Το προκλητικό βιντεοκλιπ του 'Judas' (video)

Το προκλητικό βιντεοκλιπ του 'Judas' (video)

Το προκλητικό βιντεοκλιπ του 'Judas' (video)

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 373 ΦΟΡΕΣ

Κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο βιντεοκλιπ της Lady Gaga για το τραγούδι 'Judas' που περιλαμβάνεται στο νέο της άλμπουμ. Προτού ακόμα γυριστεί το βίντεο, η Καθολική εκκλησία είχε εκφράσει την οργή της για το τραγούδι...

Κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο βιντεοκλιπ της Lady Gaga για το τραγούδι 'Judas' που περιλαμβάνεται στο νέο της άλμπουμ. Πρωτού ακόμα γυριστεί το βίντεο, η Καθολική εκκλησία είχε εκφράσει την οργή της για το τραγούδι, που περιλαμβάνει τον στίχο "I fell in love with Judas, baby" (ερωτεύτηκα τον Ιούδα).

Αν λάβουμε υπόψη μας και το γεγονός ότι η Lady Gaga υποδύεται στο βιντεοκλιπ την Μαρία τη Μαγδαληνή, στην οποία ρίχνουν ζεστό νερό μέσα σε μια μπανιέρα, τότε μπορούμε να στοιχηματίσουμε ότι δεν πρόκειται να αρέσει στους Καθολικούς ούτε το εν λόγω βιντεο. Η ιδέα του βίντεο είναι σοκαριστική στην κυριολεξία:

Ο χαρακτήρας της Gaga (Μαγδαληνή), ερωτεύεται τον Ιούδα και προδίδει τον Ιησού. Στη συνέχεια παρακολουθούμε μερικές γνωστές (δυστυχώς) χορευτικές φιγούρες, τις οποίες έχουμε ξαναδεί στο βιντεο του 'Bad Romance', ενώ και πάλι ξεχωρίζει το έντονο μακιγιάζ.

Η εκκεντρική τραγουδίστρια υπερασπίστηκε το βίντεο στο περιοδικό E! Online: "Δεν βλέπω το βίντεο ως θρησκευτική δήλωση. Το βλέπω ως κοινωνική και πολιτιστική δήλωση. Είναι μεταφορικό. Δεν το εννοούμε ως βιβλικό μάθημα", επέμεινε η σταρ.


Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!