Βόλτα στην πόλη με  Ξύλινο Ποδήλατο Elakati!

Tην Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου “πλημμύρισε” η Ρόδος με οικολογικά ξύλινα ποδήλατα από την εταιρεία Cocomat. Τα ποδήλατα έφτασαν στη Ρόδο συνοδευόμενα από τον ίδιο τον συνιδρυτή της Cocomat Πωλ Ευμορφίδη, ο οποίος θα μιλήσει στο πρώτο TEDxRHODES που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου στον προμαχώνα του Μεγάλου Μαγίστρου στην Παλιά Πόλη.

Από την Αθήνα εθελοντές ποδηλάτες οδήγησαν τα ποδήλατα στον Πειραιά για το ταξίδι τους προς τη Ρόδο, όπου και εκεί τα παρέλαβαν εθελοντές ποδηλάτες κάνοντας μια βόλτα στο κέντρο της πόλης.
Τα ποδήλατα της Cocomat είναι φτιαγμένα από φυσικά και ανακυκλώσιμα υλικά με ξύλινο σκελετό εξαιρετικής ποιότητας. Θα είναι διαθέσιμα δωρεάν για τους επισκέπτες ενός νέου ξενοδοχείου το οποίο αναμένεται να λειτουργήσει προσεχώς στην πόλη της Ρόδου.

Το όνομα αυτού, “Elakati” με ιδιοκτήτη τον ίδιο της εταιρείας MOSQ & Associates. Οι δύο εταιρείες είναι οι αποκλειστικοί αντιπρόσωποι των ποδηλάτων.
Το “Elakati” είναι ένα θεματικό Boutique Hotel με ιδιαίτερη διακόσμηση και αρχιτεκτονική.
Ένα ξεχωριστό θέμα διακοσμεί το κάθε δωμάτιο το οποίο αντανακλά την ομορφιά και την ιστορία της Ρόδου. Το “Elakati” δεν προσφέρει απλά μια διαμονή στον επισκέπτη αλλά τη δυνατότητα να ανακαλύψει και να εξερευνήσει τους θησαυρούς της ελληνικής ιστορίας και κουλτούρας.