Μία διαφορετική ημέρα είχαν την ευκαιρία να περάσουν την Τρίτη 01.10.2013 τα παιδιά του ΚΔΑΠ Αγίου Νικολάου που ήταν μία προσφορά της κας Carolien Brix και της Εταιρίας της JEEP SAFARI RHODES.

Συγκεκριμένα, η κα Brix η οποία είναι από την Ολλανδία αλλά μένει μόνιμα στη Ρόδο τα τελευταία δεκατρία χρόνια, έχει την Εταιρία «Jeep Safari Rhodes» που δραστηριοποιείται κατά την καλοκαιρινή περίοδο διοργανώνοντας off road 4x4 ημερήσιες εκδρομές για τουρίστες.

Θέλησε, λοιπόν, να προβεί σε μία κοινωνική προσφορά και συγκεκριμένα για τα παιδιά γι’ αυτό και διοργάνωσε αυτή την ημερήσια off road εκδρομή με τη συνδρομή όλου του προσωπικού της! Έτσι την Τρίτη, τα παιδιά από το ΚΔΑΠ του Αγίου Νικολάου, μαζί με δασκάλους και κηδεμόνες τους, με πέντε αυτοκίνητα και ισάριθμους οδηγούς από την Εταιρία της κας Brix έκαναν μία διαδρομή η οποία περιελάμβανε στάσεις στα Μαριτσά, τις Επτά Πηγές, το Φουντουκλί ενώ στην παραλία των Φανών τους προσέφεραν μπάρμπεκιου. Αυτή ήταν η δεύτερη φορά που η κα Brix έκανε κοινωνική προσφορά και θα ακολουθήσουν και άλλες ενώ στόχος της είναι να ευαισθητοποιήσει και όσους συμπολίτες μας θέλουν και εκείνοι να προσφέρουν. Τέλος, ευχαριστεί για τα όσα προσέφεραν τους παρακάτω:

ΒΑΠ, ΙΒΙΣΚΟΣ, κρεοπωλείο κ. Κουδουράκη (Παραδείσι), βενζινάδικο ΕΚΟ των κ. Παυλάτου και Μίμη (Κρεμαστή, απέναντι από το Castello Rosso), λαχαναγορά κ. Σφυράκη (Τριάντα).