"Επιστημονικά μαγειρέματα" στο Ίδρυμα Ευγενίδου

"Επιστημονικά μαγειρέματα" στο Ίδρυμα Ευγενίδου

"Επιστημονικά μαγειρέματα" στο Ίδρυμα Ευγενίδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 194 ΦΟΡΕΣ

Η Διαδραστική Έκθεση Επιστήμης και Τεχνολογίας του Ιδρύματος Ευγενίδου, διοργανώνει τα "Επιστημονικά μαγειρέματα" από τις 28 Απριλίου έως τις 27 Μαΐου, με στόχο να εξοικειώσει μικρούς και μεγάλους με την επιστήμη που κρύβεται στην κουζίνα.

Η Διαδραστική Έκθεση Επιστήμης και Τεχνολογίας του Ιδρύματος Ευγενίδου, διοργανώνει τα "Επιστημονικά μαγειρέματα" κάθε Σάββατο και Κυριακή, από τις 28 Απριλίου έως τις 27 Μαΐου, με στόχο να εξοικειώσει μικρούς και μεγάλους με την επιστήμη που κρύβεται στην κουζίνα.

Για τις δραστηριότητες δεν γίνεται κράτηση και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τις παρακολουθήσουν με το εισιτήριο της Διαδραστικής Έκθεσης. Σε περίπτωση μεγάλης προσέλευσης, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Αν επιθυμείτε να συνδυάσετε επίσκεψη στη Διαδραστική Έκθεση και παράσταση στο Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο, μπορείτε να προμηθευτείτε το συνδυαστικό εισιτήριο από τα ταμεία του Ιδρύματος Ευγενίδου ή ηλεκτρονικά από εδώ.

Αναλυτικότερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Επίδειξη Πειραμάτων: 13.30 έως 14.10 (προτείνεται για παιδιά άνω των εννέα ετών και ενήλικες)

*Ηφαίστειο στην κουζίνα: Λίγο υγρό πιάτων, λίγο χρώμα ζαχαροπλαστικής και… πολλή χημεία, προκαλούν έκρηξη χρωμάτων στην κουζίνα! *Γλυκιά… ανάφλεξη: Μήπως η ζάχαρη δεν είναι τελικά και τόσο «γλυκιά»; Ανακαλύψτε την εκρηκτική της φύση σε ένα πείραμα που θα καταπλήξει!

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!