Δρομολογούνται λύσεις για το Περιφερειακό Ιατρείο Γενναδίου λέει ο Ν. Σαντορινιός

Δρομολογούνται λύσεις για το Περιφερειακό Ιατρείο Γενναδίου λέει ο Ν. Σαντορινιός

Δρομολογούνται λύσεις για το Περιφερειακό Ιατρείο Γενναδίου λέει ο Ν. Σαντορινιός

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 353 ΦΟΡΕΣ

Όπως επίσης και για τη μεταφορά νερού στα άνυδρα νησιά και τη Ροδιακή Έπαυλη

Ο βουλευτής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ Νεκτάριος Σαντορινιός με δηλώσεις του σήμερα στο Κόκκινο Ρόδος 9,69, αναφέρθηκε στα προβλήματα που προέκυψαν στην τοπική επικαιρότητα και αφορούν την υδροδότηση των άνυδρων νησιών, τη Ροδιακή Έπαυλη και το Πολυδύναμο Περιφερειακό ιατρείο Γενναδίου.

Αναγνωρίζοντας την κρισιμότητα και τη σημαντικότητα των θεμάτων, ο κ. Σαντορινιός ανέφερε ότι όσον αφορά στην υδροδότηση οι ενέργειες έχουν το χαρακτήρα του επείγοντος σε συνεργασία με τα αρμόδια υπουργεία, καθώς το ποσό που οφείλεται στον κ. Ηλιακίδη έχει πιστωθεί στο λογαριασμό του αλλά η τραπεζική αργία δημιουργεί προβλήματα στην ανάληψη του ποσού.

Ωστόσο τόνισε ότι η λύση που δρομολογείται αφορά στις μονάδες αφαλάτωσης που θα επιδιωχθεί να τρέξουν με γρήγορες διαδικασίες, σε κάθε νησί που έχει ανάγκες νερού.

Για τη Ροδιακή Έπαυλη, ένα θέμα που χρονίζει για την περιοχή μας, ο κ. Σαντορινιός ανέφερε ότι η καθυστέρηση των τελευταίων 6 μηνών για την απεμπλοκή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος, μπορεί να βαρύνει την σημερινή κυβέρνηση, ωστόσο η πολύχρονη προηγούμενη καθυστέρηση βαρύνει αυτούς που σήμερα φωνασκούν για την απένταξη του έργου. Δήλωσε ωστόσο αισιόδοξος για την πορεία των ενεργειών των φορέων που εμπλέκονται στη διαδικασία.

Το πολυδύναμο Περιφερειακό ιατρείο, τόνισε ο κ. Σαντορινιός πρέπει να λειτουργήσει με καθημερινές εφημερίες και η λύση που μπορεί να δοθεί άμεσα είναι η συγκέντρωση δυνάμεων όλου του ιατρικού προσωπικού της περιοχής, και ο συντονισμός τους στην υπηρεσία του ιατρείου.

Πηγή: stokokkino.gr

Διαβάστε ακόμη

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο

Ιακ. Γρύλλης: «Επιχειρείται η ηθική και οικονομική εξόντωσή μου»