Εργασίες στο στρατόπεδο Διογένη Φανουράκη στην Ιαλυσό

Εργασίες στο στρατόπεδο  Διογένη Φανουράκη στην Ιαλυσό

Εργασίες στο στρατόπεδο Διογένη Φανουράκη στην Ιαλυσό

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 5307 ΦΟΡΕΣ

Ετοιμάζεται το κέντρο υποδοχής μεταναστών;

Εξηγήσεις αναμένεται να ζητήσει σήμερα από κάθε αρμόδιο, το συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Ιαλυσού και ο χωρικός αντιδήμαρχος κ. Κορωναίος, για τις εργασίες που βρίσκονται εδώ και μέρες σε πλήρη εξέλιξη στο πρώην στρατόπεδο Ταγματάρχη Διογένη Φανουράκη στην περιοχή Τρεις.

Χθες, μέλη του τοπικού συμβουλίου, έκαναν εξωτερική αυτοψία στην περιοχή και διαπίστωσαν ότι μέσα σε αυτό εκτελούνται εργασίες από συνεργεία ενώ από την κεντρική είσοδο είχε αφαιρεθεί η πινακίδα που προσδιόριζε το στρατόπεδο.

Ο χώρος αυτός, είχε προταθεί και παλαιότερα ανεπίσημα, για να στεγάσει προσωρινά παράνομους μετανάστες, αλλά η πρόταση δεν προχώρησε.

Η περίπτωση εκτιμάται ότι συνδέεται με τις πρόσφατες επισκέψεις των Υπουργών Ναυτιλίας και Προστασίας του Πολίτη κ.κ. Βαρβιτσιώτη και Κικίλια αντίστοιχα και προωθείται για υλοποίηση άμεσα, παρά την άρνηση που έχουν εκφράσει τοπικοί μας φορείς, έτσι ώστε να μπορεί να καλύψει άμεσα τις ανάγκες που θα υπάρξουν εκ των πραγμάτων από την ραγδαία αύξηση του κύματος παράνομων μεταναστών που έρχονται προς τα νησιά μας.

Διαβάστε ακόμη

Απίστευτο περιστατικό στην Κω: 35χρονη πυρπόλησε μοτοποδήλατο και συνελήφθη επιτόπου

Γιάννης Φλεβάρης: Η εμμονή είναι κακό πράγμα κύριε Πρόεδρε!

Παναγιώτης Εγγλέζος για την εκμετάλλευση ασφαλισμένων από ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα

Τμήμα Προετοιμασίας για νέους γονείς από τον ΕΦΚΑ στη Ρόδο

Δύο συνεδριάσεις σήμερα για το περιφερειακό συμβούλιο

Εξηγήσεις για το “The Rhodes Co-Lab” ζητά η παράταξη της Χρ. Καραγιάννη

Σε ανακατανομή αρμοδιοτήτων προέβη με Αποφάσεις του ο δήμαρχος Ρόδου

Συμφωνία Δημάρχου Ρόδου και Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης για άμεση λύση στο πρόβλημα υποστελέχωσης του Κτηματολογίου