1.291 Δωδεκανήσιοι ανοίγουν «φτερά» στα Πανεπιστήμια

1.291 Δωδεκανήσιοι ανοίγουν «φτερά» στα Πανεπιστήμια

1.291 Δωδεκανήσιοι ανοίγουν «φτερά» στα Πανεπιστήμια

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 3196 ΦΟΡΕΣ

Διαβάστε τη δήλωσαν οι πρωταγωνιστές στη «Ροδιακή»

Από τους πρώτους των πρώτων είναι ο Κωνσταντίνος Παναγιωτόπουλος του Νικολάου από το 3ο ΓΕΛ Ρόδου (Καπνοβιομηχανία), ο οποίος κατάφερε να συγκεντρώσει 19.467 μόρια στις φετινές Πανελλαδικές εξετάσεις και να εισαχθεί στην Ιατρική Σχολή Αθηνών.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ του Νικολάου ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ του Νικολάου ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ


Ο Κωνσταντίνος είπε χαρακτηριστικά: «νιώθω ικανοποιημένος που απέδωσε η προσπάθεια που έκανα τόσο καιρό, που κατάλαβα τι θέλω από νωρίς και προσπάθησα να ακολουθήσω το στόχο αφήνοντας πίσω μερικά, όπως εξόδους κ.α.».
Ο ίδιος πρόσθεσε πως ξεκίνησε την χρονιά έχοντας στο μυαλό του την Ιατρική Αθηνών για να έχει στόχο και να αναγκάσει τον εαυτό του να προσπαθήσει πιο σκληρά, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους γονείς, τους καθηγητές και τον αδελφό του για την στήριξη τους και κυρίως τον προπονητή του μπάσκετ κ. Κώστα Δόσπρα που του έμαθε ότι χωρίς προσπάθεια ορισμένα πράγματα δεν γίνονται!

Ευχαριστημένος δήλωσε στην «Ροδιακή» και ο Μιχάλης Χατζηαναστάσης του Ιωάννη από το 3ο ΓΕΛ Ρόδου (Καπνοβιομηχανία), ο οποίος κατάφερε να συγκεντρώσει την πολύ υψηλή βαθμολογία των 19.433 μορίων και βέβαια να κερδίσει μία θέση στην σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών στην Αθήνα!

ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΑΝΑΣΤΑΣΗΣ  του Ιωάννη ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ  ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ  ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΑΝΑΣΤΑΣΗΣ του Ιωάννη ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ


«Δεν περίμενα ότι είχα γράψει τόσο, είμαι όμως απόλυτα ικανοποιημένος» είπε ο Μιχάλης προσθέτοντας πως είναι πανέτοιμος για το Πολυτεχνείο!
Ο ίδιος αναφερόμενος στα παιδιά που την επόμενη χρονιά θα δώσουν και αυτά το δικό τους αγώνα, τους συμβούλευσε να μην αφήνουν κενά και να μην παραζοριστούν στην αρχή και μετά να τα παρατήσουν, σιγά – σιγά όλα θα τα καταφέρουν!

Δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά της και η Ελένη Αναστασιάδη του Ευθυμίου μαθήτρια του 3ου ΓΕΛ Ρόδου (Καπνοβιομηχανία) που συγκέντρωσε 19.419 μόρια, καταφέρνοντας έτσι να πετύχει την εισαγωγή της στην Ιατρική Σχολή Αθηνών η οποία είναι και η πρώτη προτίμηση της!

ΕΛΕΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ του Ευθυμίου ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΛΕΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ του Ευθυμίου ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ


«Ήταν μία πάρα πολύ δύσκολη χρονιά για όλους μας και προσπαθώ να την ξεχάσω, όμως άξιζε γιατί ανταμείφθηκαν οι κόποι μας»!
Ερωτηθείσα για το «μυστικό της επιτυχίας της» η Ελένη δήλωσε πως «δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιο «μυστικό», μόνο πολύ διάβασμα, σκληρή δουλειά και να είσαι διατεθειμένος να θυσιάσεις πράγματα για να πετύχεις».
Η ίδια είπε πως ήξερε ότι είχε γράψει καλά, όμως δεν πίστευε ότι τα πήγε τόσο καλά και εξέφρασε τις ευχαριστίες της προς τους καθηγητές και τους δασκάλους της γιατί όπως τόνισε «χωρίς αυτούς δεν θα τα είχα καταφέρει»!

Την μεγαλύτερη βαθμολογία στο σχολείο του στο Κολλέγιο Ρόδου όπου φοιτά, κατάφερε να συγκεντρώσει με 19.388 μόρια ο Νίκος Σουλούνιας ενώ παράλληλα συμπεριλαμβάνεται στις υψηλότερες βαθμολογίες που έχουν καταγραφεί φέτος στο νησί μας.

ΝΙΚΟΣ ΣΟΥΛΟΥΝΙΑΣ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΝΙΚΟΣ ΣΟΥΛΟΥΝΙΑΣ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΑΘΗΝΩΝ


Με εισιτήριο αυτή την βαθμολογία ο Νίκος πέτυχε την εισαγωγή του στη σχολή Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών στην Αθήνα.

Αλλά και η Αναστασία Κόσμου του Θεοδώρου – Ηρακλή, από το 3ο ΓΕΛ Ρόδου (Καπνοβιομηχανία) είναι πολύ χαρούμενη και πως θα μπορούσε να νιώθει διαφορετικά αφού πέτυχε την εισαγωγή της στην σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών στο Πολυτεχνείο Αθηνών με 19.384 μόρια που συγκέντρωσε στις φετινές εξετάσεις!

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΟΣΜΟΥ  του Θεοδώρου-Ηρακλή ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ  ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ  ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΟΣΜΟΥ του Θεοδώρου-Ηρακλή ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ


«Ήταν ένα αποτέλεσμα πολύ ικανοποιητικό που δεν το περίμενα! Ήξερα ότι είχα πάει καλά, αλλά δεν μπορούσα να υπολογίσω. Τώρα οι κόποι μου ανταμείφθηκαν. Στόχος μου ήταν να γράψω καλά, ήθελα να δω μέχρι που μπορώ να φθάσω και τι μπορώ να καταφέρω» είπε η Αναστασία.
Για την χρονιά που πέρασε, δήλωσε πως ήταν αρκετά δύσκολη και απαιτητική, μία κουραστική χρονιά, ενώ για τους επόμενους υποψηφίους είπε ότι με συνεχές πρόγραμμα και αν έχουν οργάνωση μπορούν να τα καταφέρουν.

Συνολικά 19.074 μόρια κατάφερε να συγκεντρώσει και η Δέσποινα Γιασιράνη από το Κολλέγιο Ρόδου η οποία ετοιμάζει βαλίτσες για την Ιατρική σχολή Θεσσαλονίκης.

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΓΙΑΣΙΡΑΝΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΓΙΑΣΙΡΑΝΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


Ερωτηθείσα για τα προσόντα που απαιτούνται για μία τέτοια δοκιμασία η Δέσποινα είπε στη «Ροδιακή»: «πολύ ψυχραιμία, καλοί συγγενείς και καλός τρόπος ζωής, στήριξη από την οικογένεια αλλά το βασικό να μην υπάρχει άγχος. Είδα πολλά αξιόλογα παιδιά να «καίγονται» από το άγχος τους»!

Ικανοποιημένος, ανακουφισμένος, αλλά πάνω από όλα δικαιωμένος, δηλώνει ο Σπύρος Τσατταλιός από το Κολλέγιο Ρόδου, που με 19.023 μόρια εισήχθη στην Σχολή Πολιτικών Μηχανικών Αθηνών!

ΣΠΥΡΟΣ ΤΣΑΤΤΑΛΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΣΠΥΡΟΣ ΤΣΑΤΤΑΛΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ


«Ήτανε απίστευτα δύσκολη χρονιά, στερήθηκα και εγώ όπως και οι άλλοι εξόδους κα παρέες, υπήρχαν φορές που ήθελα να τα παρατήσω αλλά τελικά άξιζε τον κόπο»!
Όπως είπε ο Σπύρος από την αρχή δεν είχε κάποιο συγκεκριμένο στόχο, όμως η βαθμολογία του αυτή του άνοιξε την πόρτα του Μετσόβιου Πολυτεχνείου για την σχολή των πολιτικών μηχανικών.
Στα παιδιά που τώρα ξεκινούν την προετοιμασία τους για τις εξετάσεις λέει πως θα πρέπει να έχουν όρεξη, να διαβάζουν όσο πάει, να μην το βάλουν κάτω και να πιστεύουν στους στόχους τους.

Πολύ καλά τα πήγε και ο Σεβαστιανός Πολίτης από το 1ο ΓΕΛ Ρόδου (Βενετόκλειο) ο οποίος εισήχθη στην Ιατρική σχολή Κρήτης στο Ηράκλειο με 18.920 μόρια!
Ο Σεβαστιανός μιλώντας στη «Ροδιακή» δήλωσε πολύ ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, και είπε πως ήταν μία χρονιά πάρα πολύ πιεσμένη και με τα εύκολα και με τα δύσκολα της.
«Μυστικό» για την επιτυχία δεν υπάρχει, είπε ο Σεβαστιανός παρά μόνο οργάνωση, διάβασμα και καλή ψυχολογία.

Η Κωνσταντίνα Φουντουραδάκη από το 2ο ΓΕΛ Ρόδου (Καζούλλειο) που έδωσε εξετάσεις ακολουθώντας τη θετική κατεύθυνση συγκέντρωσε 18.934 μόρια, κατέλαβε μία από τις πρώτες θέσεις στο σχολείο της και πέτυχε την εισαγωγή της στην σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών στο Πολυτεχνείο Αθηνών.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΦΟΥΝΤΟΥΡΑΔΑΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ  ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ  ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΦΟΥΝΤΟΥΡΑΔΑΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ


Μιλώντας στην «Ροδιακή» η Κωνσταντίνα εξέφρασε την ικανοποίησή της αφού η βαθμολογία αυτή της επιτρέπει να φοιτήσει στην σχολή της αρεσκείας της και αναφορικά με την χρονιά που πέρασε, δήλωσε πως ήταν όπως οι προηγούμενες και πως δεν δυσκολεύτηκε ιδιαιτέρως διότι δεν άφησε κενά από τα προηγούμενα χρόνια. Για αυτό και συμβούλευσε τα παιδιά που θα δώσουν τα επόμενα χρόνια πανελλαδικές εξετάσεις να μην περιμένουν την τρίτη Λυκείου για να διαβάσουν.

Αλλά και η Κατερίνα Κουνιάταλη επίσης από το 1ο ΓΕΛ Ρόδου (Βενετόκλειο) είναι μεταξύ αυτών που συγκέντρωσαν πολύ υψηλές βαθμολογίες με 18.658 μόρια πετυχαίνοντας έτσι την εισαγωγή της στην Νομική Σχολή Θεσσαλονίκης!

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΥΝΙΑΤΑΛΗ ΝΟΜΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΥΝΙΑΤΑΛΗ ΝΟΜΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


Όπως είπε η Κατερίνα ήταν μία πολύ δύσκολη χρονιά με αρκετές προσωπικές θυσίες, συστηματικό διάβασμα, μεθοδική μελέτη, καλή υποστήριξη από τους καθηγητές της, και με όλα αυτά κατάφερε να συγκεντρώσει αυτή τη βαθμολογία και να περάσει στην σχολή που επιθυμεί!
Μιλώντας για τα παιδιά που φέτος θα κάνουν τη δική τους προσπάθεια, είπε πως θα πρέπει να ξεκινήσουν το διάβασμα και να μην αφήνουν κενά να έχουν υπομονή αλλά και να μην παραμελούν τον εαυτό τους να βρίσκουν χρόνο για τους ίδιους.

Την εισαγωγή του στην Φαρμακευτική σχολή Αθηνών κατάφερε ο Βασίλης Κασάπης του Κυριάκου που φοιτά στο Ροδίων Παιδεία και συγκέντρωσε 18.980 μόρια!

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΣΑΠΗΣ του Κυριάκου ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΣΑΠΗΣ του Κυριάκου ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ


«Νομίζω ανταμείφθηκαν οι κόποι μου» δήλωσε ο Βασίλης προσθέτοντας πως «ήταν μία κοπιαστική χρονιά που απαιτούσε σταθερό ρυθμό μελέτης από την αρχή μέχρι το τέλος». Ο ίδιος συμβούλευσε τα επόμενα παιδιά να βρουν τον στόχο τους και να έχουν πάθος και όρεξη και θα τα καταφέρουν.

Βαλίτσες για την Ιατρική σχολή στα Γιάννενα, ετοιμάζει η Σμαράγδη Καραγεωργίου από το 1ο ΓΕΛ Ρόδου (Βενετόκλειο), η οποία συγκέντρωσε 18.384 μόρια!

ΣΜΑΡΑΓΔΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΙΑΤΡΙΚΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΣΜΑΡΑΓΔΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΙΑΤΡΙΚΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ


«Μόνο η Ιατρική με ενδιέφερε, τίποτα άλλο! Ήταν μία πιεστική χρονιά σε γενικές γραμμές όμως άξιζε το κόπο. Αν επρόκειτο να το ξαναπεράσω θα το έκανα προκειμένου να πετύχω την εισαγωγή μου στην Ιατρική» είπε η Σμαράγδη η οποία δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους πολύ καλούς καθηγητές της όπως είπε που της συμπαραστάθηκαν και την βοήθησαν πολύ και ψυχολογικά, και της προσέφεραν την δυνατότητα για ότι καλύτερο!
Ως συμβουλή στους επόμενους υποψηφίους η Σμαράγδη είπε ότι θα πρέπει να έχουν πολύ καλό πρόγραμμα και να κοιμούνται τουλάχιστον επτά ώρες την ημέρα. Να δώσουν στο μάθημα βαρύτητας τους τον χρόνο μελέτης που χρειάζεται και όχι να μελετούν το μάθημα που τους αρέσει αλλά και να εκτιμούν πρακτικά τα μόρια τους και όχι με το συναίσθημα.

Στην σχολή Ψυχολογίας Θεσσαλονίκης εισήχθη με περισσότερα από 18.000 μόρια που κατάφερε να συγκεντρώσει στις φετινές εξετάσεις και ο Ιωάννης Μαρινάκης από το 4ο ΓΕΛ Ρόδου και ο οποίος μιλώντας στην «Ροδιακή» δεν έκρυψε την χαρά και την ικανοποίηση του.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


«Δεν θα έλεγα ότι έκανα πάρα πολλές θυσίες, και τελικά πήγα πολύ υψηλότερα από ότι προσδοκούσα» είπε ο Γιάννης ο οποίος αρχικά είχε βάλει στόχο την Παιδαγωγική της Ρόδου όμως τώρα μετά την ανακοίνωση της βαθμολογίας του όλα άλλαξαν.
Σε ό,τι αφορά τα παιδιά που δώσουν την επόμενη χρονιά εξετάσεις, τους λέει ότι χρειάζεται προσπάθεια όχι όμως υπερβολική και σίγουρα όχι άγχος.

Πάρα πολύ χαρούμενη είναι και η Αναστασία Μητσοπούλου από το Κολλέγιο Ρόδου και πως θα μπορούσε άλλωστε να μην είναι αφού με τα 18.872 μόρια που συγκέντρωσε κατάφερε να εισαχθεί στην Νομική Αθηνών!

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΝΟΜΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΝΟΜΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ


«Προσπάθησα να μην έχω κενά και κυρίως να πολεμήσω το άγχος μου» είπε η Αναστασία στην «Ροδιακή» και πρόσθεσε πως καθοριστικής σημασίας ήταν η στήριξη που είχε από τους καθηγητές της έως το τέλος με αποτέλεσμα αυτή της την επιτυχία.

Ικανοποιημένος δηλώνει και ο Μάνουελ Γκάττι από το 1ο ΓΕΛ (Βενετόκλειο) Ρόδου που με 18.375 μόρια πέτυχε την εισαγωγή του στην σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών στην Αθήνα!

ΜΑΝΟΥΕΛ ΓΚΑΤΤΙ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ  ΑΘΗΝΩΝ
ΜΑΝΟΥΕΛ ΓΚΑΤΤΙ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ


Όπως ο ίδιος είπε από μικρός του άρεσε η έρευνα, να φτιάχνει πράγματα για αυτό και αμέσως προσανατολίστηκε προς την σχολή μηχανολόγων – μηχανικών.
Το «μυστικό» της επιτυχίας δεν είναι άλλο από την σκληρή δουλειά και τους στόχους που θα πρέπει να έχεις, όπως είπε και παρότρυνε τα επόμενα παιδιά να δουλέψουν ώστε να πάρουν αυτό που θέλουν.
Ο Μάνουελ ευχαρίστησε το σχολείο, το φροντιστήριο, τους φίλους και την οικογένεια του που τον βοήθησαν σε αυτή την σκληρή δουλειά που έκανε.

Για την σχολή Χημικών Μηχανικών Θεσσαλονίκης ετοιμάζεται και η Κατερίνα Θεοδωράτου από το Λύκειο Ιαλυσού η οποία εισήχθη με 18.153 μόρια!
«Είμαι χαρούμενη και χαίρομαι που πιάνω την σχολή που θέλω και μου αρέσει και νιώθω πολύ τυχερή. Προσπάθησα όλη την χρονιά, είχα καλή ψυχολογία όταν έγραφα και η προσπάθεια μου ανταμείφθηκε» είπε η Κατερίνα.
Η ίδια συμβουλεύει τους επόμενους υποψηφίους «να προσπαθούν και ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα θα βρουν το δρόμο τους, κάτι που να τους αρέσει και να είναι καλοί σε αυτό».

Περί τα 18.100 μόρια συγκέντρωσε και η Χαρά Οικονόμου από το Λύκειο Αφάντου που εισήχθη στη Φαρμακευτική σχολή Θεσσαλονίκης και δηλώνει ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα.
Η ίδια συμβουλεύει τα παιδιά που τα επόμενα χρόνια θα δώσουν εξετάσεις να οργανώσουν καλά το χρόνο τους και θα έχουν επιτυχία.
Τέλος ευχαρίστησε τους καθηγητές και την οικογένεια της για την σημαντική συμβολή τους στην επιτυχία της.

Πολύ καλά τα πήγε και η Κυριακή Ακκούρη από το Ροδίων Παιδεία η οποία με 18.367 μόρια εισήχθη στην σχολή Φιλολογίας Αθηνών.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΚΚΟΥΡΗ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ ΑΘΗΝΩΝ
ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΚΚΟΥΡΗ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ ΑΘΗΝΩΝ


«Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου και όλα τα αγαπημένα μου πρόσωπα, καθώς και όλους τους καθηγητές μου που με στήριξαν αυτή τη δύσκολη χρονιά» δήλωσε η Κυριακή.

Την εισαγωγή του στην Ιατρική σχολή του Ηρακλείου όπου επιθυμούσε, κατάφερε και ο Γιώργος Δόσπρας από το 1ο ΓΕΛ Ρόδου (Βενετόκλειο) συγκεντρώνοντας 18.357 μόρια!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΟΣΠΡΑΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΟΣΠΡΑΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ


Ο ίδιος μιλώντας στην «Ροδιακή» δηλώνει πολύ ικανοποιημένος και προσθέτει ότι ήταν μία πολύ δύσκολη χρονιά, ίσως η δυσκολότερη για κείνον μέχρι τώρα καθώς είχε να συνδυάσει και τις προπονήσεις στο μπάσκετ με την ομάδα του Ιαλυσου όπου παίζει.
«Ήταν δύσκολος συνδυασμός, αρκετές φορές σωματική και ψυχική κούραση μαζί» είπε ο Γιώργος προσθέτοντας ότι όμως ο καλός προγραμματισμός, το επιμελές και συνεχές διάβασμα φέρνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Ο Γιώργος ευχαρίστησε την οικογένεια του, τους καθηγητές του και συνεχάρη τα παιδιά για την προσπάθεια τους και τους ευχήθηκε καλή τύχη στην ζωή τους ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα.

Έτοιμος για να … πετάξει είναι ο Αριστείδης Μερτσάρης από το Λύκειο Ιαλυσού που με 18.041 μόρια που έχει συγκεντρώσει κατάφερε να εισαχθεί στην σχολή Ικάρων και το τμήμα Ιπτάμενων!

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΜΕΡΤΣΑΡΗΣ ΣΧΟΛΗ ΙΚΑΡΩΝ τμ. ΙΠΤΑΜΕΝΩΝ
ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΜΕΡΤΣΑΡΗΣ ΣΧΟΛΗ ΙΚΑΡΩΝ τμ. ΙΠΤΑΜΕΝΩΝ


«Έχω πετύχει τον στόχο μου και είμαι πολύ ικανοποιημένος» είπε ο Αριστείδης και συμβουλεύει ότι «δεν πρέπει να αφήσεις το διάβασμα ποτέ, ακόμη και αν κάτι δεν πάει καλά, αν πέφτεις, πρέπει να σηκώνεσαι»!

Αλλά και η Χρυσάνθη Διακοσταματίου από το Κολλέγιο Ρόδου «ανοίγει φτερά» για την Νομική σχολή Αθηνών στην οποία πέτυχε να εισαχθεί με 18.622 μόρια!

ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΔΙΑΚΟΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΝΟΜΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ
ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΔΙΑΚΟΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΝΟΜΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ


Η ίδια μιλώντας στην «Ροδιακή» δηλώνει ευχαριστημένη για το αποτέλεσμα, και πρόσθεσε πως οι θυσίες που έκανε όλη τη χρονιά πήγαν χαλάλι.

Πολύ καλά τα πήγε και η Αιμιλία Συμεωνίδη από το Ροδίων Παιδεία η οποία συγκέντρωσε 18.218 μόρια καταφέρνοντας έτσι να εισαχθεί στην Ιατρική Σχολή Αλεξανδρούπολης.

ΑΙΜΙΛΙΑ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΑΙΜΙΛΙΑ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ


«Οι κόποι μας ανταμείφθηκαν! Ευχαριστώ πολύ την οικογένεια και τους καθηγητές μου για τη στήριξη τους καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς και την πίστη τους σε μένα. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και καλή σταδιοδρομία» δήλωσε η Αιμιλία.

Πρώτη στο σχολείο της, στο Λύκειο Σορωνής ήρθε σε βαθμολογία στις πανελλαδικές εξετάσεις η Φωτεινή Κατσούρη που συγκέντρωσε 16.370 μόρια και πέτυχε την εισαγωγή της στην σχολή Οικονομικής Επιστήμης στην Αθήνα.

ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΑΤΣΟΥΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΑΘΗΝΩΝ
ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΑΤΣΟΥΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΑΘΗΝΩΝ


Η ίδια μιλώντας στην «Ροδιακή» είπε ότι χάρηκε πάρα πολύ με το αποτέλεσμα και ευχαρίστησε την οικογένεια, τους δασκάλους της και ιδιαίτερα το φροντιστήριο της που της έδιναν κουράγιο, δύναμη και επιμονή για να συνεχίσει την προσπάθεια που κατέβαλλε.

Πολύ καλά τα πήγε και ο Περικλής – Χρυσοβαλάντης Ζιάκης από το Ροδίων Παιδεία ο οποίος με 17.600 μόρια κατάφερε να εισαχθεί στην σχολή Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής στην Αλεξανδρούπολη.

ΠΕΡΙΚΛΗΣ-ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ ΖΙΑΚΗΣ ΜΟΡΙΑΚΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ  ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΠΕΡΙΚΛΗΣ-ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ ΖΙΑΚΗΣ ΜΟΡΙΑΚΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ


«Ήταν ένας αγώνας που έδωσα εγώ και όλη μου η οικογένεια. Έκανα μία προσπάθεια όπως όλοι αρκετά δυνατή, όπου στερηθήκαμε πολλές εξόδους ζήσαμε δύσκολες νύκτες, το παλέψαμε παρά τις δυσκολίες που μας έφεραν αυτοί από επάνω».

Ευχαριστημένος διότι έχει πετύχει το στόχο του δηλώνει και ο Ιωάννης Παπαστεφάνου από το 1ο ΓΕΛ Ρόδου (Βενετόκλειο) που εισήχθη στην σχολή Βιολογίας του Ηρακλείου με 17.993 μόρια.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΣΤΕΦΑΝΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΣΤΕΦΑΝΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ


«Διαβάσαμε πολύ όλη τη χρονιά και πετύχαμε» είπε ο Γιάννης ο οποίος και ευχαρίστησε τους γονείς, τους καθηγητές και τον Λυκειάρχη του που τον στήριξαν.
Σε ό,τι αφορά τις εξετάσεις δήλωσε ότι είναι «μία δοκιμασία που κάνει τον μαθητή πολύ πιο δυνατό και παρόλο που δεν γίνεται με τον πιο σωστό τρόπο που θα μπορούσε να γίνει, τον κάνει να καταλάβει πως αν αγωνιστεί θα τα καταφέρει».
Γι’ αυτό και προσθέτει πως η οργάνωση, το σωστό διάβασμα και το ανεβασμένο ηθικό είναι σημαντικά στοιχεία σε αυτήν την δοκιμασία.
Στους επόμενους υποψήφιους συμβουλεύει «να μην τα παρατάνε ποτέ και ακόμα όταν βλέπουν ότι δεν θα τα καταφέρουν να αδιαφορούν για τα σημάδια και να συνεχίζουν να αγωνίζονται»!

Πολύ ικανοποιημένη και χαρούμενη είναι και η Δώρα Αποστολάκη από το 1ο ΓΕΛ Ρόδου (Βενετόκλειο) η οποία με 18.262 μόρια εισήχθη στην σχολή Μαθηματικών και Εφαρμοσμένων Μαθηματικών στο Ηράκλειο της Κρήτης!

ΔΩΡΑ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ  ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
ΔΩΡΑ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ


«Ήταν πολύ δύσκολη χρονιά με πίεση και άγχος όμως με ένα καλό πρόγραμμα όλα πάνε καλά» είπε η Δώρα.

Βαλίτσες για την Κοζάνη ετοιμάζει και ο Μανώλης Κούρτης του Βασιλείου από το Κολλέγιο Ρόδου, ο οποίος πέτυχε την εισαγωγή του στην σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών, όπως επιθυμούσε.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΟΥΡΤΗΣ του Βασιλείου ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΟΥΡΤΗΣ του Βασιλείου ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ


Μιλώντας στην «Ροδιακή» δεν έκρυψε την χαρά του ο Μανώλης ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίηση του που οι κόποι και οι θυσίες του ανταμείφτηκαν. Ο ίδιος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους όσοι βρέθηκαν δίπλα του και τον στήριξαν σε αυτήν του τη προσπάθεια, δηλαδή την οικογένεια, τους καθηγητές του και τους φίλους του και συμβούλευσε τα παιδιά που ετοιμάζονται φέτος για εξετάσεις να κάνουν θετικές σκέψεις και να είναι αισιόδοξοι.

Χαρούμενη είναι και η Μιχαηλία – Ραφαηλία Παπαγεωργίου από το 2ο ΓΕΛ Ρόδου (Καζούλλειο) που συγκέντρωσε 17.092 μόρια και πέτυχε την εισαγωγή της στην σχολή Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής στη Θεσσαλονίκη.
«Χρειάζεται συστηματική μελέτη, ψυχραιμία, και όχι άγχος» δηλώνει η Μιχαηλία – Ραφαηλία.

Διαβάστε ακόμη

Πανελλαδικές: Ανοίγει η πλατφόρμα για την ηλεκτρονική εγγραφή των επιτυχόντων

Αύξηση βάσεων στα περισσότερα τμήματα του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Αποτελέσματα Πανελλαδικών 2023: Σε ποιες σχολές πέρασαν οι Ροδίτες και οι Ροδίτισσες

Πανελλαδικές: Ανακοινώνονται σήμερα οι βάσεις εισαγωγής

Πανελλαδικές 2023 - Σάρωσαν τα Ροδιτόπουλα σε επιτυχίες- Πώς έγραψαν οι μαθητές από τα σχολεία του νησιού μας

Πανελλαδικές: Αύριο στη μια οι ανακοινώσεις για τις βαθμολογίες

Πανελλαδικές 2023: Πότε ανακοινώνονται οι βαθμολογίες

Από 15 έως 23 Ιουνίου η εγγραφή για τα αποτελέσματα των πανελλαδικών