Κόντεψε να πάθει... εγκεφαλικό με το ποσό της κλήσης που τη χρέωσαν από λάθος!

Κόντεψε να πάθει... εγκεφαλικό με το ποσό της  κλήσης που τη χρέωσαν από λάθος!

Κόντεψε να πάθει... εγκεφαλικό με το ποσό της κλήσης που τη χρέωσαν από λάθος!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 14703 ΦΟΡΕΣ

Στο…τσακ γλίτωσε λιποθυμικό επεισόδιο συμπολίτισσά μας όταν, ανοίγοντας ειδοποιητήριο που πήρε στα χέρια της και αντί για πρόστιμο εκατό ευρώ είδε ένα νούμερο που… δεν μπορούσε να επεξεργαστεί ο νους καθώς υπερέβαινε τα εξίμιση εκατομμύρια ευρώ!

Σύμφωνα με πληροφορίες, περί τα τέλη του περασμένου Ιουνίου, συμπολίτισσά μας έλαβε ειδοποιητήριο από τον δήμο για οφειλή από πρόστιμο που αφορούσε σε τροχονομική παράβαση, καλώντας τη να εξοφλήσει το ποσό.
Αρχικά, η συμπολίτισσά μας πανικοβλήθηκε διαβάζοντας το ποσό, θεωρώντας ότι πρόκειται για… έξι χιλιάδες ευρώ!
Κατανοητό αφού ποιος μέσος (ή και όχι) πολίτης θα μπορούσε να συλλάβει με τη μία το ύψος του ποσού!
Καθώς περνούσε η ώρα και προσπαθούσε να σκεφτεί από που θα μπορούσε να της επιβληθεί ένα τέτοιο πρόστιμο, συνειδητοποιούσε… σιγά-σιγά το ποσό, θεωρώντας όμως ότι πρόκειται για…εξήντα χιλιάδες ευρώ!

Όταν τελικά… μέτρησε τους αριθμούς και κατάλαβε ότι πρόκειται για ποσό που υπερβαίνει τα εξίμιση εκατομμύρια ευρώ και συγκεκριμένα αναγραφόταν το ποσό των 6.648.444 ευρώ, τότε επήλθε ο… κλαυσίγελος καθώς βέβαια γνώριζε ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Από μία άποψη, δηλαδή, καλύτερα που ήταν…ασύλληπτο το ποσό παρά να αναγραφόταν 6.000 ευρώ που πίστευε αρχικά.
Την επόμενη ημέρα η συμπολίτισσά μας μετέβη, με το ειδοποιητήριο ανά χείρας, στην αρμόδια υπηρεσία του δήμου, το έδειξε στον υπάλληλο και φέρεται να του είπε:

«Επειδή δεν μπορώ να το πληρώσω με κάρτα, θα σας το πληρώσω cash (σ.σ. μετρητά)»!
Άναυδος ο υπάλληλος κοίταζε μια το ειδοποιητήριο μια τη συμπολίτισσά μας!
Βέβαια, στη συνέχεια, της είπε να μην ανησυχεί και ότι θα το τακτοποιήσουν αφού προφανώς και επρόκειτο περί λάθους. Και εκεί τελείωσε η περιπέτειά της. Επειδή λάθη προφανώς και μπορούν να γίνονται, καθώς ο Δήμος έχει ξεκινήσει μία σοβαρή προσπάθεια να συγκεντρώσει έσοδα από τις οφειλές τρίτων προς αυτόν, που πολλές φθάνουν και σε βάθος αρκετών χρόνων αλλά επειδή… ξεκινάει και ο καύσωνας, ας τα…διπλοτριπλοτσεκάρουν καλύτερα γιατί δεν είναι εποχές για τέτοια λάθη..!

Διαβάστε ακόμη

Συλλυπητήρια δήλωση του Γιάννη Παππά για την απώλεια του Κώστα Κωτικώστα

Αλ. Κολιάδης: Ας μην μας κουνάνε το δάχτυλο και ας μην επικαλούνται τη Δημοκρατία αυτοί που έξι μήνες τώρα αρνούνται να αποδεχτούν τη λαϊκή ετυμηγορία

Επίσκεψη γυναικών από το Κέντρο Ημερήσιας Απασχόλησης «Κορωνίς»

Ν. Γερονικόλας: Περί πολιτικής ηθικής

Απεργία δικαστικών υπαλλήλων στις 24 Απριλίου

Μαθήματα πυρόσβεσης σε εθελοντές για λήψη πιστοποίησης στη Ρόδο

Να καθαριστούν τα οικόπεδα ζητά η κοινότητα Σορωνής

Ανακοίνωση της Νέας Αριστεράς Ν. Δωδεκανήσου για την καταγγελία σεξουαλικής παρενόχλησης στη Νίσυρο