Παρουσιάστηκε η πέμπτη συλλογή του μουσικού παραγωγού Τ. Γιασιράνη

Παρουσιάστηκε η πέμπτη συλλογή  του μουσικού παραγωγού Τ. Γιασιράνη

Παρουσιάστηκε η πέμπτη συλλογή του μουσικού παραγωγού Τ. Γιασιράνη

Λίζα Γ. Τσοπανάκη

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 462 ΦΟΡΕΣ

Εμπνευσμένο το CD από την έκθεση αρχαιοτήτων της Ρόδου στο μουσείο του Λούβρου

Η παρουσίαση της πέμπτης κατά σειρά συλλογής που εκπροσωπεί επίσημα τη Ρόδο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το βράδυ από το μουσικό παραγωγό και Dj κ. Τάσο Γιασιράνη και θα έχει τίτλο "Rhodes Inspirational: from East to West" στον πολυχώρο Baia Seaside στο κέντρο της Ρόδου.

Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στην παρουσίαση του CD του Τάσου ΓιασιράνηΠλήθος κόσμου παραβρέθηκε στην παρουσίαση του CD του Τάσου Γιασιράνη

"Πιστό" κοινό, φίλοι και συνεργάτες του Τάσου Γιασιράνη, έδωσαν το "παρών" στο πολύ όμορφο πάρτι της εκδήλωσης, με ακούσματα που αρμόζουν στο χώρο. Ένα πάρτι που ξεκίνησε λίγο μετά τις 9 το βράδυ και τελείωσε τις πρώτες πρωινές ώρες με δεκάδες θαμώνες να διασκεδάζουν με τραγούδια της νέας αλλά και παλαιότερων συλλογών του Τάσου Γιασιράνη. Την παρουσίαση του κ. Γιασιράνη πλαισίωσαν και οι dj κ.κ. Κώστας Χατζηχριστοδούλου και Άλκης Καραγιάννης.

Η φετινή συλλογή που είναι εμπνευσμένη από την έκθεση που πραγματοποιήθηκε στο μουσείο του Λούβρου και είχε σαν τίτλο "RHODES: A Greek island and Gateway to the East", και έχει ήδη γνωρίσει επιτυχία, περιλαμβάνει 12 ακυκλοφόρητα τραγούδια με Έλληνες, Ισπανούς, Αιγύπτιους κ.α. παραγωγούς και 12 καρτ ποσταλ του νησιού.

Όπως κάθε χρόνο το νέο CD θα πωλείται σε Αγγλία, Γερμανία, Ολλανδία, Αυστρία, Βέλγιο, Τσεχία, Λουξεμβούργο ενώ η παραγωγή του είναι και πάλι απο την Click Records.

Ο Τάσος Γιασιράνης μίλησε στη "Ροδιακή" για την απήχηση της παρουσίασης της νέας του συλλογής, αναφέροντας μεταξύ άλλων:
"Μπορεί να είναι απείρως πιο κουραστικό να στήνεις παρουσίαση CD μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, η ανταπόκριση και η επιβράβευση του κόσμου όμως σου "δείχνει" ότι αυτός είναι ο δρόμος. Ευχαριστώ όλες και όλους που μου δίνουν τόση χαρά, τόσα χρόνια, ακούγοντας τη μουσική μου και αγοράζοντας τα CD μου.

Στόχος μου ήταν και είναι να παρουσιάζω νέα, φρέσκα, καινοτόμα πράγματα με επίκεντρο τη μουσική". Να σημειωθεί πως την επίσημη συλλογή του Τάσου Γιασιράνη στηρίζει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ο Δήμος Ρόδου, ο ΠΡΟΤΟΥΡ, η Ένωση Ξενοδόχων ενώ χορηγοί επικοινωνίας είναι η εφημερίδα Ροδιακή, το Radio 1, ο klik fm, ενώ οι καρτ ποστάλ που κυκλοφορούν με το CD είναι φωτογραφίες των κ.κ. Στέλιου Καλησπέρη, Νίκου Μπρουζάκη.

Τα τραγούδια που περιέχει το Rhodes Inspirational:
1.Allone-go
2. B. Quase - morrocan trip
3. Tokkoi - stories untold
4. Oui Zevelek - ballad of the middle east
5. Chris Coco - my desire (syncro rmx)
6. Faultnaut - samurai

7. Silly boy - star clash
8. A Dimou - halemweg
9. R Myerz - how many times
10. Savvas - Words Under the Sun
11. Argy - alfredo
12. Vivid - wayward traveller

Κώστας Χατζηχριστοδούλου και Άλκης Καραγιάννης πλαισίωσαν  τον Τάσο Γιασιράνη κατά τη διάρκεια της εκδήλωσηςΚώστας Χατζηχριστοδούλου και Άλκης Καραγιάννης πλαισίωσαν τον Τάσο Γιασιράνη κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης

Διαβάστε ακόμη

Επιτυχημένη η εκδήλωση της Ένωσης Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος (ΕΝΑ) στην Κω για τον Θαλάσσιο Τουρισμό

Το Τάγμα των Ιπποτών αναβιώνει στη Ρόδο

Εξαιρετική η εμφάνιση του χορευτικού εργαστηρίου του «Αίθωνα» στη Νίσυρο

Κοντσέρτο κλασικής μουσικής θα διεξαχθεί στις 9 Μαΐου

Πασχαλινή Συναυλία της Φιλαρμονικής δήμου Ρόδου

Σημαντική δράση στο «Χαραλάμπειο Γηροκομείο» από τον Ροταριανό Όμιλο Ρόδος-Κολοσσός

Η αναπαράσταση των Παθών θα γίνει και φέτος στην Παστίδα

Επίτιμος διδάκτορας του Πανεπιστημίου Αιγαίου ο Μητροπολίτης Ρόδου κ.κ. Κύριλλος