Ασφαλιστικά μέτρα κατά του συζύγου της

Ασφαλιστικά μέτρα κατά του συζύγου της

Ασφαλιστικά μέτρα κατά του συζύγου της

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 3745 ΦΟΡΕΣ

Από 42χρονη μητέρα τριών ανήλικων παιδιών

Στη δικαιοσύνη προσέφυγε 42χρονη μητέρα τριών ανήλικων παιδιών κατά του εν διαστάσει συζύγου της, ο οποίος κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος τους!

Ειδικότερα, η 42χρονη προσέφυγε δια της δικηγόρου της κ. Δέσποινας Θανασιά στο Μονομελές Πρωτοδικείο Ρόδου ζητώντας την έκδοση προσωρινής διαταγής ώστε να προφυλαχτεί η ίδια και τα παιδιά της από την βιαιότητα του εν διαστάσει συζύγου της.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην αίτηση προς το δικαστήριο η 42χρονη παντρεύτηκε το 2011 πολιτικά και το 2013 θρησκευτικά με τον 39χρονο με τον οποίο απέκτησαν δύο παιδιά ηλικίας 9 και 19 μηνών αντίστοιχα. Παράλληλα και οι δύο έχουν παιδιά από προηγούμενους γάμους και μαζί τους διαμένει η ανήλικη κόρη της 42χρονης.

Ο βίος της μητέρας και των παιδιών είχε καταστεί αβίωτος αφού ο 39χρονος της απαγόρευε να βγαίνει από το σπίτι, να έχει την οποιαδήποτε συναναστροφή με φίλους ή ακόμη και την οικογένειά της (τη μητέρα της κ.α.) ενώ άρχισε να γίνεται και βίαιος απέναντί της, χωρίς η ίδια να του δίνει την παραμικρή αφορμή.

Η 42χρονη περιγράφει με λεπτομέρειες στην αίτησή της προς το δικαστήριο όλα τα γεγονότα που βίωσε από τον 39χρονο η ίδια αλλά και τα ανήλικα παιδιά της αλλά και τα επεισόδια που προκάλεσε σε βάρος τους, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να καταφύγει στον ξενώνα κακοποιημένων γυναικών.

Η παραμονή της διεκόπη για ένα διάστημα από εκεί όταν μία μέρα ο 39χρονος την ακολούθησε, βρήκε που είναι οι εγκαταστάσεις και δημιούργησε επεισόδιο, απειλώντας την με αποτέλεσμα η 42χρονη να αναγκαστεί να επιστρέψει σπίτι τους προκειμένου να τον ηρεμήσει.

Όμως οι καταστάσεις συνεχίζονταν οι ίδιες και πλέον πριν από μερικές μέρες η 42χρονη υπέβαλλε μήνυση για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος του 39χρονου και αίτηση στο Μονομελές Πρωτοδικείο Ρόδου ζητώντας να της δοθεί η επιμέλεια των ανήλικων παιδιών, με προσωρινή διαταγή.

Το δικαστήριο έκανε δεκτή την αίτηση και παράλληλα με την απόφασή του αυτή απαγορεύει στον 39χρονο να πλησιάζει τα παιδιά του χωρίς την παρουσία ψυχολόγων και το σπίτι της μητέρας της πρώην συζύγου του, ενώ τον διατάσσει να φύγει από τη συζυγική εστία (από το σπίτι τους).

Η κύρια αίτηση των ασφαλιστικών για την υπόθεση αυτή θα εκδικαστεί στο τέλος Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε ακόμη

Κατηγορούνται ότι εξασφάλιζαν κατάλυμα σε παράτυπες μετανάστες στη Ρόδο

75χρονος επιχειρηματίας κατηγορείται για λαθρεμπορία κατ’ εξακολούθηση

39χρονος κατηγορείται για κλοπή ενέργειας

Συνελήφθη 20χρονος στη Ρόδο για επικίνδυνη οδήγηση και βία κατά αστυνομικών

45χρονος συνελήφθη στη Ρόδο για κλοπή τραπεζικής κάρτας

Θα δικαστεί 39χρονος που μετέφερε ηρωίνη και μεθαδόνη

37 δενδρύλλια κάνναβης καλλιεργούσαν 31χρονος και 22χρονη σε αυτοσχέδια θερμοκήπια στην Κάλυμνο

Απερρίφθη η αίτηση για τους εργαζόμενους της «ΡΟΔΑ»