«Διπλό» ο Ιάλυσος στο Παραδείσι

«Διπλό» ο Ιάλυσος στο Παραδείσι

«Διπλό» ο Ιάλυσος στο Παραδείσι

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 671 ΦΟΡΕΣ

Τη δεύτερη νίκη του σε ισάριθμες αγωνιστικές σημείωσε σήμερα (11/10) ο Ιάλυσος για το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries κερδίζοντας μέσα στο Παραδείσι τον Κλεάνθη με 2-0.

Οι «ερυθροκίτρινοι» έπαιξαν όσο ακριβώς χρειαζόταν για να πάρουν τους τρεις βαθμούς και «χτύπησαν» σε καίρια χρονικά σημεία. Άνοιξαν το σκορ πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο ενώ διπλασίασαν τα τέρματά τους στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Θα μπορούσαν, μάλιστα, να έχουν πετύχει κι άλλα γκολ καθώς ο Κλεάνθης αναγκάστηκε στην επανάληψη να προωθηθεί αφήνοντας κενά στην άμυνα. Ωστόσο, ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, Χειμωνέττος, «κατέβασε ρολά» και δεν επέτρεψε άλλη παραβίαση της εστίας του.

Φάσεις και γκολ
7’ Ο Χειμωνέττος έδιωξε προσωρινά από εκτέλεση φάουλ του Χατζηλιόντα στο πρώτο δοκάρι όμως η μπάλα έφτασε στον Σπάρταλη που σούταρε δυνατά αλλά ο Καρίκης έδιωξε πάνω στη γραμμή. Η φάση διαρκείας στα καρέ του Κλεάνθη τελείωσε με τον Χατζηφούντα να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

45’+ Στις καθυστερήσεις του α’ μέρους, ο Παφιάκης έβγαλε την μπαλιά από αριστερά αλλά οι αμυντικοί του Κλεάνθη δεν έδιωξαν σωστά και ο Χατζηφούντας με δυνατό σουτ έγραψε το 0-2.

53’ Ο Σκόρπος εκτέλεσε φάουλ αλλά ο Λουτριώτης έδιωξε σε κόρνερ.
62’ Ο Χατζηλιόντας τροφοδότησε τον Σπάρταλη, που σούταρε δυνατά αλλά ο Χειμωνέττος απέκρουσε σώζοντας την εστία του.

65’ Ο γκολκίπερ του Κλεάνθη απέκρουσε το δυνατό σουτ του Χατζηφούντα.
66’ Η καλύτερη απόκρουση του Χειμωνέττου. Ο Ρεκλείτης σέντραρε στην περιοχή, ο Χατζηφούντας σούταρε δυνατά αλλά και πάλι ο τερματοφύλακας του Κλεάνθη είπε «όχι».

Από τον Κλεάνθη διακρίθηκαν ιδιαίτερα οι Ι. Καλημέρης, Σιέχ και Σκόρπος ενώ από τους νικητές ξεχώρισαν οι Χατζηφούντας, Αθανασίου και Παφιάκης.

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η διαιτησία των Δουλγέρη, Σάββενα και Σαρρή.

ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Χειμωνέττος, Κορκίδας (68’ Μοσκιού), Σιέχ, Καρίκης, Καλημέρης Ι., Γιαννίκος (46’ Καλημέρης Κ.), Σκόρπος, Σορωνιάτης, Ατσίδης, Πλαγγέντης (74’ Σπάρταλης), Παπακωσταντίνου.
ΙΑΛΥΣΟΣ: Λουτριώτης, Μαλλιάκας, Φυλακούρης, Παφιάκης, Σπάρταλης (62’ Μπιγκό), Αθανασίου, Χατζηφούντας, Γκινής (88’ Μαθιός), Χατζηλιόντας (85’ Καρπαθάκης), Σταυλάς, Ρεκλείτης.

Διαβάστε ακόμη

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή

Στην Ηλιούπολη για τα μπαράζ ανόδου ο ΠΑΟΚ Ρόδου

Πέντε μετάλλια των Τιτάνων Ρόδου στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kyokushin

Γ’ εθνική κατηγορία: Κρίσιμα παιχνίδια για Ιάλυσο και ΑΕΡΑ

Γιορτή αναπαράστασης των Ολυμπιακών Αγώνων στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου!

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!