Αμπελάς, γιατί το πιστεύουν

Αμπελάς, γιατί το πιστεύουν

Αμπελάς, γιατί το πιστεύουν

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 420 ΦΟΡΕΣ

Τον έμπειρο πρώην μεσοεπιθετικό του Διαγόρα απέκτησε ο Κολοσσός Κάστρου, οι άνθρωποι του οποίου είναι αποφασισμένοι να κάνουν κι άλλες προσθήκες, πολεμώντας μέχρι τέλους για την παραμονή στην κατηγορία

Παρά τη δύσκολη θέση στην οποία έχει περιέλθει η ομάδα τους, ο Κώστας Καμπούρης και οι άνθρωποι του Κολοσσού Κάστρου αρνούνται να παραδώσουν τα όπλα, δηλώνοντας την πίστη τους στην επίτευξη του στόχου της σωτηρίας.

«Είμαστε ακόμα μέσα στον στόχο της παραμονής, το παιχνίδι τελειώνει στο 90’», ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του Κώστα Καμπούρη, ο οποίος μπορεί να υπολογίζει πλέον στις υπηρεσίες ενός ιδιαίτερα έμπειρου και ικανού ποδοσφαιριστή, του Σταμάτη Αμπελά. Ο πρώην μεσοεπιθετικός του Διαγόρα συμφώνησε να συνεχίσει στον Κολοσσό Κάστρου, που θα κάνει τουλάχιστον άλλες δύο προσθήκες.

Βάλσαμο η διακοπή
Στην πλέον κατάλληλη στιγμή ήρθε για τον Κολοσσό Κάστρου η διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω της διενέργειας των εθνικών εκλογών.

Η ήττα από το Διαγόρα στο Δημοτικό Στάδιο την περασμένη Κυριακή ήταν μεν απολύτως αναμενόμενη, τόσο λόγω της δεδομένης διαφοράς δυναμικότητας, όσο και της προφύλαξης κάποιων έμπειρων ποδοσφαιριστών, όμως όχι με το βαρύ 8-0, το οποίο περιέγραψε μία ιδιαίτερα κακή και προβληματική εμφάνιση.

Συνεπώς, το πρώτο που θα προσφέρει στον Κολοσσό Κάστρου η διακοπή είναι ο χρόνος να συνέλθει ψυχολογικά, απορροφώντας τους κραδασμούς που προκάλεσε το αποκαρδιωτικό αποτέλεσμα. Κατά δεύτερο λόγο, ο Κώστας Καμπούρης θα έχει την ευκαιρία όχι μόνο να προετοιμάσει την ομάδα του με μεγαλύτερη άνεση για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Ηρακλή Μαριτσών, το οποίο είναι για την ομάδα του μία ολόκληρη κατηγορία, αλλά και να εντάξει τους δύο τρεις έμπειρους ποδοσφαιριστές, που έχει αποφασιστεί να αποκτηθούν.

Επιπλέον, οι τραυματίες Καστρουνής (έχει πρηστεί το γόνατό του) και Αλαχούζος (έχει πρόβλημα στον αστράγαλο), θα αποκτήσουν μία επιπλέον εβδομάδα στην προσπάθειά τους να αποθεραπευτούν, χωρίς να είναι πάντως βέβαιο πως θα προλάβουν το ραντεβού με τους Μαριτσενούς.

Τέλος, φιλικό παιχνίδι με το Διγενή δίνει ο Κολοσσός Κάστρου την Παρασκευή στις 5 το απόγευμα στο γήπεδο Κοσκινού.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.