Η εφαρμογή που... περίμεναν όλοι οι γονείς

Ίσως αποτελεί την απάντηση στους εφιάλτες κάθε νέου γονιού… έναν απλό τρόπο για να καταφέρει να κλείσει τα μάτια του για μερικές ώρες και το μωρό του να σταματήσει να κλαίει ασταμάτητα και με τις ώρες.

Δύο αδέρφια από την Αγγλία, που ζουν στο Σαν Φρανσίσκο, ισχυρίζονται ότι έχουν βρει τη λύση και αυτή δεν είναι άλλη από μια νέα εφαρμογή, που ακούει στο όνομα «Quiet Night».

Πρόκειται για ένα παιχνίδι, που επιτρέπει στα μωρά να ανακαλύψουν τον κόσμο της μουσικής και ποιο είδος προτιμούν περισσότερο, απασχολώντας το μυαλό τους και φυσικά… διασκεδάζοντάς τα.

Παράλληλα, οι γονείς μπορούν να απολαύσουν μερικές στιγμές χαλάρωσης, ενώ το μωρό τους απολαμβάνει τους μουσικούς ήχους της προτίμησής του.

Το εγχείρημα των δύο αδερφών συγκέντρωσε πάνω από 30.000 δολάρια μέσα σε μόλις 24 ώρες μέσα από μια εκστρατεία crowdfunding στο Indiegogo, σύμφωνα με δημοσίευμα της MailOnline.

Το παιδικό παιχνίδι συνοδεύεται από την αντίστοιχη εφαρμογή, η οποία «ενεργοποιεί» τις λίστες των μουσικών κομματιών, κάθε φορά που το μωρό ακουμπά έναν ειδικό μοχλό.

Ο Ben και η Hermione Way, 34 και 29 ετών αντίστοιχα, αναφέρουν ότι εμπνεύστηκαν από τη δουλειά ενός καθηγητή στο πανεπιστήμιο του Μπρίστολ πριν από 20 χρόνια.

Πηγή: newsbeast.gr