Παρών  στις εθνικές κατηγορίες!

Την υπέρβασή του αποφάσισε να κάνει ο Ιπποκράτης τη φετινή αγωνιστική περίοδο και να κατεβάσει τόσο τη γυναικεία όσο και την ανδρική στα εθνικά πρωταθλήματα στα οποία έχουν δικαίωμα συμμετοχής!

Έστω και με πολύ μεγάλη καθυστέρηση, πάρθηκε η οριστική απόφαση από το νεοσύστατο διοικητικό συμβούλιο να μη στερήσει από το φίλαθλο κόσμο αλλά και τους αθλητές / τις αθλήτριες τη χαρά να ζήσουν άλλη μία σεζόν τις εμπειρίες που προσφέρει η παρουσία στις εθνικές κατηγορίες.

Έτσι, στις 11 Οκτωβρίου οι γυναίκες του Ιπποκράτη θα λάβουν μέρος για τρίτη σερί χρονιά στην Α1 ενώ οι άνδρες την ίδια ημερομηνία θα αντικαταστήσουν τους Αγίους Θεοδώρους στο 2ο όμιλο της Γ’ εθνικής!
Υπενθυμίζεται ότι η γυναικεία ομάδα έχει υποχρεώσεις και στο Κύπελλο Ελλάδας το οποίο αρχίζει στις 19 Σεπτεμβρίου ωστόσο η ίδια αγωνίζεται την Κυριακή 4 Οκτωβρίου εντός έδρας με τον Άρη Πετρούπολης.

Η επίσημη ανακοίνωση του κωακού συλλόγου αναφέρει: «Το νεοσυσταθέν διοικητικό συμβούλιο του Α.Σ. Κώων “Ο Ιπποκράτης”, νιώθοντας ιδιαίτερο αίσθημα ευθύνης και αναγνώρισης των κόπων των αθλητών, των προπονητών και εν γένει των διοικητικών και εξωδιοικητικών παραγόντων και χορηγών, που συνετέλεσαν στην παραμονή της γυναικείας μας ομάδας στην Α1 Εθνική κατηγορία και στη συμμετοχή της ανδρικής μας ομάδας στη Γ’ Εθνική κατηγορία, ανακοινώνει προς το φίλαθλο κοινό και τους φίλους της ομάδας, ότι τα ως άνω τμήματά μας θα συμμετάσχουν κανονικά στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Σ’ αυτήν την προσπάθειά μας, όμως, γνωρίζουμε όμως ότι δεν θα είμαστε μόνοι. Παρά τη δύσκολη οικονομική και κοινωνική συγκυρία για όλους μας, ήδη οι φίλοι και χορηγοί του Ιπποκράτη από κάθε γωνιά της Ελλάδας, μαζί με τις τοπικές αρχές, μας ενημέρωσαν ότι θα βρίσκονται δίπλα μας, ώστε να συνεχίσει ο σύλλογος να αποτελεί κοιτίδα πολιτισμού και ελπίδας για την κοινωνία μας.

Μόνο ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Με βοήθεια από όλους, πίστη, σεβασμό και αναγνώριση στις δυνάμεις του συλλόγου και του τόπου μας.

Μετά Τιμής
Το Δ.Σ.».