροδίτισσα – κορυφαία ιολόγο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1053 ΦΟΡΕΣ

Η διεθνώς αναγνωρισμένη συμπατριώτισσά μας, Δώρα Χατζηιωάννου, η οποία πρόσφατα παραχώρησε συνέντευξη στη «ΡΟΔΙΑΚΗ», αναπληρώτρια καθηγήτρια Ιολογίας στο Πανεπιστήμιο Ροκφέλερ, απολαμβάνει εδώ και χρόνια την πλήρη εμπιστοσύνη των κορυφαίων ερευνητικών ιδρυμάτων σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Αυτή τη φορά, στην πιο δύσκολη φάση που αντιμετωπίζει η διεθνής κοινότητα για τον αγώνα ενάντια στον κορωνοϊό, έχει αναλάβει καίριο και καθοριστικό πόστο. Μαζί με τον σύζυγό της Paul Bieniasz, η ομάδα του Michel Nussenzweig και του Charlie Rice έχουν τεθεί επικεφαλής του πανεπιστημιακού εργαστηρίου Ροκφέλερ από τις αρχές Μαρτίου.

Ενδεικτικό στοιχείο της αναγνώρισης που απολαμβάνει είναι ότι το ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» συμπεριέλαβε στην τεράστια προσφορά των 3.000.000 ευρώ που έκανε και το ένα από τα τρία εργαστήρια στο οποίο βρίσκεται η ίδια, δίνοντας έτσι τη μάχη για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Ολόκληρος ο πλανήτης συμπαραστέκεται στο έργο των ανθρώπων αυτών και ελπίζει ότι πολύ γρήγορα θα ξημερώσουν και πάλι όμορφες μέρες..!

Διαβάστε ακόμη

«10201» το νέο 5ψήφιο νούμερο για καταγγελίες παραβατικότητας ανηλίκων

Όλγα Κεφαλογιάννη: Δημιουργούμε τις συνθήκες για μία νέα αρχή για τον ελληνικό Τουρισμό

Στην Εκτελεστική Επιτροπή ο Θανάσης Στάμος

TUI: Μεσαιωνική Πόλη Ρόδου και Ακρόπολη στα πιο δημοφιλή μνημεία για το 2024

Τραγούδι ηχογράφησε ο δήμαρχος Λειψών

Σε ρυθμούς Ευρωεκλογών

Ποιοι ορίστηκαν από την ΠΕΔ Ν. Αιγαίου ως εκπρόσωποι

Βανδάλισαν τις προτομές των ηρώων στο Παραδείσι