Γαστρονομία

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου παρουσιάζει στο Λονδίνο τα βιολογικά και φυσικά προϊόντα των νησιών της

Συμμετοχή στη έκθεση Natural & Organic Products, το πλαίσιο των δράσεων της Γαστρονομικής Περιφέρειας της Ευρώπης 2019
Στη μεγαλύτερη Έκθεση Φυσικών και Βιολογικών προϊόντων για την αγορά της Μεγάλης Βρετανίας και μια από τις σημαντικότερες του κλάδου στην Ευρώπη, την “Natural ...

Εκδήλωση για τα τρόφιμα και τα ποτά της Δωδεκανήσου

Το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου και η Αναπτυξιακή του εταιρεία Δ.ΕΤ.Α.Π., στο πλαίσιο των δράσεων τους για τη διασύνδεση της τοπικής παραγωγής με τη μαζική εστίαση...

Εργαστήρι γαστρονομίας: παραδοσιακή-βυζαντινή κουζίνα

Από το Μεσαιωνικό Ρόδο και το ΚΕΚ Γεννηματάς
Στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Μεσαιωνικού Φεστιβάλ Ρόδου και της Γαστρονομικής Πρωτεύουσας, με τη Συνεργασία του ΚΕΚ "Γ. Γεννηματάς" και χρημα...

Οι αμπελώνες Τριανταφυλλοπούλου συνάντησαν και ενθουσίασαν με τα κρασιά τους το κοινό της Ρόδου

Οι αμπελώνες Τριανταφυλλοπούλου συνάντησαν και ενθουσίασαν το κοινό της Ρόδου και τους επαγγελματίες της εστίασης  στην εκδήλωση γευσιγνωσίας που πραγματο...

Μαγειρευτά κατσαρόλας και πιάτα ημέρας απο το Σοφιστήριον

Με μαγειρευτά κατσαρόλας, σούπες και πιάτα ημέρας επανέρχεται το εστιατόριο "Σοφιστήριον" που βρίσκεται στην πρόεκταση της Εθνικής Αντιστάσεως και πραγματοποιε...

Σούβλα, κοκορέτσι και κοντοσούβλι στη “Γέφυρα” της Παστίδας

Με αρνί και κατσίκι στη σούβλα, κοκορέτσι, κοντοσούβλι και όλα τα πασχαλινά εδέσματα θα μας περιμένει ανήμερα του Πάσχα και τη Λαμπρή Δευτέρα η Ταβέρνα Γέφυρα ...

Newsletter


Αντίλαλοι


Έντυπη Έκδοση


Widget - Η ΡΟΔΙΑΚΗ