Δοκιμή στο Παραδείσι για τον Διαγόρα

Δοκιμή στο Παραδείσι για τον Διαγόρα

Δοκιμή στο Παραδείσι για τον Διαγόρα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 357 ΦΟΡΕΣ

Φιλοξενείται αύριο το απόγευμα στις 17.30 από τον Κλεάνθη. Οι ενοχλήσεις του Ρεΐση Μαΐλη το μοναδικό πρόβλημα για τον Πέτρο Ζουρούδη

Το δεύτερο φιλικό της εβδομάδας θα δώσει αύριο ο Διαγόρας, ο οποίος αφήνει καλές εντυπώσεις στις φιλικές αναμετρήσεις που έχει δώσει μέχρι τώρα. Θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο Παραδεισίου τον Κλεάνθη στις 17.30, κι ο Πέτρος Ζουρούδης θα έχει την ευκαιρία να δει αγωνιζόμενους για μια ακόμα φορά, όλους τους παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του.

Οι «κυανέρυθροι» που έχουν προετοιμασθεί σκληρά για αυτή την περίοδο στην οποία έχουν υψηλούς στόχους, «άφησαν» το σέβεν σάιντ προληπτικά και θα φύγουν την Κυριακή το βράδυ για την Αθήνα, για να δώσουν μέσα στην επόμενη εβδομάδα τρία φιλικά παιχνίδια τα οποία (πέραν του Αχαρναϊκού) δεν είχαν καθορισθεί ακόμα μέχρι χθες..

Στο αυριανό ματς του Παραδεισίου, ο «γηραιός» της πόλης μας θα παρουσιάσει την εικόνα που έχει δείξει σε όλα τα φιλικά.
Όπως όλα δείχνουν, ο Πέτρος Ζουρούδης αρχίζει σιγά σιγά να κατασταλάζει σ’ ένα σχήμα λίγες μέρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν υπολογίζει όλους τους παίκτες του.

Παρουσιάζει καλό σύνολο και μάλιστα απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο, θέλει οι ποδοσφαιριστές του, να εφαρμόζουν αυτά που διδάσκονται στις προπονήσεις.

Ο «γηραιός» δεν αντιμετωπίζει –πλην ενός- κανένα πρόβλημα τραυματισμού κι αυτό προστίθεται στα ευχάριστα της προετοιμασίας.

Πιθανότατα να απουσιάσει ο Ρεϊσης Μαϊλης από το αυριανό φιλικό.

Ο έμπειρος μέσος του Διαγόρα δεν αγωνίσθηκε στο φιλικό με τους Ιππότες και χθες προφυλάχθηκε, ακολουθώντας θεραπευτική αγωγή.

Διαβάστε ακόμη

Για ένα «διπλό» στη Θεσσαλονίκη μετά την Πάτρα ο Κολοσσός H Hotels Collection…

Για μια θέση στην τριάδα ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος στην Καλλιθέα

Νίκη παραμονής θέλει ο Διαγόρας σήμερα

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Οι διαιτητές στα παιχνίδια του τοπικού

Γ’ εθνική – 32η αγωνιστική: Σήμερα ο κύριος όγκος των αγώνων

Οι συμμετοχές για τους «Πιγκουίνους» στους κολυμβητικούς αγώνες της Χαλκίδας

Το νέο σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα… πιτσιρίκια παίζουν μπάσκετ σήμερα