Ο Δωδεκανησιακός Σύλλογος Αυτοάνοσων Νοσημάτων Αρθρίτιδας & Λύκου "ΘΑΛΕΙΑ", διοργανώνει την κοπή της βασιλόπιτάς του, την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013, ώρα 18.00, στο ξενοδοχείο Best Westrn Plaza.

Στην εκδήλωση θα τιμηθούν φίλοι του Συλλόγου, αναγνωρίζοντας την μέχρι σήμερα εθελοντική συμπαράστασή τους, κατά αλφαβητική σειρά:

κ.Κυριακούλης Κυριάκος, Γενικός Διευθυντής των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων "Ροδίων Παιδεία", κα Καρελάκη Παναγιώτα, Κοινωνική Λειτουργό-Σύμβουλο Ψυχική Υγείας, κ. Μαντικός Νικόλαος, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, κ. Ναχνάς Χάρις, Δρ.Χειροπραλτικής-Φυσιοθεραπευτής, κ. Κωνσταντίνος Τζάνος, Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών και κ. Τσοπανάκης Δημήτριος, Δημοσιογράφος, ιδιοκτήτης της εφημερίδας "ΓΝΩΜΗ".

Η τιμή εισόδου θα είναι 5€. Λόγω της γενικότερης οικονομικής και κοινωνικής κρίσης, η Πρόεδρος και τα μέλη του Συλλόγου, εστιάζουν στην στήριξη 16 παιδιών, δύο Δημοτικών Σχολείων της πόλεως Ρόδου, με σκοπό την καθημερινή κάλυψη βασικών αναγκών τους για την χρονιά 2012-2013. Προτεραιότητά του παραμένει η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης ώστε όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι, να γίνουν αρωγοί στο έργο τους!