Εορταστικές εκδηλώσεις στην Κρητηνία

Εορταστικές εκδηλώσεις στην Κρητηνία

Εορταστικές εκδηλώσεις στην Κρητηνία

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 756 ΦΟΡΕΣ

Από τον πολιτιστικό σύλλογο Κρητηνίας ανακοινώθηκε το εορταστικό πρόγραμμα εκδηλώσεων το οποίο έχει ως εξής:

ΠΕΜΠΤΗ 25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 16.00. Εναρξη εορταστικών εκδηλώσεων με στόλισμα της φάτνης, bazaar με παραδοσιακά προϊόντα, άνοιγμα πίστας με ηλεκτρικά αυτοκίνητα για μικρούς και μεγάλους, βιντεοπροβολές, κρέπες, λουκάνικα, ποπ κορν, ζεστό κρασί και τσάι.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ-ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ-ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 16.00. Bazaar με παραδοσιακά προϊόντα, άνοιγμα πίστας με ηλεκτρικά αυτοκίνητα για μικρούς και μεγάλους, βιντεοπροβολές, κρέπες, λουκάνικα, ποπ κορν, ζεστό κρασί και τσάι.

ΤΕΤΑΡΤΗ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 16.00. Bazaar με παραδοσιακά προϊόντα, άνοιγμα πίστας με ηλεκτρικά αυτοκίνητα για μικρούς και μεγάλους, βιντεοπροβολές, κρέπες, λουκάνικα, ποπ κορν, ζεστό κρασί και τσάι. Ο πολιτιστικός θα γυρίσει στα σπίτια του χωριού για να τραγουδήσει τα κάλαντα. Στις 23.30 συνάθροιση του κόσμου στην πλατεία όπου θα γιορταστεί ο ερχομός του νέου έτους με πολλή μουσική, χορό, σαμπάνιες, βεγγαλικά και πολλές εκπλήξεις!

ΠΕΜΠΤΗ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 16.00. Bazaar με παραδοσιακά προϊόντα, άνοιγμα πίστας με ηλεκτρικά αυτοκίνητα για μικρούς και μεγάλους, βιντεοπροβολές, κρέπες, λουκάνικα, ποπ κορν, ζεστό κρασί και τσάι. Στις 17.00 κοπή της βασιλόπιτας του πολιτιστικού συλλόγου και διασκέδαση των παιδιών με τον Χιονούλη και τον Ταρανδούλη. Στις 18.30 ο ερχομός του Αϊ Βασίλη πάνω στο έλκηθρο με τους ταράνδους του, όπου θα μοιράσει δώρα σε όσα παιδιά παρευρεθούν!

ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 16.00. Bazaar με παραδοσιακά προϊόντα, άνοιγμα πίστας με ηλεκτρικά αυτοκίνητα για μικρούς και μεγάλους, βιντεοπροβολές, κρέπες, λουκάνικα, ποπ κορν, ζεστό κρασί και τσάι.

Διαβάστε ακόμη

Στον απόηχο του 4ου Μουσικού Φεστιβάλ «Ρόδος: Σταυροδρόμι Πολιτισμών και Συμπράξεων Μουσικών Σχολείων»

«Από τον Λόγο στην Εικόνα...» - Έκθεση μαθητικών εικαστικών έργων

Εκδήλωση για τα 109 χρόνια από τη γενοκτονία των Αρμενίων

Συζήτηση με τη WWF για τις δασικές πυρκαγιές της Ρόδου την Τετάρτη στο ΕΚΡ

Ανοιχτή Εκδήλωση για το κοινό του έργου «Ελληνικές Έξυπνες πόλεις: Σύστημα Τηλεφροντίδας με ρολόι και βραχιόλι στο Δήμο Ρόδου»

Επιτυχώς ολοκληρώθηκαν η Ημερίδα Ενημέρωσης & το Τριήμερο Περιφερειακό Εργαστήριο Κυκλικής Οικονομίας

Ομιλία του συγγραφέα Νικόλα Σμυρνάκη

Ημερίδα αφιερωμένη στον Νικ. Κόνσολα