Γαστρονομία

Παρατείνεται έως τις 30 Ιουνίου η προθεσμία αιτήσεων στο δίκτυο Aegean Cuisine

Λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος των επιχειρήσεων για ένταξη ή παραμονή στο Δίκτυο AegeanCuisine, παρατείνεται έως την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017 η προθεσμία υπ...

Διαγωνισμός παραδοσιακής ροδίτικης κουζίνας από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στην Έκθεση Κρεμαστής

Στο πλαίσιο της Γαστρονομικής Περιφέρειας της Ευρώπης 2019 και σε συνεργασία με τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου και Κυκλάδων
Διαγωνισμό παραδοσιακής ροδίτικης κουζίνας πρόκειται να συνδιοργανώσουν η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και η Λέσχη Αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου και Κυκλάδων, κατά τη ...

Λήγει η προθεσμία για τις αιτήσεις πιστοποίησης εστιατορίων στο δίκτυο «Aegean Cuisine»

Νέα φάση πιστοποίησης εστιατορίων με βάση το πρότυπο Aegean Cuisine ξεκινά το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου.  Πρόκειται για την  Γ’ Φάσ...

Στην απονομή των βραβείων γεύσης «Olymp Awards 2017» ο Φιλήμονας Ζαννετίδης

Δύο χρυσά βραβεία στην ΚΟΙΝΣΕΠ Καλύμνου
Στην  τελετή απονομής των βραβείων «Olymp Awards 2017» που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Ιουνίου στο ξενοδοχείο Divani Caravel, παρέστη ο Αντιπεριφερειά...

Συσσίτιο: Σημείο συνάντησης τέχνης και γευστικής απόλαυσης

Ο ανανεωμένος πολυχώρος της οδού Σωκράτους, άνοιξε τις πύλες του και μας υποδέχεται για να απολαύσουμε τον καφέ, το πρωινό μας, το γεύμα ή το ποτό μας, όλες τι...

Παράγκα: Ένα ελληνικό μαγειροτεχνείο που αποτελεί σημείο συνάντησης των καλοφαγάδων

Στο χωριό του Ήλιου και της παράδοσης… στο χωριό Απόλλωνα της Ρόδου… μια αριστοτεχνικά φτιαγμένη «Παράγκα» γίνεται σημείο συνάντησης για όλους τους καλοφαγάδες...

Newsletter


Αντίλαλοι


Έντυπη Έκδοση


Widget - Η ΡΟΔΙΑΚΗ