Εθνική για φίλημα!

Εθνική για φίλημα!

Εθνική για φίλημα!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 201 ΦΟΡΕΣ

Άνετη νίκη στην πρεμιέρα του Ευρωμπάσκετ.

Με το δεξί μπήκε σήμερα (5/9) η εθνική ανδρών στο Ευρωμπάσκετ, κερδίζοντας τα Σκόπια με 85-65, στο κατάμεστο γήπεδο Ζάγκρεμπ Αρένα.

Η Ελλάδα είχε τον έλεγχο του αγώνα από την αρχή ωστόσο ο αντίπαλός της κατάφερνε, χάρη στα τρίποντα (7/18 στο α’ μέρος), να μένει κοντά στο σκορ. Για ένα ημίχρονο, το παιχνίδι ήταν «κλειστό» όμως στο δεύτερο μισό οι διεθνείς του Φώτη Κατσικάρη κυριάρχησαν στο παρκέ.

Η διαφορά άγγιξε για πρώτη φορά τους δέκα (51-41) στο 3ο δεκάλεπτο και στο 4ο ξεπέρασε τους είκοσι (79-57) για να λήξει στο 85-65, με τους Πρίντεζη και Μπουρούση να κάνουν εξαιρετική εμφάνιση.

Η «επίσημη αγαπημένη» ήταν πιεστική στην άμυνα, όπως την περιμέναμε, και κατάφερε να περιορίσει τα επιπόλαια λάθη του α’ μέρους στο δεύτερο ημίχρονο. Έβγαλε αρκετές εντυπωσιακότατες φάσεις, αποτελέσματα καλών συνεργασιών, και οι όποιες παγίδες μπορεί να κρύβει μία πρεμιέρα αντιμετωπίστηκαν ικανοποιητικά.

Αυριανή αντίπαλος η Κροατία, κόντρα στην οποία, θα κριθεί – εκτός συγκλονιστικού απροόπτου – η πρώτη θέση στο Γ’ όμιλο της διοργάνωσης. Το τζάμπολ θα δοθεί στις 22.00’.

Δεκάλεπτα: 16-23, 31-38(ημιχρ.), 50-59, 65-85

Σκόπια (Σρμπινόφσκι): Μπρτσκοφ, Ιλιέφσκι 5(1), Σοκόλοφ, Κοστόσκι 20(4), Στογιανόσκι Β. 13(2), Στογιανόσκι Ντ. 5(1), Σιμονόφσκι 6(2), Μλαντενόφσκι, Τραϊκόφσκι 6(2), Γκιουρόσκι 3, Χέντρικς 2, Σαμαρντζίνσκι 5.

Ελλάδα (Κατσικάρης): Μπουρούσης 16(10ρ.), Ζήσης 3(1), Σπανούλης 10(5ασ.), Καλάθης 7(1τρ., 8ασ.), Περπέρογλου, Σλούκας 9(1), Καϊμακόγλου 2, Κουφός 11(11ρ.), Πρίντεζης 18, Παπανικολάου, Μάντζαρης, Αντετοκούνμπο 9.

Διαβάστε ακόμη

Στην Ηλιούπολη για τα μπαράζ ανόδου ο ΠΑΟΚ Ρόδου

Πέντε μετάλλια των Τιτάνων Ρόδου στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kyokushin

Γ’ εθνική κατηγορία: Κρίσιμα παιχνίδια για Ιάλυσο και ΑΕΡΑ

Γιορτή αναπαράστασης των Ολυμπιακών Αγώνων στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου!

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη